Känner mig så lealös.

Hela min dag har nästan varit som bortspolad, sovit en massa, ätit piller och masserat min mage, lovely!
 
Min smärta i munnen har kommit tillbaka, inte lika intensiv som förutom men det värker, i tungan till och med. Kanske bara jag som är nojig efter att ha läst att ketoner kan göra att man tappar tänderna, meeeh inte okej. Jag tycker inte det här med att vara sjuk, brukar väldigt sällan vara sjuk men när det väl händer så känner jag mig som en mes, som män gör. Och säg inte emot! Män är ynkliga när dom blir sjuka, punkt.
 
Har den här känslan av att jag inte vet vad jag ska göra, jag känner mig lealös. Behöver träna, behöver röra på mig! Vill så gärna gå till jobbet imorgon men vågar inte efter att mitt illamående kommit tillbaka med jämna mellan rum, fattig tjej jag kommer bli. Men på fredag, på fredag, då ska jag jobba minsann. Känns så otroligt meningslöst egentligen att komma tillbaka EN dag sen vara ledig i tre dagar (är ledig på måndag), kanske skulle jobba på måndag i alla fall? Eller? Kommer ju hålla på med flytten och allt. Åh, jobbigt värre.
 
På tal om jobbigt så blir jag galen av att bara vara hemma (såklart), men har ingen att irritera mig på, ingen som jag kan säga störande saker till, varför? Jag sitter ju här hemma.. Har aldrig varit speciellt snäll av mig eller jo, kanske lite. Men är den där snälla/störande/roliga typen, jag blir som en lite valp som inte får göra av med energin. Springer runt, muttrar för mig själv och går ut på annat. Ja, ni har ju läst det här så det bevisar det mesta. Right? Är så glad att jag ska träffa Alexander imorgon, hämta min fina nyckel, slåss med min storebror som jag alltid brukar. Bara han inte slår mig på mina ömma punkter, blåmärken överallt. Blöhp.
 
Ja, det var väl allt för stunden men avslutar det hela med den fina bilden nedanför, som förövrigt säger mycket.
Love love ♥
 
En natts sömn gör susen
 

Mellan sängen och kaoset

God eftermiddag världen, ungefär...
 
Jag känner mig inte alls pigg, inte det minsta. Min dag har än så länge sett ut såhär: Vakna, äta, dra mig i sängen, packa lite, tillbaka till sängen, packa lite till, ner i sängen. Ja, det ser inte så muntert ut faktiskt.
 
Men försöker att glömma bort huvudvärken och illamåendet en aning när jag istället tänker på hur jag om 2 dagar flyttar vidare, slit och släp. Hoppas mamma och dom vill hjälpa mig med att släpa över mina saker till andra sidan bron, vill så hemskt gärna slippa köra flera gånger. Typ, ha ett släp, tryck in ALLA grejerna, städa lägenheten och sedan vara klar. Visst vore det ganska fint? Frågan är om det ens är möjligt? Hmm, challenge accepted!
 
Nej men det här får vara allt för stunden, ska nog ta och lägga mig en stund igen. Love love ♥

Muttrar och knaprar isbitar

 Åh, blir så frustrerad när folk inte tar reda på fakta. Herregud. Fick precis höra att folk på jobbet pratar om hur dåligt jag sköter min diabetes och det var därför jag hamnade på sjukhuset. FÖR FAN, läs på, lär er, använd er minimala hjärnkapacitet till att ta reda på vad som faktiskt hänt innan ni ska sparka mig på ryggraden. Blir så ilsk, jag lovar att när jag kommer tillbaka, eventuellt imorgon eller Torsdag kommer alla fråga, en massa dumma frågor från dumma människor. Vill bara stämpla er, usch.
 
Marielle gör mig pepp inför jobbet dock! Jag vill bara åka dit imorgon, kicka ass och bevisa att jag mår alldeles utmärkt (om jag nu mår 100% imorgon det vill säga, haha). Jag vill kramas, jag vill gosa med mina medmänniskor, aww. Kärlek till folket! Frågan är hur det blir... åh, åh, får vänta tills klockan halv 6 imorgon. Se hur jag mår, friskanmäla eller stanna hemma. Det är frågan.
 
Och mitt i allt knaprar jag isbitar, bara för att Alexander drog teorin om att de ska ta bort smärtan i min överkäke, så ont det kan göra. Tips? Ge mig dom isåfall, vill bara slippa känslan av att jag ska tappa tänderna precis som i mina drömmar. Buhu, kan se mig själv sitta och sörpla fast mina framtida löständer :(
 
Något mer? Egentligen inte, jag mår bättre efter min lilla tupplur på typ 1,5 timme. Så många timmar som jag missat med skönhetssömn, underbart att få ta igen den lite igen. Men aja, vidare till nästa isbit, love love ♥

 
 

Äntligen hemma!

Äntligen fri, äntligen hemma MEN usch vad min mage vrider sig.
 
Är så glad över att vara hemma, i lugn och ro. Men är ändå smått stressad över att jag nu ska hinna packa allt tills Lördag. Och ja, jag är inte direkt balanserad för det just nu så det får vänta lite.
 
Men jag är så glad att jag vet vad som händer; Magsjuka - högt blodsocker - höga ketoner- ett rent helvete, förstår ni? Troligtvis inte men kan då helt enkelt meddela till ALLA som sagt "du ska inte dricka alkohol/ du var för full osv" att NEJ, det var jag inte! Jag blev akut magsjuk som resulterade med högt blodsocker som ledde till höga ketoner/syraförgiftning som ledde till ett helvete, end of story. Och ja, hur blev detta så illa då? Jag har aldrig varit magsjuk, aldrig, aldrig, aldrig legat en hel dag och bara klöckt ur mig, aldrig. Därför detta blev en typ av milstolpe kanske?
 
Men det värsta var nog ändå inatt, så ont, så smärtsamt. Av någon anledning så har jag fått ont i mina tänder. Under hela natten har jag bara vänt på mig och hoppats att smärtan skulle försvinna. Kändes som om jag skulle tappa alla tänder så låg och tryckte på dom med jämna mellanrum. Vet inte varför men hela överkäken bara pulserade gång på gång, var nästan så att jag tänkte kalla på sköterska men nej, kändes alldeles för pinsamt.
 
I vilket fall, jag mår bättre, jag är hemma, jag har ringt om mina nycklar som jag ska hämta på torsdag. Nu ska jag bara samla kraft och bli frisk så jag slipper förlora så mycket pengar till nästa lön, love love ♥

Vill bara tillbaka till min verklighet

Usch nej, nu vill jag inte vara här längre, nu vill jag hem, hem och jobba, träffa alla. Åka till Ullared eftersom jag missade dagens. Men på onsdag, då är jag tillbaka hoppas jag! Med nya krafter och nya tag.

Jag får besök i alla fall, Signe är min sköterska för ikväll, hehehe. Och Johanna kommer runt 4 tiden och kramas lite. Sist men inte minst kommer familjen förbi när dom har slutat. Det blir nog bra. Hoppas natten blir bättre också, skulle behöva lite sömn.

Håll tummarna för att jag får komma härifrån snabbt som attan! Love love ❤


Besök mig gärna!

Har slutligen fått byta sal så lär få en roommate om några timmar, om jag fortfarande är kvar, eller inte. Har faktiskt inte fått så mycket info. Sitter just nu och väntar på ännu fler blodprovsförsök, mina ådror är inte med mig, någonsin. Har än så länge blivit stucken 6 ggr i ena armen, två gånger i den andra och då är en av dom från droppet så den sitter kvar.

Hade tydligen för mycket vita blodkroppar dessutom, vad gör man åt de? Nej men ärligt talat så känner jag mig fett ensam och sugen på tjockismat. Besök mig gärna på avdelning 14, rum 5. Love love ❤


Om diabetes ändå var botligt

Ifrån igår kväll, hela dagen, hela kvällen. Nu är jag här, fan va fint. Nu ligger jag på sjukhuset, avdelning 14, med dropp, plåster överallt, bakterier i blodet, hög puls och huvudvärk utom denna värld, vad hände tänker ni nu?

En vanlig kväll med fest hemma hos sanna, minns ingenting ifrån vi lämnade lägenheten till jag kom hem till mamma och Mogge runt 12-tiden. För lite mat och alkohol? Jag vet ärligt talat inte, allt bara slog till. Alla tankar går till dom som hjälpte mig komma hem, hjälpte mig att gå och som önskar krya på mig, tack ❤

Det värsta var nog på morgon, var uppe och drack vatten minst 6 ggr, usch. Sen går jag ner och tänker att jag ska ha frukost, trodde jag ja. En en tugga mat eller dricka fick jag ha kvar, ingenting. Höga ketoner och högt blodsockret. Under en hela dag/kväll resulterade i att mamma ringde om råd på sjukhuset. "Akutmottagningen direkt" och ja, nu är jag här. Äntligen lyckats äta trots smärtan i halsen, nu vill jag bara åka hem. Missar jävla Ullared imorgon, bitter tjej. Får ta de om två veckor istället, ja.

Men återigen tack ni som fanns där, min familj som hämtade mina saker och tog hand om mig, ni är underbara! Love love❤


Jag lovar och jag svär!

Fredag, underbart fina fredag.
 
Kom precis hem ifrån jobbet, så lite att göra att vi fick gå hem tidigare. Härligt! Nu ska bara helgen klaras av också, ni ska få er förklaring; Jag har kallats vid ett jävla ord på jobbet som jag aldrig förstått och fick äntligen veta innebörden varav jag lovade att komma på en fest imorgon. En fest med arbetskamrater och med flera, haha. Vad kan gå fel liksom..? Vi får se vad som händer ;)
 
Imorgon är det dessutom bara EN VECKA kvar tills jag flyttar, ojoj, så mycket kvar att packa, så mycket kvar att göra. Ska bli så underbart, slippa den jävla nattbussen, slippa bo så långt ifrån allt. Bara kunna gå hem, kunna ta cykeln in till stan, kunna knacka på hos mina fina vänner. Fyfan så bra det här kommer bli.
 
På söndag ska jag bara vara hemma och dö, lägga mig tidigt som fan! Åker ju till Ullared på måndag med Alexander och vi ska ju redan åka runt 3 tiden, oh lord. Hur ska detta gå? Men är så otroligt exalterad, otroligt otroligt. Eller så är det kanske att jag känner mig så på topp i allmänhet, så otroligt glad, otrolig gosig, otroligt ja. Jag skulle kunna gå och krama alla, alla, alla, alla. Jag är hög på livet!
 
Men trots min lycka är det nått som gnager, nått som får mig att fundera, vet inte hur jag vill ha de. Ska jag ta nya initiativ, stanna kvar på dom gamla eller kanske nått emellan. Så osäker, tänk om det inte funkar? Vill inte förlora jackpotten en gång till. No, I wont. Vidare i livet, önska mig lycka till! Love love ♥
 
 

Nonstop!

Inleder detta inlägg med prosit, snörvel och hej!

Försöker komma på nått intressant att skriva men nej, jag är ganska tom idag. Egentligen har jag 737382 olika saker jag skulle kunna prata om men antingen är det med en alldeles för lång historia, för privat eller för lång privat historia. Så många grejer, måste prata med Veronika.. Hon kommer lyssna, hoppas jag ❤

Det har blivit så konstigt under veckan, haha. Jag är inte van. Och nu vet jag att ni inte fattar en smack men ja, ni får helt enkelt leva med de.

NU KOM JAG PÅ NÅTT, eller två saker faktiskt. För det första hade jag min första riktiga sovmorgon idag, sov till klockan 11! Underbart :') Har sovit ganska dåligt dom senaste 4 veckorna, vaknat upp runt 4-5 och inte kunnat somna om och drömmar som inte har någon kontroll alls. Tusan.

Det andra, jag får hem mina nya skor idag, hehe. Vaknade med ett sms om att dom skulle hämtas ut på macken, åh så fint. Ville sticka ut så dom har ju ett ganska crazy-mönster, me like. Nej men det var nog allt jag hade att säga. Nu ska jag städa, fixa, åka till jobbet, tjata och sova. Love love


Jag vet inte vart jag ska börja?

"Bortom all rum och tid, du är den vackraste jag mött."
 
Det är på gång nu, allt, samtidigt, vet inte riktigt. Bockar av alla saker, en efter en. Har precis ringt och fixat elavtal men kom på nu i efterhand att jag eventuellt flyttar någon dag tidigare. Tusan, hur ska jag kunna se nånting utan el? Aja, får väl ha tålamod.
 
Lämnade in en ledighetslapp igår också, underbara Ullared. Här kommer vi! Blir dock lite knepigt med att åka med Alexander, hade ju tänkt köpa saker till honom med. Får gömma de längst ner i vagnen eller nått. Men det värsta av allt är nog att Alexander bestämt sig för att vi ska vara DÄR när det öppnar, det vill säga vid 8 på morgonen... Det tar typ 5 timmar dit...så.. ja, vi ska åka runt 3 tiden... Kommer avlida, ganska mycket. Förhoppningsvis kompenserar dom fina fynden den långa bilresan, sweet.
 
Livet är ganska fint ändå, just nu i alla fall. Förutom vissa saker (tänker med dig Marielle) men annars så rullar det på. Jag klarar av jobbet, tar mig uppåt ett steg i taget. Lär mig känna maskinerna, bara 4 kvar. Lär mig känna alla arbetskamrater, aww. Vissa är så söta, andra... inte lika söta men ack så roliga. Jag tycker nästan om mitt jobb och lär troligtvis vara den enda men jag vet inte riktigt, det är något som gör att man trivs där i dom inläckande skorna och fula kläderna. Gosigt.
 
Nej, men nu ska jag inte slösa mer tid. Har ju hur mycket som helst att göra... eller? Kommer bara hamna framför tv:n med sköna Per Moberg men lite frukost, lite plock, klar! Love love
 

Flyttar om TVÅ veckor?!

Åh så underbart, bara två veckor kvar, TVÅ! Allt packas, allt planeras, allt går på som smort.

Idag är det tvättdag, så mycket tvätt! Har slängt ner alla mina gardiner, mattor och kläder. Såklart släpar jag med mig allt till alexander eftersom han har 30-minuters program, vilket vår maskin inte har, usch.

Ska försöka plocka undan kläderna jag inte ska ha kvar heller, tar bara en massa plats...precis som sminkbordet, skrivbordet och vitrinskåpet som också ska slängas ut. Soffan är i alla fall borta, yes! Linn kom förbi igår kväll och hämtade den, kalas.

Jag är redo nu faktiskt, snart är det dags! Love love


Mamma ställer krav om min framtida pojkvän!

There is bad days and bad-bad-very-bad days. Idag är en sådan dag, dock har det inte något att göra med i följande text..

Jag var hemma hos mamma och dom för några timmar sen, fick lite mat, pratade lägenheten och så vidare men precis innan jag skulle gå hem så pratade mamma och jag medan hon rökte, så bisarrt. Vi började prata om barn som ledde till killar som ledde till pojkvänner som ledde till ragg.

Mamma började ställa ganska höga krav som jag inte trodde hon brydde sig om men tydligen.. Först och främst vill hon höra mer "av mig", höra hur det är på utekvällarna, hur det går med mina vänner/killar. Trodde inte hon brydde sig om de? Har alltid varit lite egen av mig eftersom ingen verkat bry sig..

Vi kommer in på att mamma dragit slutsatsen att jag bara vill ha "turkar" som vi säger, så är det ju verkligen inte men eftersom de killar jag träffat häromkring (som är svenskar) har varit idioter, aggressiva, players och så vidare. Det vill säga inget som intresserar mig. Men så gör hon sig klar: "Du får ta vem du vill, bara det inte är något med Ahmed". Så hemskt, så otroligt hemskt att i princip hela min familj har dragit alla människor över en kant på grund av hur dom är på jobbet. ALLA ÄR INTE LIKADANA, herregud.

Jag fick en tidsgräns också, jag har tills jag är 26 på mig. Vad händer annars? Don't know, don't care acctually.

Men nej som jag sa till mamma så säger jag till er: Jag lovar inget. PUDD


Fantasilös rubrik

Jag har så äckligt tråkigt! Och klockan är ju bara halv 2, haha. Nej men allvarligt hela kvällen har varit så jävla dryg.

Skulle ju kollat film på datorn men vågade inte använda den efter den varit igång en stund, trodde den skulle bränna sönder min soffa (påminnelse till mig själv, köp en ny dator) så därför lät jag bli och kollade lite olika youtube klipp istället, ja det har blivit mitt nya hem.

Har ställt klockan, så att ni vet. Ska komma upp i lagom tid så jag hinner ta en dusch och fixa mig innan jag tar en sväng till stan för att spana efter soffa/soffor, ska eventuellt sälja min nuvarande. Har alltid velat ha en grå lite större soffa som det får plats lite folk i. Får hoppas jag hittar någon i min prisklass.

Vad mer, vad mer... Finns inte speciellt mycket att klaga på... FÖRUTOM en sak, min lilla näsa. Haha, men ärligt talat näskomplex är ju ganska vanligt och jag är inget undantag, visst jag kan leva med den, förutom när min hy är förjävlig. En finne på näsan och det är ingen näsa lägre, fuck. Usch usch. Men antar jag ska försöka sova eller nått, trevlig helg iallafall. Love love


En lättare garderob

Jag älskar att vara tillbaka på de vanliga skifttiderna, gash! Hinner med så mycket under dagarna.

Idag har jag till exempel rensat ut hela min garderob, minns 40 kg kläder ska nu bort och det verkar inte bli svårt heller, haha. La ut en bild på Facebook och plötsligt har jag 6 personer som vill ha eller rota i genom, kalas! Det negativa är ju att jag måste kanske röja undan lite, min lägenhet har ju blivit en människofri-zon. Bara jag har tillträde ;)

Aja, fortsättningen följer. Love love


I mitten av allt kaos, där bor jag

Min stackars lägenhet, så du ser ut!
Tidningar överallt, kläder överallt, lådor överallt, skräp överallt. Men snart är det fint, snart, väldigt snart.
 
Har idag börjat med att ta hand om garderoben, svider i mitt hjärta att göra mig av med kläder. Man vet ju aldrig om man kan behöva dom i senare år, jesus också. Ska se om Marielle vill ta en titt bland kläderna eftersom hon och jag är ju ganska lika trotsallt, hehe. Resten får väl slängas eller bortskänkas, mycket ska bort. Redan plockat bort typ 7 av mina klänningar, nu är det tomt. Aj aj.
 
Vet inte riktigt hur jag ska göra med allt annat, en aningen förvirrad. Det här med bredbandet gör mig galen. Har ju bindningstid på mitt bredband i typ ett år till.... jaha? Och dom har ju bara tele2 i lägenheten, I'm pretty fucked. Får väl leva med mobilen så länge, eller köpa ut mig, haha. Man ska ju tydligen kunna använda mobilnätet till datorn, eller? Det jobbiga är ju att min dators batteri börjat crasha, inget går som jag vill just nu...
 
Och elen, åh. Tydligen måste man ju veta vad den tidigare hyresgästen heter, vaaarför? Aja, har skickat mail med frågan, duktigt. Nej men annars så så så.... blir det nog bra? Inget mer från mig idag, love love ♥

A girl with an smile on her face.

Smiling everyday.
For today, tomorrow and yesterday.
Feeling happy.

Puss


Och så var det lördag igen.

Hola mi amigos! Hej och hallå. Det är äntligen lördag igen och jag väntar just nu på att våggrejen(?) till håret ska bli varm, har kommit fram till att mitt raka hår har blivit tråkigt, galet tråkigt. Så varierar lite just nu, fluggigt och fint. Hoppas de håller i regnet bara....
 
Ska förkröka hos fina fröken Signe, hon och jag är såhär (visar nått konstigt i ansiktet). Tar bussen om sådär 30 min, lite onödig fakta men har inte mycket mer att säga, haha. Får se vart vi hamnar, troligen O'learys. Fint.
 
Men nu ska jag gå och plocka det sista, love love ♥

Att flytta river upp gamla sår.

Jag packar och packar och packar, lite i alla fall. Mina lådor börjar ta slut, damn it!
 
Hittar så många saker som jag helt glömt bort, bra och dåliga. Hittade tillexempel en gammal dagbok som jag skrivit i sedan 2004 eller nått, världens sämsta stavning och skrivstil, usch. Men så kom jag fram till 2006, där var det förgäves. Jag skrev till och med ett testamente, ska jag skratta eller gråta?! Jag var 14 år och helt förstörd, hemma var värst. Skrev om att jag ville rymma, försvinna, upphöra. Så sorgset, men allt kanske har sin fördel. Kanske därifrån jag fått min attityd men också osäkerhet, vet faktiskt inte och bryr mig inte mer. Jag lever ju, right?
 
NU till något positivt, hmm. JA. imorgon ska jag träffa gullet Signe och troligtvis gå ut. Vi sa det redan förra helgen då jag var hos Veronika. Vi var så peppade redan då så, får se hur det blir (hoppas i alla fall). Alla andra går ju dock ut ikväll redan, Palace har nått töntigt halloweentema, en massa halvnakna tjejer utklädda till slampor, kaniner, sexiga sjuksköterskor och killar som kommer vanligt klädda. Typisk halloween-fest, ja.
 
Jag måste också säga att jag är äntligen fri, eller nått. Jag har kommit en bit i mitt nya kapitel. Idioter finns det många av, men få som erkänner så att säga. Men nu ska jag fortsätta packandet, love love ♥

En månad kvar!

En månad kvar, en månad! Så jävla awesome. Kan inte utrycka mig mer just nu, haha. Men var i alla fall och kollade lägenheten igen (äntligen) och det såg kalas ut.

Sovrummet, vardagsrummet och köket ska målas om, golv läggas om och skåp putsas. Så fint det ska bli! Tog bilder så mamma kunde knuffa en en kommentar eller två, ska lägga upp en några sen när allt är klart också ;) det här får vara allt för denna gången, love love


RSS 2.0