Peppad och deppad?

Är stolt över att ha lyckats undslippa böter under mitt besök på sjukhuset, vem fan betalar parkering med bensinkort? Herregud.

Mitt besök blev iallafall en höjdare, typ. Min läkare gratulerade mig gång på gång till hur hälsosammare jag blivit, hur mycket mindre jag blivit, han var var glad för min skull, aww. Vi satte också in den "permanenta" blodsockermätaren som jag ska få ha i 6 dygn för att se hur mitt socker egentligen ligger. Kan bli kul detta.

Något ännu roligare är att jag och min lilla mush Signe har diskuterat utomlandsresa i mars-april och att vi ska träna ihjäl oss tills dess. Fyfan så fint det ska bli! Vi ska försöka övertala Simone också, hehe. Att komma iväg behövs verkligen.

Har hamnat i en svacka, så otroligt nedstämd och deprimerad. Speciellt när jag kommer till jobbet. Noll glädje, noll spänning, bara jobb. Samma saker varje dag, samma personer, samma slit. Jag är så otroligt jävla less på hela stället, dess stämning och filosofi. Inget är eller kommer någonsin bli värt det.

Nej, en resa sitter fint, glömma allt. Leva lite extra för några dagar. Hoppas ni gör desamma! Love love


Lycklig som jag är!

Jag håller på en massa, fixar, tränar, äter, ångrar, skrattar, jag lever.

Varje dag känner man "jag orkar inte, jag vill inte, jag kan inte, det funkar inte", det blir inte som man vill, inte alls. Men vad är det man förlorar egentligen? Ett kg? En timme? 100 kr? Social kontakt? Bara för att ta den där kakan gör inte att man kommer sluta som dom extrem stora i bl.a. USA. Bara för att du går hem en timme tidigare från jobbet kommer det inte göra att du blir helt bankrutt.

Jag som levande exempel kan bekräfta att det här med kakan inte gör livet kaotiskt. Trots att jag just nu försöker få en ändrad livsstil kan jag unna mig något, IBLAND. Men det jämnar ju ut sig i längden. Egentligen är jag ganska nöjd som det är, jag är glad hur jag har det och hur jag mår. Jag gör det för den mesta delen över vad ANDRA ska tycka, varför?

Tydligen har många uppfattningen av att man äter en semla (eget exempel), en, att man inte är det minsta hälsosam. Vafan, jag lever ärligt talat på kokta ägg, te, sallad och hallon. Så varför ska man inte kunna unna sig något överhuvudtaget? Och då gäller det allt! Extra ledigheten från jobbet, extra sovmorgonen, extra glaset med vin. Äsch, man ska inget annat än att sova, äta, dö. Jag tror knappast någon kommer minnas mig när jag dör för den som åt en semla när jag skulle ändra min livsstil. Det hoppas jag inte i alla fall...

Mina vänner pratar mycket om hur dom jobbar, sliter och försöker. Jag önskar jag kunde ge dom en veckas betaldsemester för jag vet hur pass dom skulle behöva det. Att slappna av, hinna träna, roa sig, ha kul och inte bara följa allt efter ett strikt schema. Ni förtjänar att leva lite i livet.

Men nej, tillbaka till andra. Jag tycker det är så oerhört fel och rent ut av elakt att påpeka hur folk "lever fel", det är upp till var och en, person till person, hur man vill leva sitt liv. Jag själv tog faktiskt illa vid av att höra att jag är ohälsosam efter att ha ätit en semla efter 1,5-2 veckas äggätande. Sköt ditt eget, jag lever mitt liv efter min egna filosofi!

Usch, nej. Jag är lycklig ändå, som jag är, som mitt liv är. And nothing will change that. Love love


Gäsp!

Det är söndag, slö söndag, skön söndag. Helt slut i kropp och själ. Gårdagen var fin, men tror jag vuxit ifrån de där "supa, söndra och härska". Ser inte direkt något speciellt med det hela. Och det leder ändå ingenstans förutom att man kan spy ner en toalett, glömma en massa eller ha världens bakfylla. Nej, jag är ganska less.

Jag har hunnit med en massa dock. Sofie sov här i natt så vi inledde morgonen med att se klart filmen som vi startade i natt, runt 1 åkte jag bort till maxi och mötte upp med Marielle för lite storhandling, mat mat mat massa mat. Sen var det bara mat och tvätt kvar för dagen så nu är jag här, väntandes på att klockan ska bli sen så jag kan gå till sängs och inleda den nya veckan.

Börjar veckan med att skaffa simkort, kalas. Simone och jag ska simma järnet nu. Måste vara minst 4 år sedan jag var i simhallen faktiskt, har ju inte direkt varit min favorit att springa runt halvnaken bland en massa främlingar, usch.

I vilket fall, jag överlever, ni också hoppas jag! Love love


Just nu, gandhi och jag!

Vi är laddade, gandhi och jag (se bild). Blir tydligen fler än jag tänkt ikväll, GUTT!

Inte mycket mer att säga faktiskt förutom att kvällens mål är söndra och härska, haha. Nej men typ... Ragg, eller nått, Marielle har peppat mig. Attans, får se hur det går ;) love!


Ytterligare en gnutta segerdans.

Ställde klockan idag, varför? Ja, det undrar jag med. Planerade att åka ut till hansa city, köpa lite saker men det slutade med bara ett par byxor. Höll mig i styr, fy.

Ikväll väntar jag besök också, hade tänkt hitta nått snyggt att använda i stan men nej. I vilket fall, det är fest! Känns så äckligt länge sen jag var ute. Får se hur det blir med allt, är trotsallt rövkallt och en massa snö ute, usch.

SEGERDANS, en vecka har gått och utan någon speciell träning har det gått neråt, -2,5 kg! Woop woop. Så jävla skönt, alla kläder sitter slappare, jag har mer energi och lever! Bara träningen som kommer på plats nästa vecka, underbart! Men ska ta och gräva genom garderoben nu, love love!


I wanna scream and shout, let it all out!

Torsdag, veckan springer bara förbi, fort fort fort. Får hoppas dagveckan går lika fort.

Vi fortsätter kämpa, nästa vecka inleder vi det hela med simning, bra där Simone! Magplask står på listan, smack. Men just nu är det en massa te-smuttande, fil- och grönsaksätande. Smaskens. Kommer dock förstöra det hela lite med en utgång på lördag, evigheter sen! Hohoohoh, är laddad till tusen, saknar den höga musiken, alla glasen, alla människorna, dom NYA människorna, åh fint.

Vad mer? Jag vet inte, måste göra något åt allt som inte går att fixa. Får se om jag kommer nånstans med det idag, håll tummarna. Love love


Sprallig och laddad!

Here we go! Ja men ungefär så känns det idag. Förutom dom där 20 centimetrarnas snö som kom under natten så är jag galet laddad idag, så mycket energi, så sprallig och glad. Woop woop.

Har ni tänkt på de att dagarna bara springer förbi när det är en "bra" dag? KLART NI HAR, alla vet att det är sant. Tiden går mycket fortare om man har roligt, true. Det är nästan lite synd. Det är som när jag har ett "roligt" pass på jobbet, man pratar med rätt personer, allting funkar och det är inget som gnager, då ska det så klart ta slut, bara sådär. Jaha? Tiden borde gå långsammare när man har kul, eller hur?

Jaja, slut på samtalsämnet. Nu funderar vi istället på hur tidsplaneringen för idag ser ut, jag menar... Hur långt tid tar det att skotta ut sin bil, köra på oskottade vägar och tanka på vägen? Mjaaa, får nog börja sådär 20 minuter tidigare, skit. Aja, blir nog bra. Ha de så fint, love love



Vill komma till varmare breddgrader!

Ja usch, nu är jag trött på all kyla, all snö och all is. Ser hur alla åker i väg till varmare länder, Spanien, Thailand, Turkiet. Fan ta er, jag vill också åka?!

Kollar vidare på resor om någon månad, så billigt, så fint, så varmt. Kan man betala resor på avbetalning? Fattig just nu känner jag, men vafan bara vi får våra arvspengar så klarar jag ju mig? Mäklaren var trotsallt här idag och lät mig skriva på en massa papper. Hoppas huset blir sålt, snart och dyrt. Får försöka lägga undan några slantar så kanske jag har råd med en sista minuten i mars någon gång, kalas! Vem är på? ;))

Nej men ska ta och samla ihop mina grejer till jobbet. Måste få in rytmen igen, vaknar alldeles för tidigt men så blir det väl efter 3 veckors dagarbete. Love love


Sunny sunday!

Söndag, fina söndag!

Och ännu bättre, det är kvällsvecka! Sovmorgon, fina matlådor och lugna dagar, precis som jag vill ha de.

Vaknade tidigt, alldeles för tidigt. Redan runt 8 låg jag och vände mig, pigg som attan. Och av någon anledning ville jag kolla genom sista minuten resorna, GAAAH. Skulle jag inte gjort, ska åka minsann. Varmt och soligt, i mars någon gång, kalas.

Aja, inget mer för idag. Ha en fin kväll, love love


En gnutta segerdans!

Efter en omtumlande dag är jag nöjd.

Har under dagen lyckats med sånt jag inte vanligtvis gör, till exempel; lyckas gräva ut min bil i drygt 30 cm snö, köpa en våg (ja...), träffa två extremt saknade tjejer, ätit Kina-mat(fan va goooooott!), fikat på ett nytt favvo ställe, införskaffat mig "ett gott te" som det heter och lite allt annat.

Runt 6 tiden efter att vi vinkat av Sofie begav sig Simone och jag hem till mig för lite lugn och ro, popcorn och film. Mysigt! Pratat en massa som vanligt och även bokat in en utgång nästa helg (Sofie också) eftersom det är år sedan!

Men nej, nu ska jag minsann berätta om lyckan (förutom det andra) som idag gett mig en gnutta hopp. Köpte trotsallt en våg idag, otroligt. Och ja, segerdans till mig! -4 kg, känner mig så glad och peppad för det här nu. Simone och jag pratade om att simma i simhallen och Signe ska bli min biffkompis på Friskis, fyfan så fint. Peppad tjej! Håll tummarna för mig. Love love


Locked out from heaven.

"Never had much faith in love or miracles.
Never wanna put my heart on the line
But swimming in your waters is something spiritual
I'm gonna get every time you spend the night

Cause your sex takes me to paradise
Yeah your sex takes me to paradise
And it shows, yeah, yeah, yeah

Cause you make me feel like, I've been locked out of heaven
For too long, for too long."


Isolerar mig med filtar och te!

"En snökanon" var det en arbetskamrat som sa här om dan, fyfan. Det är halt, kallt, blåsigt och en massa massa massa snö. Tänkte ärligt talat på mitt testamente när jag körde till jobbet idag på morgonen. Herregud. Och sådär 50 km/h hela vägen hem, underbart.

En tjej hade dessutom fastnat med bilen i snön på min parkering och jag hade inte modet att lämna henne där utan att ha försökt få loss henne. Knuffade, puffade och gasade men nej hon satt fast. Medan vi stod där och svor åt all snö drog jag slutsatsen att jag vägrar lämna lägenheten tills snön försvinner, punkt.

Men nu är det helg och jag ska njuta, oj ja! Nästa vecka är det trotsallt kvällsvecka, första på evigheter. Sovmorgon och lugnet. Blir hur skönt som helst men just nu ska jag ta och diska och ta mig ett glas vin, fint ska de va! Love love


In all sizes, wonderful.

En strålande dag, toppen, rullat förbi som ingenting. Fick hem mina böcker idag också, ÄNTLIGEN, nu kör vi. Komma i form, må bra, åh vad fint. Är lite orolig över blodsockret dock, kommer bli kämpigt.

Bläddrade genom mina böcker lite snabbt så jag har ett humm om vad jag ska ge mig in på. Kom fram till att en del saker håller jag mig redan till och annat är helt nytt, spännande. Eller vad säger ni?

Men det måste bli rätt! En grupp på fb (jag vet, tönt-varning) har verkligen öppnat ögonen för mig vad det gäller kvinnor med "kurvor", nu snackar jag lår, röv, höfter och bröst. Så jävla läckert! Hur fan lyckas man? Challange accepted ;)

Måste kolla upp gym, priser och tjockisvänner (såna som vill gymma med mig,hehe). Signe har jag i princip paxat för att testa på Friskis ännu en gång, länge sedan man var där. Men måste kunna ha pengar till allt annat också, ack oh ve. Aja, det löser sig. Snart väntar i alla fall sängen, ha de! Love love


Blod, svett och tårar.

Min dag, katastrof. Min energi, katastrof. Mitt humör, katastrof!

Hela min dag har bara varit usch, blä och fy. Helt slut, fysiskt och psykiskt. Först och främst har min maskin idag på jobbet inte varit min kompis, inte alls. Någon tar min penna, jag hinner inte göra klart allt, jag får skitpass och jag vill klämma åt en pajas. Ja herregud, inte min dag alls idag.

Har börjat känna att jag ligger risigt till, så mycket snack. Snart dags att sätta ner foten, låta mig gå på tunna linan är inte okej. Du är körd.

Och dessutom så sjukanmäler sig Marielle efter första dagen, förrädare. Hoppas du mår bättre iaf! <3 Men ja, ska ta min dusch och fördriva tiden tills det är dags för sängen, sweet. Trött som ett barn. Love love


Dagens tanke och sanning!


Sliten tjej!

Så trött, så sliten, så ont.

Har ont i hela kroppen efter gårdagens spring och dagens slit. Har blåmärken på knäna efter allt krypande, jag har ont i ryggen efter allt böjande, jag har ont i fingrarna av alla småsår jag fått av knivarna på jobbet. Nej, det går inte riktigt bra för mig. Muntrar upp mig med lite hallonpaj och tar ett andetag (luktar så otroligt gott i trapphuset, herrparfym).

Hittade pengar igår! HAHA, lycka i själen. Såg på mitt konto att jag inte överfört hela lönen, kalas! Plus att jag ringde angående min försäkring så ska få lite skramel där med.

Oh, ja. Nu vet jag inte vad jag ska säga mer faktiskt. Love love


Tomb raider? Nej, Maria Raider!

 
Trött tjej säger hej!

Har varit full fart hela dagen eller ja, dagen är ju inte över men hittills. Alexander kom i alla fall förbi runt 12 och vi begav oss av till Leos Lekland, herregud. Fullt ös medvetslös! Full fart överallt, klättra, rulla, krypa, kräla, spring, hoppa. Ja, barn är snabba!

Tror jag hittade minst 13 små barn jag ville kidnappa med hem, aw! Jag vill också ha en söt, knubbig, krypandes gullegris. Någon dom skänker en till mig?

Vi sprang väl runt där på leklandet i sådär 3 timmar, kände mig riktigt atletiskt när vi klättrade och svingade oss som tomb raider, yeah. Men nu är det lugn och ro här hemma, tvätten och disken är klar så det är bara att ta de lugnt ;) aja, ska ta mig an matlådan till imorgon. Love love

P.s skaffade snyggaste partymuggen ever!

 


.

Stay strong.


Don't wanna give you heartbreak, just give your heart a break.

Ännu en lördag över och vad har jag gjort? Inte ett smack, ingenting blev som planerat idag och sitter här nu istället med vin, ljus och film. Grannarna har i alla fall kul kan jag höra, måste ta reda på vilka är någon gång. Själv är man uttråkad och fattig.

Har sådär 800 kr att leva på tills den 20:de och då har jag även en räkning här nånstans på 300, tusan. Det blir snålt, äckligt snålt. Får hoppas jag får mina försäkringspengar efter sjukhusbesöket. Då kanske jag faktiskt överlever.

Nått mer? Nej, jag är mest uttråkad (varav jag sitter här och skriver helt för mig själv). Hoppas ni har en trevlig kväll iaf! Love love


Tänker sno en unge imorgon.

Det är helg, underbars helg! Började så fint igår med att sluta redan vid 2, hela helgen 10 ggr bättre.

Direkt när jag kom hem började jag plocka i ordning, skulle ju få finbesök av en saknad vän. Vi pratade, pratade om allt idiotiskt som händer just nu. Killar var nog ändå samtalsämnet nummer ett, fyfan. Hur har vi kunnat överleva detta över huvudtaget?

Jag bjöd på mat och vi kollade film, lite allmänt fredagsmys. Otroligt skönt att bara slappna av och släppa lös tankarna och åsikterna om det som händer i livet. Du är för bra min vän! ❤

För övrigt så väntar jag just nu på svar ifrån Veronika eftersom hon skulle komma och mysa med mig idag, men ja.... Det blev väl hårt igår..? Annars får jag väl höra av mig till storebror som ville hitta på något, vi får se vad som händer. Resten av helgen är ett mysterium, nästan.. Kanske ska förbi Leos Leksand imorgon med alexander och Nelly, fullt ös medvetslös! Kommer säkert vilja kidnappa en unge eller två, vi får se om jag har med någon hem ;) haha.

Aja, det var allt för nu. Frukost nästa! Love love


Under jord.

"Can't stand the felling, that you will never understand"

Nej åh, jag vill bara gå under jord. Jag orkar inte med sånt här längre. Fuck this!


Fin dag!

Äntligen hemma och nyduschad efter en fullspäckad dag!

Jobbet gled på som vanlig, dock två unika kommentarer som ger lite extra push i "feeling Good-lådan". Ett "bra jobbat tjejen" ifrån en arbetskamrat man aldrig talat med får en verkligen att känna sig nöjd med arbetet. Och en komplimang i sista rycket när man ska lämna omklädningsrummet, skabbig och stressad; "vad fin du är idag", aww. Känns ju ganska värt att man kan se "fin" ut trots att man själv känner sig katastrof!

Efter jobbet tog jag och Johanna initiativet att gå en runda, en lång runda. I nästan två timmar sprang vi vilse i norrliden och berga. Så skönt att röra på sig igen. Man hinner med så mycket på den tiden man är ute också, prata om allt möjligt. Prata om resor, sommarplaner, så otroligt härligt!

Men det bästa är nog ändå att komma hem, matt i kroppen och veta att idag, idag är jag nöjd! Vi får hoppas morgondagen blir lika bra, love love!


Nyår med fina Signe.

Åh, nyår var så fint! Speciellt med gullegullet Signe. Åt mumsig mat, snackade skit och hade allmänt trevligt.

Dock kom vi nog in till Harrys lite tidigt men men vi träffade många trevliga människor och ja, det var väl det hela nästan. Både jag och Signe var slitna och min huvudvärk var ohygglig så redan runt 1-halv 2 gick vi hem till henne, åt lite rester sedan tog jag nattbussen hemåt. Helt slut, så trött, nyår är så galet överskattat!

Hoppas ni hade en fin afton iaf, love love.


2012, flashbacks!

Nu är äntligen 2012 över, kunde inte vara gladare men i och för sig så har det också varit stunder som inget kan slå. Ska se om jag kan komma ihåg några saker av det jag minns ifrån året.

- I mars (tror jag det var) blev jag fastanställd på Guldis, vad gav jag mig in på?...

- Jag har varit på kryssning till Estland.

- Jag har varit med ett gäng i Bulgarien.

- Jag har flyttat, TVÅ ggr.

- Jag skaffade min lilla skrothög, om de var innan 2012 vet jag inte..

- Jag har fyllt 20, YES!

- Jag har lärt känna ohyggligt många människor, dåliga och bra.

- Jag har lärt mig att män är katastrof oavsett hemland, hudfärg eller IQ, punkt.

och en massa massa andra saker som jag för tillfället inte minns men ja, lite har ni ju fått veta, det får räcka för nu. Love love.


RSS 2.0