Tjugonionde Januari Tvåtusentolv

'Cause the weekend is over, doesn't mean we're over!

Söndagshänget lider mot sitt slut och kvällsveckan inleds.
Igår så hände det mycket minsann, jag bokade min tatueringstid. Hihihihi, 24 Februari kl.12 väntas en stol i drygt 3 timmar, vill man vara fin får man lida pin. En sväng till Ikea och de omkringliggande affärerna, skulle ju egentligen köpt dubbelsäng och allt det där men utan släp kommer man inte långt så vi beslöt oss att ta det en annan dag.

"En tv istället då?!", men nej så blev det inte heller. Den tv:n vi spanat in för ca 3700 kr hade helt värdelös bild. Ingen tv heller helt enkelt, tar vi nästa gång. Men lite skit blev det i alla fall, täcken, påslakan, kuddöverdrag. Åh, vad fint. Nu är det på gång känner jag, nu är det nära!

Kvällen blev ganska spektakulär också! Skulle vara den vänliga själen som skulle hämta Martina ifrån stan på natten så bjöd hit Louise för lite "mys", slutade med att vi hamnade på O'learys och dansade röven av oss (nykter som jag var så körde jag). Håller mig nog till alkoholen framöver, sög att sitta med en fanta, haha.

Runt halv 3 var jag i vilket fall hemma, trött och sliten. Sov till sådär kl.1 idag, haha bästa tiden på LÄNGE! Nom nom. Nej, nu orkar jag inte mer faktiskt.. En film eller så sitter fint nu och så får det bli. Love love ♥


Forever and ever, baby!


Tjugosjunde Januari Tvåtusentolv

Fredag, helg! Åh, vad du är saknad. Trots bara tre arbetsdagar den här veckan känns det nästan som en hel månad, jobbiga dagskiftet.

Whatever så ser jag framemot morgondagen då jag och mamsi ska åka in till stan och kolla dubbelsäng åt mig, awesome. Perfekt sen till när jag ska flytta, har ju dessutom första tjing(?) på Alexanders soffa som han ska bli av med nu, den är i praktiskt taget min redan. Det börjar närma sig, soffa och säng.. vad mer är viktigt? Ja, just de en TV. Tar jag nästa månad med soffan, kalas!

Vad händer nu då? Jag skissar, letar bilder, kopierar och skriver ut. Varför? Jo, det är såhär att jag för några veckor sedan kände det där enorma suget att tatuera mig igen och yeah.. Men jag var alltså på Black Daimond (House of Pain som det hette innan) igår och tänkte kolla pris och så med min idé, men min tanke såg så mycket finare ut i mitt huvud därför blev den ganska svår.

Storleken kunde göra det hela lite svårare också, jag vill ju inte ta upp hela ryggen (tänkte ha den från nacken och ut över vänster axel. Men vi sa helt enkelt att jag skulle åka hem, googla bilder, skissa och komma tillbaka så skulle han se om min idé gick att förverkliga och om det gick skulle han skissa ihop allt och boka tid. Jävligt nice! Så imorgon ska jag springa in dit och se vad han säger, hoppas det går. Håller tummarna.

Har också gått med på att hämta Martina inne i stan på kvällen, chaffis höhö (status eller nått?). Får hoppas det inte blir allt för sent bara, kommer jag aldrig klara av. Haha. I vilket fall känns den här helgen klockren, får hoppas magkänslan har rätt också, nu fortsätter skissandet. Love love♥

Tjugofemte Januari Tvåtusentolv

"Du och jag under täcket baby."

En trött tjej ska berätta om sin otroliga resa, 22-24 januari.
Dagen började tidigt med en buss som avgick 8.30 ifrån Kalmar central, resan var lång, för lång. Sova en stund, facebook, sova, dricka, dricka, dricka, toa, dricka. Varför? Jo, bussen var helt underbar MEN något med konditioneringen var sönder så elementen ärligt talat glödde sönder våra ben, fötter och gjorde att bussen helt plötsligt blev en bastu, herregud.

Vi kunde inget annat än att jubla när vi anlände runt 3 tiden i Stockholm city och kunde komma ut i den kalla luften, skönt! Lite kontant uttag, lite toabesök sedan tog vi taxi vidare ut till Frihamnen där vår båt stod så fint parkerat. Vi blev otroligt nog chockerade över hur billig taxin var, billigare än här hemma, haha fint.

Vi checkade in och klev in i paradiset (nästan), båten i sig var väl "fin" men inte i Tallinnbåtens klass som jag åkte för ett år sedan. Båten var betydligt mindre och hytten vi hade var ganska sliten men vi överlevde. Hela båten var faktiskt ganska sliten, lite unkig sådär, usch.

I vilket fall så hittade vi vår hytt direkt, vilket var otroligt skönt eftersom vi letade i en evighet förra gången, damn. Vi slängde in grejerna och kollade runt, måste man göra! Och ja, som sagt det såg ju ganska okej ut men det vi såg mest fram emot var ju att få handla i taxfreen men det visade ju sig att man inte fick köpa alkohol förens 8, rackarns. Så efter vår rundtur slog vi oss ner i hytten och hade turen att ha Disney XD på vår tv, haha. Och inte nog med det så gick "Superhjältarna" just då så vi slog oss ner och spanade film tills alkoholdelen var öppen, kalas! Spenderade nästan 800 kr där inne, awesome!

Nu kunde festen börja, trodde vi... men efter att ha kommit ut på öppet vatten var båten i gungning och inte lite heller, Louise stackarn blev magsjuk medan Simone och jag blev lite lätt illamåendes. Men efter mycket om och men så beslöt Simone och jag för att ta några glas i baren medan Louise kryade på sig lite.

Kvällen blev helt okej ändå, gick till sängs efter några glas, lite mat och lite skitsnack om lettlandmänniskorna.

Dagen efter (23/1) var vi äntligen i land, Riga "en av de vackraste städerna"... Detta är INTE sant, redan efter 5 minuter kunde vi konstatera att det var smutsigt, förorenat och sunkigt. Vi vandrade runt i flera timmar för att hitta shoppingens "centrum" och efter ännu fler timmar kom vi fram, ett jävla slit ska ni veta! Och vi fick inte vara i fred heller, alla skulle titta och höja ögonbrynen. Vi vet anledningen.... vi bar ingen päls, ALLA ädge ett pälsplagg, galet?! Halsduk, rock, jacka, mössa, vantar yeah you named it!

Shoppingen var ingen höjdare heller, allt var fult, barnkläder, näe jag orkar inte ens förklara. Det sög helt enkelt, aldrig Riga igen. Fuck you Letvia!

Vägen hem var ändå ganska mycket roligare, vattnet var lugnt och vi kunde gå upprätt. Vi beslutade oss för att äta på en av restaurangerna som vi hade rabatt på, lite sådär fint liksom. För fint nästan, haha. Vi hade bokat bord vid klockan 6 och hade gott om tid på oss att göra oss klara MEN vad händer?! Vi får stopp i vår toalett?!? HAHAHAHA, åh gud ge mig styrka. Men med begränsad tid begav vi oss till restaurangen, åt mat, drack äckligt vin, blev uttittade av personalen och gick sedan därifrån och till receptionen. "Hello, we're thinking it's stop in our toilet..." Ja, det förklarar hela saken men vi fick det fixat och kunde börja med festandet!

Otroligt snygga tjejer i hytt 5810, rawr! Fram och tillbaka mellan barerna, lite dans, några drinkar, ont i fötterna. Så som det ska vara, javisst! Var väl i säng runt 3-4 tiden, gash. Vi slet oss upp ur sängarna runt 7, eller Louise och Simone gjorde... Jag låg kvar som vanligt till sådär 9, vi skulle ju inte vara i hamnen förens halv 11 så, perfekt!

En otroligt dyrtaxi fick ta oss in till staden där vi låste in väskorna och gick ut på stan i hopp om att faktiskt kunna shoppa något... det blev inget, fu. Nej, jag säger då de. Jag håller mig nog till Kalmar där man FAKTISKT hittar, ja bra.

Bussen hem gick vid två, 6,5 timmars resa great. Men det var inte så illa faktiskt, värmen var okej och vi var ju så pass trötta så sov en bra bit, mys mys. Massa skitsnack om resan och personerna däromkring, om flytt, bantning. Haha, så jävla typiskt, älskar er tjejer♥

Men nu är jag här efter en dags slit på jobbet, aj aj. Gó och glad, taggad inför min tattoo-bokning imorgon, hehe. Så fin jag ska bli, igen! Ni får fortsätta ha en trevlig kväll medan jag kollar vad man kan klä ut sig till på kommande maskerad, haha. Love love ♥










Tjugofjärde Januari Tvåtusentolv, home sweet home!

Jag är hemma! Alla är hemma, skönt.

Trötta, slitna och så vidare. Tänker inte säga så mycket ikväll faktiskt, hinner ärligt talat inte. Ska upp tidigt imorgon till jobbet, suger lagom mycket men berättar mer imorgon om vår ja, helgalna resa till unkstaden Riga, yeah. Hoppas ni har haft det bra iaf, love love ♥

Tjugoförsta Januari Tvåtusentolv

Lördag, en massa farande. Halt också.

Upp i lagom tid för att åka iväg med två små pojkar, en liten tjej och Alexander till... damm da damm, Leos lekland! Herregud, så mycket barn, så stort, så... farligt? Tror jag såg minst 3 barn som nästan bröt nacken i studsmattorna. Damn.

I vilket fall så hade ju i alla fall Nelly kul, man hann knappt med henne när hon skulle nånstans, galet! Albin och Adam hittade andra kompisar och sprang runt. Näe men visst, det var nog perfekt för de små liven att göra av med energi på.

Efter några timmar med hetsikt lekande skjutsades jag, Albin och Adam bort till Kalmar superbowl. Dags för bowling! Jag ägde lite smått, i början i alla fall. 4 Strike i raden är inte allt för illa liksom, resulterade med en andra plats, mamma den jäveln vinner ju alltid.

Efter bowlingen begav vi oss hemåt till familjen Lundgren för några lådor kinamat, fyfan så gott! Rullar runt som en valross just nu, love love. Men nu är jag här, musiken på högsta volym, biljetterna utskrivna och är i full gång med packningen. Imorgon åker vi tjejer, woop woop!

Måste också bara visa mitt senast inköp, åh! Har ju drömt om dom här i månader men idag var jag tvungen, nom nom. Kommer bli längre än 2 meter känns det som, haha underbart! Packningen however fortsätter, ses på tisdag! Love love ♥


Stronger than yesterday, weaker than tomorrow.



What doesn't kill you makes you stronger, Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter, Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over 'cause you're gone
What doesn't kill you makes you stronger, stronger
Just me myself and I


Sjuttonde Januari Tvåtusentolv

"Det finns för många stolpskott här i världen."

Helt underbart fantastisk dag! Tiden bara flög iväg och jag visade minsann vad kvinnor kan åstadkomma, suck on that!

Helt ärligt så tror jag bara den här dagen är "underbar-förklarad" eftersom jag fått ett flertal gånger beröm av olika anledningar, jag jobbar och sliter. Tänk om man skulle höra det oftare, tiden skulle bara flyga iväg som ingenting, kalas! Men får säga att det tar ut sin rätt, tröttare än vanligt så att säga.

Under ett visst tillfälle idag hände något konstigt, vilket orsakade att jag började fundera.. vad går det för rykten om mig egentligen på jobbet? (Om det nu gör de, fast det tror jag nog). Inget att bry sig om ändå men i vilket fall, vore ju kul att veta. Men ja, shit happends, right? Tänk om någon beter sig annorlunda mot mig nu för de? Haha, åh så underhållande.

TILL NÅGOT ANNAT så är jag ganska exalterad inför kryssningen, fint. Bara 4 dagar kvar sen åker vi, woop woop. Fest på hela båten! Måste åka inte till stan en sväng på lördag för att inskaffa lite saker bara och hämta annat hos Linda, blir nog bra.

Näe, men nu orkar jag inte mer, kryper ner i mysiga sängen. Love love ♥


Once an idiot, always an idiot

"Tänk, tänk, tänk" / Nalle Puh

Gör som den kloke björnen och tänker, tänker, tänker. Idag på dumma människor och nu pratar vi inte bara om grymt elaka och onda människor utan också simpellt dumma och uppkäftiga människor. Underbart!

På jobbet har dom både det ena och de andra, skvallrande kärringar och lata män. Jag och mitt lilla "umgänge" har bland annat dragit slutsatsen att många av försöker bli av med oss, snällt va? Tillexempel förra veckan hade en av oss problem av anonyma klagomål, någon/några hade klagat på lukten. Måste älska ynkligheten hos kärringarna och ja, vi har redan aningar om de skyldiga.

Andra är dom som snackar skit bakom ryggen, allt som sägs kommer ut. Tro mig, ingen idé att försöka hålla det gömt. Ännu roligare blir det när den drabbade får reda på det som sägs, oj oj.

Och det absolut BÄSTA, haha. Dom som dig (och nu menar jag inte DIG dig utan, ett anonymt dig som pekar mot speciella personer). Vet inte riktigt vad jag tycker, alla tycker ju precis inte om dig, inte många skulle jag tro. Du ljuger, hittar på en massa korkade historier, anklagar andra, anklagar mig. Det är så fint, när det är du som är idioten och jag som är offret. Peka inte finger! Jag gör alltid fel, du är ett fel. Om du bara visste vad jag har förstört för dig, troligtvis skulle du hata mig lika mycket som jag struntar i dig.

Fint inlägg, eller vad säger ni? Känner mig smått irriterad och frustrerad, dö. Undrar om någon kommer ta illa vid av det här? Näe, tror jag inte. I värsta fall sprids det här på jobbet, HAHA. Nej, mina jobbisar läser inte min blogg iaf, don't care actually. I vilket fall finns sånahär människor överallt, vi hatar dom, vi älskar dom. Det får vara avslutningen för ikväll, love love ♥


Femtonde Januari Tvåtusentolv

Fin vecka må jag då säga, men nu lider den mot sitt slut.

I fredags blev jag bilägare till en svart Ford Fokus-00 ifrån Nybro, fjuttiga 9500 kr (bild kommer sen). Visst måste lite fixas men inte mycket. Något med ABS:n funkar inte och lite färg har släppt men det fixar vi i ett naffs, underbart! Älskar att det är sportavgassystem dessutom, låter härligt. Wroom wroom.

Direkt efter att jag inskaffat bilen så åkte jag vidare till Maria som fyllde 20 år, igår alltså. Åt lite god mat och hade allmänt trevligt med gamla godingar, kunde inte blivit mycket bättre fredag.

Igår åkte jag ännu en gång till Nybro för att träffa föredetta bilägarens dotter, Marielle min arbetskompis ;> Rensade som sagt ur garderoben för en vecka sen och kläderna såldes då till Marielle för ett ynkigt pris, 300 kr. Räknade att det blev 26 plagg hon ville behålla, kanske lite väl generöst eller? Haha, I don't care. Bara jag får mer utrymme för att kunna fylla på med nytt, awesome. Vi snackade skit, gjorde scones och pluggade bilteori, får hoppas hon blir klar snart ;>

Efter besöket hos Marielle åkte jag tillbaka in till stan för att ha ett kort möte hos Malin, mysigt att ses lite då och då. Varade inte så länge dock, åkte hem, kollade bilen och åkte sedan vidare till Alexander och Veronika för att inleda en spelkväll men som slutade med mig i slinghätta, Albin spelandes och ytterligare 3 personer ramlade in med cider och annat.

Ja, mitt hår blev ju i alla fall snyggt? Haha, tror jag ska bjuda Alexander på en spelkväll här hemma. Albin har ju aldrig fått ha en "riktig" spelkväll eftersom det kommit in en massa andra när dom varit i Degis, stackarn. Får leta upp några roliga spel också, tror jag spelat allt. Damn.

Det är bara en vecka kvar! EN VECKA, taggad eller?! Kryssning och allt kommer sitta som en smäck, älskart! Aja, ska ta och kolla vidare på filmen, love love ♥

Nyårslöften, 11 dagar efter

Nyårslöften, pff. Ingen som håller det i alla fall men ändå... Nu är jag igång!

11 dagar efter, har jag kommit på en massa mål jag ska ha under året, eller försöka i alla fall.

1. Sköta min jävla diabetes, min läkare lär döda mig snart
2. Sköta mina jävla tänder, tandtråd, munskölj och allt det där som min tandläkare ältar om
4. Hitta annat jobb, förlåt Marielle ♥
3. Resa en massa!
4. Spara pengar (resorna får bli billiga!)
5. Flytta
6. Orkar jag ens skriva den här, jag vill men håller ju aldrig, haha. "Träna mer och äta nyttigt", fint.
7. Lära mig gå i High heels UTAN kilklack, kommer vricka foten, bryta foten, sen dö.

Ja men så illa löften var det ju ändå inte, eller?

Elfte Januari Tvåtusentolv

"Jag gråter bara i regnet" / Newkid

En vanlig onsdagskväll, usch. Veckan har verkligen gått långsamt fram trots allt som har hänt, än så länge... I måndags kom Simone hit en snabbis, vi bokade den fina bussen upp till Stockholm för kryssningen och hade en massa skitnsack som vanligt. Det mesta om solresor, hehe. Konstigt eller? Nej.

Och igår slet jag som ett djur på jobbet (nästan), så jag bara kunde dö i en soffa med film och en fin vän. Otroligt att jag lyckades hålla mig vaken dock ;>

Det tråkiga är att det går så äckligt långsamt (som det står liiite längre upp), förhoppningsvis flyger resten av den fullbokade veckan fram. Imorgon ska jag till exempel in till stan efter jobbet för att träffa fina och saknade Johanna, aww kalas! Ska också passa på att hitta födelsedagspresent och hämta mina grejer hos Linda, om hon är hemma det vill säga. Hehe.

På fredag kommer födelsedagspresenten fram för då ska vi hem till Maria och fira hennes 20 års dag, så fint. Kanske ska hämta min bil dessutom, antingen då eller på söndag. Sånt som märks.

En nybroresa blir det på Lördag, hur ska detta gå? Ska åka till Marielle för att hjälpa henne med sitt bilteori-pluggande, awesome. Och så slänger vi in lite catwalk där med eftersom jag rensade garderoben för hennes skull, hehe. Får se om det finns något plagg hon ens vill ha. På kvällen där också så åker jag bort till Malin och har lite middag och mys med henne och Julia, nom nom.

Och söndag, fin söndag, sitta uppe lääänge. Hehe, jobbar kväll nästa vecka, love love! Ja just det ja, nu kom jag på att jag ska renskriva mitt CV lite, har hört från mitt Hjärtegull-stalker, Louise att skoaffären Arnold's i Kalmar söker personal, SÖK SÖK! Så less på guldis nu, damn.

I vilket fall så får den här veckan klart godkänt av toppkritikern, Maria. Have fun, love love ♥


Gjorde en chockerande upptäckt, över 2000 bilder med min webbacamera, woops.

Love is for pros.

You don't have to save me , Just need you to follow. 'Cause we made it all this way,
I won't ever give up Of something that's so strong. Yeah, we made it all this way



Det har varit mycket diskussioner den här veckan, ovanligt? Kläder, jobbiga människor, snälla människor, vikt, hälsa, sex och allt annat som kommer omkring. Typiska tjejdiskussioner, eller? Ni killar kanske också pratar om sånt här, vad vet jag?

MEN det som verkligen suttit fast den här veckan är förhållanden, killar och allt som finns däruti. Egentligen har vi pratar om det mycket mer än just den här veckan men nu var det verkligen, over the top. Marielle och jag pratade på jobbet och så kom vi in på hur killar beter sig, helt galet. Jag själv har inte någon direkt "överpositiv" inställning till killar och hur dom beter sig, haha. Har själv halvklassat mig som feminist, awesome.

Man säger att man inte ska "dra alla över en kant" bara för en sak som hänt en gång, men jag råkar ut för det om och om igen. Helt värdelöst, vad är det man säger egentligen? "Sex is for amateurs and love is for pros", är nog en av de få procenten som är varken eller, wonderful right?

Jag blir så full av beundran när jag ser mina nära och kära hitta deras "rätte" och vara kära länge, så underbart. Men hur bär dom sig åt? Speciell raggningsreplik? Perfektion? Ändrar dom på sig själva eller? Vad är egentligen hemligheten med ett långt och lyckligt förhållande? Bara Gud kan svara på det.

Sen är också frågan: Vad är en bra pojkvän/flickvän? Och hur vet man att han/hon är BRA? Jag är nog inte den enda som tycker att han/hon ska se hyggligt bra ut, vara snäll, rolig, TROGEN, ja sånt typiskt. Fast så finns det ju dom som säger att "utsidan spelar ingen roll" men DET GÖR DE JU! Det måste ju finnas något med utsidan som gör att personen blir attraktiv i ens ögon, right?

Prioriterar nog utsidan och insidan ganska jämt, 50/50, låter väl bra? Men att hitta någon med den där fina insidan är som en nål i en höstack, haha. Eller det kanske är bara jag som väljer fel alternativ, love it.

Nej, slutar fundera för den här gången. Tar ett glas vin, choklad och startar en film. Min kväll kan inte bli mycket bättre. Love to the people, puss!




Tredje Januari Tvåtusentolv

Klockan är sen och jag ska upp TIDIGT imorgon, what?!
Den här veckan är det kväll som gäller men eftersom det är så lite kyckling så får jag och mitt "lilla skift" jobba dag imorgon (bara 6 timmar dessutom) och på torsdag men får ändå lika mycket betalt, GUTT.

En aningen skrämmande dock att få jobba med de andra skiftet, alla mina "buddies" är ju på det vanliga. Hur många pratar jag liksom med från det andra? Max 10 stycken, promise! Läskigt...

Aja, får njuta lite extra på fredag då vi är lediga, nom nom. Åker ju dessutom upp till söder-/norrköping torsdag-lördag så blir lite extra fint med plånbokstömning i Norrköping, hehe. I vilket fall, fin vecka och fin helg men nu får det bli fin sömn också, love love!

Out 2011, in 2012

Hela året har varit galet, allvarligt. Älskar det!


Startade dett nya året med en Kryssning till Estland med Magda och Linn, 3 Januari 2011.
Awesome!



Mycket slit i skolan, studenten bara några veckor bort och projektarbetet slet på kroppen... och tungan.



Första men inte sista gadden kom på plats i början av April, nom nom.



Fina BF08A körde också lite bal i Juni, tror jag det var?



STUDENTEN, BF08A springer ut från skolan för sista gången! 16 Juni



Fina kusinen hade konfirmation, mysigt värre



En sånhär glad tjej firar att hon får börja jobba redan 4 dagar efter studenten, dvs 20 Juni.



En ring- och shoppingperiod expanderade otroligt! (Är fortfarande där)



Den årliga kräftskivan hos Signe var på sin plats, nom nom (bilden från 2010)



Friheten hämnade i handen, nu var det bara bilen som saknades... och som fortfarande gör!



Underbara Spanien med Mush mush ♥

Känns fantastiskt med allt jag hunnit vara med om, både bra och dåligt men vafan ryck upp dig ta ny tag. Dirr! Vi håller tummarna för att några saker kommer göra det här året lika bra, love


Första Januari TVÅTUSENTOLV

Gott nytt år alla människor (i efterskott)!

Gårdagen kunde inte blivit så himla mycket bättre, förfest med muy muy fina människor. Mycket skratt, mycket alkohol och mycket dans. Vissa klarade alkoholen bättre än andra men det är ju en annan historia ;)

Vi var då som sagt hos Linda innan det stora 12-slaget, kalas kul! Men runt halv 12 började vi bege oss in mot stan. Louise och jag gick i förväg för att ja, höga klackar har en hastighetsbegränsning men vi hade sån tur att vi kom bara någon ynka minut innan 12-slaget fram till stortorget, YES! Det var inte så märkvärdigt dock, ganska tråkigt.

Efter att bevittnat de ynkliga fyrverkerierna så gick vi vidare till Bistro, dansa dansa. Blev chockad över att det var så lite folk ute överhuvudtaget. Var varken några köer eller trånga lokaler, weird? Men ja, jag tyckte i alla fall att det var en kalaskväll. Nästa gång lär ju bli på kyssningen som äger rum om exakt 3 VECKOR, AWESOME!

Idag tänker jag i alla fall inte spendera dagen på något onödigt, nej nej. Tänker minsann ligga i min säng och kika film med en skål popcorn eller spela lite framför tv:n, länge sen ju. Nu ropar Albin på mig också, måste kila. Love love!

P.s. I år ska vi alla dö, haha!

RSS 2.0