Nyår, woop!

Nu är det dags, ut med det dåliga, in med nya, det bra!

Springer omkring, fram och tillbaka. Vad för kläder? Vad för kläder? Vad för skor? Åh, alla pushar på mig med mina silverpumps som jag inte använt än. Frågan är hur jag skulle överleva i dom under en helkväll. Mjaaaa, får hitta kläder först tror jag.

Om sådär 3,5-4 timmar kommer lilla Signe och plockar upp mig sedan börjar kvällen! Mumsig två-rätters och mys. Eventuellt beger vi oss ut till Harrys, vi för se hur det slutar men ja, jag önskar er alla en trevlig fortsättning och var försiktiga med fyrverkerierna och alkoholen ;) love love


Fu.

Känns som om jag gått in i en vägg, mental breakdown.


Nothing is "special" anymore

Ligger i sängen och bara gosar mig till döds, eller ja... Jag är bara för lat och seg för att gå upp. Det är ju söndag trotsallt.

Och när jag ändå ligger här och inte gör nånting så planerar jag nyår med Signe, så otroligt fint vi ska ha de! Lite mat och mys hos henne sedan vidare till Harrys, har kul, går sedan hem till Signe igen, byter skor, går vidare hem till mig och sedan dör vi. Ja, visst låter det bra?! Aww, gos.

Så ja, hela min dag lär gå ut på att städa, diska och välja kläder och skor till imorgon. Känner redan nu hur beslutsångesten smyger sig på, usch usch.

Men får väl ta och slita mig upp ifrån sängen. Trevlig fortsättning! Love love


En elak liten jävel.

Godmorgon världen! Eller ja, nått liknande.

Nyvaken, gosig och extremt uttråkad redan efter 30 minuter som vaken, det går inge bra för mig, ack oh ve. Natten var inte direkt något vidare heller faktiskt, trodde jag skulle spy som en gris men nej, jag höll mig i skinnet och somnade om. Fint.

Men i vilket fall, vad ska man hitta på idag? Förutom att städa eftersom jag medvetet stökade ner igår för att jag visste jag skulle städa idag, smart där! Jag skulle vilja spela något men har ont om roliga spel, kanske blir en tur bort till Game och kolla lite? Troligtvis.

För övrigt känner jag mig ganska, ganska, elak idag. Haha, tro mig, det kommer bli synd om någon. Jag är glad, alltid glad, men så kan man vara elakt glad. Oh yes! Ärligt talat så är jag inte så värst snäll.. Det var dagens sanning, hoppas det klargjorde ett och annat. Nu frukost och vidare till maxi! Love love


Upp och ner.

(Skrev ett meeeega långt inlägg MEN som försvann, fuck!)

Men ja, vi börjar väl om?
Idag var sanningensdag, jag har tagit beslut, viktiga beslut. Han ska ut, bort, raderas. Jag fattar inte hur jag kunde vara så jävla dum igen?! Lär man sig aldrig är frågan? Jag är en för godtrogen människa, litar på alla trots att dom skulle kunna vara satan själv. Korkad tjej. Men öppnar dörrarna åter igen, nu tar vi nya tag!

Något positivt; Louise har bjudit mig på middag/fest med några kompisar på nyår, jaaaa! Så otroligt skönt att veta att det iallafall finns något. Otroligt lättad får jag säga, plus att vi troligtvis ska ut sen på kvällen (kanske chansen för en ny?) och det var evigheter sen sist, kalas.

Men ja, eftersom jag nu var tvungen att skriva om så orkar jag inte skriva mer, haha. Love love


Nyårslöften!

Jag vet inte riktigt hur nyårslöften ska hållas, ska de vara offentliga eller hemliga? Egentligen bryr jag mig inte, har bara hållit två i hela mitt liv.

1. Lära mig gå i klackar
2. Vara glad, alltid

Inte mycket till löften men för mig betydde dom mycket. Och jag fick slita! Speciellt med de där om skorna, oh Gud! Men i år, i år, då ni! Har lagt saker på minnet, erfarenheter som etsat fast sig. Nu ska ni få höra.

1. Börja träna mer regelbundet
2. Sluta upp med läsken, beroendet av pepsi Max har gått för långt...
3. Börjar spara pengar så jag har något att leva på i framtiden
4. Bli kär, alltså äkta fjärilssprattlande och fnittrigt kär i någon som får min värld att snurra.
5. Lära mig gå i smala sexiga klackar!
6. Jag ska aldrig ångra något, istället lära mig av den troligen dåliga erfarenheten. Glömma det pinsamma fallet på dansgolvet och killen man kysste vid baren. Varför ångra något som aldrig lär hända igen? ;)

Aja det var väl mina nyårslöften, får se hur pass dom håller. Men just nu så sitter jag i soffan, funderandes över nyår medan en film går på tv:n. Blir galen, galen över allt! Vad ska jag göra? Med vem? Vad för kläder ska jag ha? Ska jag gå ut? Ska jag leta upp hemmafest? Ska jag vara "hemma"? VAD SKA JAG GÖRA? Dö nyår, dö.

Tar mig an mitt godis-skåp så länge, love love.


All those little things

Min dag har varit usel, värdelös och allmänt äcklig! Börjar att klaga på min sömn, sov inte mer än tre timmar i natt, underbart! Halva dagen har jag bara "slöa"-pass på jobbet som man hur lätt som helst nickar till under, fint.

Sen ger dom mig all skit i slutet, mina handleder mår inte bra längre. Tur att man lyckas byta ibland, herregud. Men en så otroligt rolig grej var min julklapp jag fick av Veronika, haha! Jag hade köpt ett halsband, örhängen och ett presentkort till henne och ja... Hon hade ju köpt samma halsband, HAHA. Tänker lika elr vadå?! Så fin min lilla babe ❤

Efter jobbet följde jag med familjen till modehuset för lite mellandagsrea, hittade lite smått och gott ändå. Inskaffade det viktigaste till ett av mina nyårslöften, hehe. Hade förrförra året ett löfte om att lära mig gå i klackar (tänktes som kilklack och större som är lättare att gå i), men i år ska jag ha fina klackar! Smala, höga och sexiga klackar. Underbart fina dom är! Grrr, bild kommer senare!

I alla fall, dagen förbi och imorgon är det äntligen fredag, helg och nyår. Fortfarande ledig, tusan. Får se om jag kan få hit Magda i alla fall. Får snoka vidare bland alla andras planer. Är så förvånad i år, det brukar ALLTID vara en person som försöker samla ihop ett gäng av kompisarna men nej, i år ska alla åt varsitt håll. Inte de minsta pepp faktiskt, forever alone :(

Till sist tänkte jag ni skulle få höra en låt, döm mig inte! Men Little things med One direction är så otroligt fin och då menar jag texten, dom små pojkarna bryr jag mig inte om. Men texten, oh så fin!

http://open.spotify.com/track/7kSLdGdXLey7pzLsWpdg1h


Bortom drömmarna skapar min egna värld

Tänk om man fick ett liv precis som man drömde om.

Alla vill olika beroende på hur man har det i "nuläget", eller hur? En person som lever i Afrikas svält vill ha mat, vatten, ett hem, en familj och liknande. Vi här, som lever i den bättre världen lever under girighet, oändlig girighet.

Jag drömmer också, jag drömmer om det liv jag velat ha, om olika scener som man önskar skulle hända. Ett liv med lycka och välmående men det är något som är ont om här i världen. Jag vill ha vänner som stöttar mig i alla lägen, i regn och i sol. Vänner som inte snackar skit, inte försöker sno ens ragg, inte utnyttjar en och inte ljuger. Jag vill ha en man i mitt liv (haha, förlåt.. Låter så töntigt desperat?). En man som älskar en för den man är, för ens personlighet. Som gör honom lycklig av bara ens närvaro. Åh, så sliskigt.

Jag vill... Äh skit i vad jag vill! Just nu vill jag ha blåbär och hallon. Ska minsann gräva i min överfulla frys, medan min film laddar upp sig, myskväll! Love love ❤


Hemåt!

Nu är allt över och vi är äntligen på väg hem, en tre-timmars bilresa, vem kan inte se fram emot det här?...

Planerna för eftermiddagen är lite oklara än så länge, ska eventuellt hitta på nått med Simone men ja, vi får se när jag kommer hem och så vidare. Är ganska sliten om vi säger så, typiskt att äldre människor ska gå upp så tidigt.

Ja, vad är härnäst? Nyår! Ja... INGA PLANER, känner mig lite ensam. Alla har planer, är bortresta eller helt okontaktbara. Underbar! Jag ska sitta i min lägenhet själv och dricka nyponsoppa, kalas! Nej men ärligt, jag är helt vilsen mellan ingenting. Åh. Vad ska ni göra?

Knepigt det där, men nu ska jag nog sova lite, har ju tre timmar är fördriva trotsallt. Love love ❤


För mig, är nu julen över

Allt är slut, lugn och ro. Klapparna är öppnade, maten slut och tomten borta. Fick minsann några fina klappar iaf.

Nu är det bara mellandagarna kvar och jag som redan har ont om pengar, less man blir på sig själv. Tur att jag fick lite presentkort i alla fall. Onsdag blir nog perfekt för en runda ;)

Vad mer har jag på hjärtat? Ingenting direkt faktist, åker hem imorgon igen, härligt. Saknar mitt lilla kryp-in i Kalmar, aw. Ska köpa fetaste påsen med godis och ockupera mig i soffan, om inget annat kommer upp det vill säga. Men så länge hälsar jag en trevlig kväll. Love love ❤


En timme till den brutna traditionen

Bara drygt en timme kvar, en timme till Kalle Ankas jul. Jag vet inte hur ni känner med hela traditionen känns bruten bara för några ynka sekunder är bortklippta. Tönt som jag är brukar jag alltid sitta och citera allt som dom säger. Vi får se hur pass illa det blir.

För övrigt har dagen gått fort, har haft dopp i grytan, gjort mig julfin och kollat film. Kalasfint om ni frågar mig. Nu väntas bara Kalle anka, julklappar med tomten och julbordet. Så snart är allt över och verkligheten börjar igen.

Nu återgår vi till julfriandet, hej så länge! Pudd


Hej, vad gör ni?

Erfarna och helt onödiga tips för alla och allt, bara för att jag är uttråkad;

- Tro aldrig att stövlar inte läcker in, oavsett hur mycket "antivatten-spray" du har på skorna.

- Använd inte smala 13-centimeters klackar i snö eller på is, blir möjligtvis ett ganska fint fall.

- Hårspray håller inte för alltid, nej. Om det inte gäller smink! Spraya lite i ansiktet så håller det hela kvällen.

- Killar, prata inte om hur ni ska ragga på en annan tjej. Inte okej, fu.

- Kolla ALLTID datumet på mejeriprodukter i kylen, gammal mjöl är inte gott.

- Va inte för självsäker! Nu tycker ni att jag är dum i huvudet men det är så sant. Bättre att hålla sig i skinnet och komma överens med andra än att skina och bli ett irritationsobjekt.

- Ta vara på det ni har! Någon gång försvinner det.

- VAR GLAD, lev livet, bli kär, bli dum, misslyckas, vinn fighten, lär dig av misstagen. Du överlever.


Generationen av tristess

Här sitter vi, alla barnen, sex stycken och kollar film på tv:n. Men vad kan man kräva av vår generation? Teknikens underbarn.

Mobilerna i högsta hugg, sms, instagram, Facebook och så vidare. Nelly och Albin har åtminstone varit ute någon timme och åkt pulka medan resten av oss suttit här inne och kollat julfilm (är på den andra just nu, the grinch) men det beror nog på tristessen, så uttråkade! Klagade förut över hur tidigt vi kommit hit, åh. Så länge kvar, ack oh ve.

Funderar på vad jag ska göra när jag kommer hem också, ska man ut på juldagen eller inte? Har inte vågat mig ut i tidigare år eftersom det tydligen ska vara så mycket folk, eller vad säger ni? What shall I do, what Will I do?

Men över till något helt annat! Hittade en bild, så, så, så mig... Ja, jag är hyggligt svartsjuk av mig och tro mig, jag försöker vara "normal" av mig men folk har en tendens att märka när jag blir småsur och tycker det är kul och därför fortsätter att irritera mig och göra mig svartsjuk. Finns det ingen terapi eller nått emot sånt här? Tusan.

Men nu ska jag fortsätta med filmen, pudd på er! ❤


Någonstans ute i skogen

En dag full med stress, julklappar och bilresa. Oh, trött tjej. Men nu är vi här, mitt ute i skogen, hos mormor och morfar i Ramsdal med några av kusinerna och hela familjen.

Imorgon ska vi tydligen åka pulka, mjaaa. Tjejen utan vettiga kläder, pulka eller någon lust alls säger hej! Förstår fortfarande inte varför vi skulle komma hit så tidigt, tusan. Väntar bara, väntar, väntar och väntar lite till. Vill ha julafton, julmat och julklappar, vill även komma hemåt igen. På tisdag är jag hemma igen! Känslan vill inte släppa, åh. Dumt av mig, dumt av dig. Det här blir intressant.

För övrigt så önskar jag alla en riktigt trevlig god jul, love!


Jag är inte...

"Man blir klokare med åren", sägs det och jag börjar faktiskt fundera på att det stämmer. Man lär sig genom åren vad som går och inte går, eller hur? Jag menar, jag vet att jag aldrig kommer kunna leva oberoende av pengar eftersom nej, jag är dålig med pengar helt enkelt...

Jag är inte speciellt aktiv i något överhuvudtaget heller, jag gör ingenting längre! Jag sover, äter, jobbar och så går det runt. Dag in och dag ut. Den enda skillnaden är väl på helgerna då man kanske åker nånstans, träffar någon eller i alla fall försöker skaffa sig en gnutta liv.

Jag är inte speciellt intresserad av det där "jag måste ut och hitta den rätta mannen", för enligt mig finns det ingen. Jag tänker inte bli den där desperata som är medlem på 12 dejt-sidor på internet och skriver till sökannonser i tidningen, oh nej. Kommer han, så kommer han, jag tänker minsann inte anstränga mig för att bli besviken eller mindre glad. Jag trivs där jag är.

Jag är inte orolig över min framtid, jag vet att jag troligtvis kommer vara kvar på jobbet något år till, sedan kommer jag ledsna eller få en arbetsskada så som leder till att jag antingen börjar plugga eller söka jobb på nya håll. Jag vet att jag kommer ha människor som bryr sig och därför bryr jag mig faktiskt inte om vad som händer imorgon, nästa vecka, nästa månad eller nästa år.

Jag är inte direkt missnöjd med något just nu, om man inte räknar min täppta näsa och äckliga hals så visst men alla har något att klaga på nu mera. ÖVERALLT. Men nej, jag trivs i min lägenhet, jag älskar att bo i stan, jag gillar min arbetsplats, mina arbetskamrater, jag har det kalas med min familj och mina vänner är närmare mig än någonsin (alltså allvarligt, Exmpl. Johanna bor 5 minuter bort...)

Livet leker och allt är fint, behöver bara få det lite mer på min sida. Love love ❤


En bild säger mer än 1000 ord

 


För länge sen...

Det är minsann länge sen jag skrev, jag har flyttat, jag har slitit och grejat. Ni kommer få se bilder sen när ALLT är klart, det vill säga när mina sista hyllor,tavlor och speglar kommit upp.

Jag är så otroligt fnittrig, glad och dum. Utom kontroll nästintill, vet inte vad jag ska göra åt det här, åh. Varför kan det aldrig flyta på med strömmen? Jag känner mig som en lax, dumma fisk som simmar åt fel håll.

Imorgon ska eventuellt jag och alexander åka förbi farfars hus och prata arv, vill inte och orkar inte men visst... En slant eller två skulle inte sitta fel. Har inte direkt engagerat mig i detta över huvudtaget, mest alexander som blivit uppringd och blivit upplyst (inte av Gud...) så jag har bara hållt mig på min hörna, fint.

VI HAR SNÖ, nej men.. No shit sherlock?! Blir brutalt nedfrusen när jag ska ta mig ut till bilen, hoppas att stormen lugnat ned sig så man kan åka i vanlig tid imorgon, nästan i alla fall. Har ju inga vinterskor heller så kan ju ha de gutt i 40 cm snö i ett par ankelkängor, yey.

Nej men nu ska jag gosa ner mig i sängen, behöver alla timmar jag får. Love love ❤


RSS 2.0