Trettionde December Tvåtusenelva

Sista dagen på jobbet för i år, höhö. Nyårsafton imorgon ju, galet! Ett helt år har gått och vad har hänt?
EN MASSA!

Något man grubblar över just nu är ju såklart kläderna, damn. Helt otroligt att jag inte kan hitta något som jag vill ha på mig trots hur fet min garderob är, kläderna ligger ärligt talat ute i mitt rum också eftersom de får inte plats. Men allt är ju antingen för vanligt, för stort, för litet, för tajt, för kort eller för lång. Herregud.

Nej, men jag har kommit en lite bit i alla fall. Leggings och kavaj med högklackar, kalas. MEN vad ska jag ha där emellan? Någon längre snygg topp vore ju toppen om jag nu hade någon. Klänningar har jag ju inga speciellt snygga. Jeans skulle kunna gå, bara att slänga på en topp sen klar. Men nej, fint skare va..

Äsch, tar det imorgon istället. Ska bli så kul att träffa några härliga tjejer imorgon och festa med dom, saknat oerhört.

JUST DET, fick hem mina nya fina skor idag. Galet snygga, glittriga och höga. Till och med mamma tyckte dom var lite smått läckra, då har man lyckats. Måste bara fixa nått sånt där inlägg för ena foten, aj aj helt enkelt. I vilket fall ska den här trötta tjejen ta sig i kragen och slå på en film istället, jag förtjänar det. Love love

Swedish boys, nothing but toys.

HAHAHA, åh gud! Har sett att många delar den här videon på Facebook men har inte orkat kolla den, förens nu.
Bästa på länge, helt galet men ändå så jävla rätt (till viss del). You go girl!


Tjugosjunde December Tvåtusenelva

Tisdag sen Onsdag, jag gillar onsdagar. Dom säger "bara hälften kvar nu", underbart. Men det påminner också om att det snart är helg, det vill säga NYÅR, gash. Fortfarande lite sådär suddigt över hur vi ska vara/göra, hmm ja. Det blir ju alltid så numera, right?

Funderar på när jag ska kunna åka och kolla på min bil, kommer ju aldrig få min bil?! Vafan. Åh, ger snart upp ju. Hittar ju aldrig någon annan som är tillräckligt bra, dö.

Nästa ilandsproblem: Jag vet inte, ingenting. Speciellt inte angående min halsduk, buhuhuhu. Vart är du egentligen? Där eller där borta eller här kanske? Nej, du är ju inte här. God damn it. Vet inte angående nyårskläder, jobbigt.

MEN JAG VET VAD JAG SKA GÖRA IMORGON: boka kryssning, hoho. Skrev i ett tidigare inlägg angående min julklapp till min stalker, Louise♥ Kryssning till Riga och imorgon ska den bokas. Ännu bättre är det att vi får sällskap, lyckats övertala Simone. Signe vet jag inte, men iaf. Love love. Det här kommer bli kalas! PUSS


Sorry for my awesomeness, born this way

Förlåt mamsen, kunde inte låta bli. Dom var föööör fina, damn.
Mina pengar tryter iväg lite, måste få leva... på skor.

Klicka för att stänga fönstret
Skorna är ifrån: WWW.Have2have.se


Walk in the new year with style and class

Klicka för att stänga fönstretKlicka för att stänga fönstret
Klicka för att stänga fönstret
Åh vad vackra, dom helglittriga hade jag ju nästan dödat för.
I alla fall vid nyår, men en gång om året blir lite för sällan, right?

[Skor från: www.have2have.se]


You ain't the reason, i'll be there anyway


Med ett leende, tar jag över världen. Ett steg i taget!


Tjugofemte December Tvåtusenelva, Juldagen

Ligger här med datorn ovanpå min överfulla mage, tror det är en tradition att käka sig smällfet på rester från julbordet på juldagen, sant ju?

Julafton igår, megamysigt! Fick några fina julklappar också, me like. 1000 kr kontant, högtalare till datorn, en bok med bakrecept, hörlurar, örhänge, morgontofflor, 1000 kr på Ginatricot och jacka (nu kom jag på det sista Louise!). Måste dock byta jackan, var liiiite för liten, doh. Min tillfälliga jacka har ingen fungerande dragkedja så måste ju knäppa med de få knappar som jag har, blåser ju igenom så att säga..

Planerna var ju att gå ut ikväll men nej, jag tjänar extra vuxenpoäng och skippar det, sparar inför nyår och spenderar lite pengar på mellandagsrean imorgon, awesome! Har redan "paxat" vissa saker som jag ska ha, det blir fint.

Hade för en stund sen ett väldigt fint och djupt(?) samtal med Louise via telefon angående allt från julklappar, bil och lägenhet till nyårsplaner. Hon hade fått många fina små julklappar, jag hade fått få små och stora julklappar dock färre, jag har snart en bil och det leder till att jag snart kan flytta MEN nyår? Ouch, smått kaos.

Vi har i alla fall bestämt att vi ska ha en "kaosplan", det vill säga att om vi inte hittar något bra så ska vi ha en reservplan som att tillexempel gå till KM elr nått liknande, BRA. Hörde också från Julia att det kanske kunde bli något där, kalas. Nu kommer vi nånstans i alla fall, det tycker vi om.

Och till något helt annat så ska jag träffa min skönaböna Louise imorgon en sväng, kolla lite mellandagsrea. Känner på mig att det kommer vara mycket folk överallt, trafikolycka för min del. Uscha, ska komma iväg tidigt! Tidigt är inte min grej men nu får det bli så, underbart. Men nu ska jag i alla fall ta och spana lite rea, hoho. Love love♥


Tjugotredje December Tvåtusenelva

I wont let the sun go down on me

Dagen före julafton, spännande! Och så mycket har hänt idag på min fina lediga dag, nom nom. Ställde klockan igår i hygglig tid för att komma iväg till stan innan alla andra, men nej det var ju pretty fullt med folk. Letade till exempel parkering i 40 minuter, GALET.

"Något snyggt och festligt vill jag ha", så låter det ju alltid, typiskt. Men en tur inne i stan, hälsade på Louise inne på jobbet (Vero Moda, hehe) och som vanligt så blev det ett plagg eller två. Ska sluta gå in med Louise där, bara visar mig en massa snyggt, sån tur var så va det ju rea och lite så ;))) Glad chey!

Lät Louise jobba en liten stund till men kom tillbaka efter att ha spanat in resterande affärer och gick iväg på en liten lunch, mumsigt värre med skvaller och skitsnack. Got to love it. Hon övertalade mig också om att skita i Hansa City och spara det till mellandagsrean, DAMN YOU WOMAN! Fick nämligen veta av min mamma när jag kom hem att den underbara långklänningen på cubus som jag avgudar var på halva priset, omg! Den måste bli min, kanske hinner kidnappa den tidigt på juldagen? Hoppas.

Juldagen är fortfarande ovis, hmm. Hoppas det går vägen i alla fall och att jag inte ser ut som en 19åring, vill ju komma in nånstans liksom. 

1 minut kvar och julafton är här, sängen väntar. Tänker sova så länge att jag vaknar till Kalle Anka-musiken, hoho. God jul kära vänner och gott nytt år! ♥


Tjugoandra December Tvåtusenelva, helg

Santa Claus is coming to town!

Eller ja, om sådär 2 dagar men det är ju tanken som räknas ;)
Kom precis hem ifrån jobbet, så skönt! Sjukt slapp dag må jag säga men alltid skönare att komma hem till sig. Och eftersom jag tagit ledigt imorgon så inleder jag min ledighet med lite popcorn, film och massa mys. Blir kanske lite jobbigare när jag måste upp i tid imorogn för att hinna åka in till stan innan julbaket här hemma men aja.

Nu till ilandsproblemen, jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig hem på söndag..Hmm, juldagen alltså. Det går ju nattbuss sån tur är MEN eftersom jag är en sådan outsider så är det sådär 1 mil ifrån slutstationen och måste då hitta ett sätt för resten av resan. Taxi? Skulle kunna gå om jag kan boka i förväg (lär ju vara upptagna allihop). Sovplats? Njae, känner egentligen inte så många i kalmar som jag skulle tänka mig sova hos. Malin iofs men hon kanske inte ens är i sin lägenhet då, jobbigt läge detta. Men jag har ju som sagt några dagar på mig att hitta en lösning, awesome!

Nu får jag gosa ner mig lite tror jag, det är jag värd! God Jul och Gott Nytt År ;>

Nothing but shoeholic, I guess

Så underbara, så perfekta, så dyra, så slut. Överallt.


A half year in reality, guldfågeln

Det är tisdag, 20 december, 4 dagar innan julafton, lönedag, yeah.
Idag ramlade ju lönen in, heheh. Har inte haft så här mycket pengar på mitt konto på länge (sparar ju till bil) och tro det eller ej så har jag fingret på en fin. Diskuterar just nu priset om det går att pruta, nice.

MEN idag är det en annan speciell liten dag för mig, 20:de december. Ett halvår på Guldfågeln, helt awesome ändå? Trodde jag skulle få kicken redan dom första veckorna, haha fint! Men nej nu är jag kvar och lär nog vara där ett tag till, cash är ju cash liksom.

Imorgon är det också onsdag vilket betyder att det är bara 2 arbetsdagar tills jag är ledig. Tog ju ledigt på fredagen för att hinna med lite "julgrejer" eller ja, jag kanske ska in till stan en sväng också men det är ju något helt annat. Måste ju vara snygg på juldagen, hehe. Har ju idag under jobbet beslutat att festa med Marielle och hennes kompis inne i stan, lär ju säkert möta några fler men har ju som sagt inte hunnit planera så mycket mer än. Hoppas på den roligaste söndagen ever (söndagar brukar ju oftast vara tråkiga så)..

I vilket fall, oavsett vad så tänker nu den här trötta tjejen krypa ner i sin varma säng för att få den skönhetssömn som hon behöver (vilket hon gör, haha). Sleep tight and goodnight! ♥

Artonde December Tvåtusenelva

Detta inlägg är smått tillägnat till min kära Louise som har konstaterat ett flertal gånger att jag skriver för sällan här på bloggen, ack oh ve!

Det är snart julafton, om 6 dagar för att vara exakt och 13 dagar till nyårsafton. Galet nära! Måste hitta nyårs-outfit, mellandags rean kanske? Ja, det får det bli.

Alla julklapparna blev dessutom klara, IDAG! Underbart, ingen mer stress bara ta de lugnt och slå in dom i fula papper och ett klistermärke, klart. Måste dock säga att årets finaste julklapp gick till Louise (som hon fick förra helgen), vilket var en kryssning till Riga. Jag är minsann alltför snäll, hohoh. Hon och jag började bli uppspelta över en kryssning redan tidigt i höstas men eftersom Louise inte har den bästa inkomsten/jobbet (suger!) så bestämde jag mig för att bjuda henne, buss + kryssning den 22-24 Januari, yeah you named it! Hon blev glad tjejen, aww.

Och bättre blev det när det blev speciallerbjudande nu i slutet av jul och för att jag är Coop-medlem blir det sådär 700 kr billigare (dock var det redan så billigt så gick inte mer) men tycker verkligen ni andra ska göra som mig! En kryssning till olika närliggande länder för otroligt billiga priser och som blir ännu billigare ju fler ni är (delar ju på hytten). Kolla in http://www.tallinksilja.com/sv , årets julklapp om ni frågar mig.

Och från julklappar till något helt annat så försöker jag FORTFARANDE skrapa ihop pengar till en bil som duger för mig. Är jävligt kräsen men sitter nu här och kollar på en kalasfin bil, ska skriva och fråga om hon har den kvar *hoppas*, då kan den bli lagom min till jul. Awesome!

Då fortsätter nästa uppdrag, lägenhet. Detta kommer bli jobbigt får jag nog säga, familjen har ställt ett krav om att jag måste ha cirka 60 000 kr undanstoppade innan jag flyttar, 60 000?! Det kommer ta år! Damn... Men nu har jag bestämt mig, jag ska flytta in till stan så snart som det går. Pepp som faen!

Nej, nu sitter jag här och drömmer igen. Stora drömmar för någon så liten som mig. Likadant som att jag ska kunna hitta en urläcker klänning till nyår, rackarns. Håller tummarna för min bil, min lägenhet och min klänning. Wish me luck, huh? Great, ha en trevlig jul nu allihopa!

RSS 2.0