Nothing important to say? Shut the fuck up then.

Verkligen, du gör allt värdelöst ibland.
Vad är problemet?
Har du problem med mig så varför stanna kvar?
Dags att lämna det förjävliga dvs mig och
lev ett meningsfullt liv kanske?
För snart skiter jag i de.
See ya!

Nästa önskning.

Jag sitter och spanar ännu en gång, jag vill ha en gitarr och nu har jag hittat en perfekt.
Den är snygg,billig och man får väska på köpet.
Den fanns i flera färger svart/grön,svart/röd
eller svart/blå som på bilden. Allt detta för en
cirka summa på 470 kr. Åh vad jag vill ha,
det roliga blir då sen att sitta och spela.
Har alltid velat kunna spela gitarr och nu är det dags.
Antingen till jul eller innan ska jag ha den. That's it!
See ya.

Klassieke Gitaar / 4/4 Model /Blauw Sunburst


Trettioförsta Oktober Tvåtusennio.

"Är du där med mun och tunga..."

Jag mår typ topp!
Inatt har jag haft den bästa natten på länge (och nej jag hade inte sex -.-).. Jag har verkligen sovit ut, bara drömt mig bort. Jag älskar att sova såhär, senast var nog för drygt en månad sen tror jag men men.
Kom in för en stund sen efter en härlig promenad i det lite kyliga höstvädret med kameran runt min nacke. Blev några mysiga höstbilder samtidigt så släppte jag mina tankar fria och fick vara mig själv för en stund. Har haft så mycket att tänka på nu mera men nu ska allt ta en vändning. Ni får allt se.

Jag måste plugga... Har typ 3-4 prov nu när vi kommer tillbaka till skolan och ett arbete som jag måste börja skriva på, det ska jag göra ikväll har jag bestämt. Så slipper jag en massa sen när vi kommer tillbaka, visst låter de bra?

OCH jag måste färga om håret...igen. Vad är detta liksom? Jag har typ två stycken utväxter, hur gick det till egentligen? Och min röda färg är näst intill borta nu är det bara skiftande orange/brun kvar och mamma säger nu hela tiden att jag ska lugna ned mig med färgandet. Men jag kan ju inte se ut såhär fattar hon väl? :o Ser ju förjävligt ut -.- Men ska ta och kila, puss på er:*

Två av bilderna från promenixen.
 


Trettionde Oktober Tvåtusennio.

Home sweet home.

Äntligen hemma från den långa resan till Ullared.
Det har varit mörkt och kallt.

Vi åkte då igår runt klockan halv 7 på morgonen, hemskt att gå upp vid halv 5 må jag då säga. Men vi åkte då iväg med bilen och husvagnen, det blev en mycket lång resa men sån tur va så sov Nelly under princip hela resan vilket va ganska skönt. Det tog oss ca. 5-6 timmar att komma fram till Ullared p.g.a vägarbeten och liknande. Men när vi kom fram, USCH så mycket folk. Helt sannslöst om ni frågar mig, så vi bestämde oss för att ta och fixa med förtältet till husvagnen innan och ta de lugnt så kanske kön skulle försvinna till slut.

Men ack och ve så fick vi ändå stå i kö ute i kylan. Sån tur va så gick det ganska fort ändå max 40-30 minuter fick vi stå. Men när vi väl kom in så delade vi upp oss, fanns liksom inte en chans att alla skulle kunna gå tillsammans. Så jag,Alexander,Tova och lilla sovandes Nelly gick tillsammans.

Att gå med kundvagn i Ullared är det dummaste man kan göra har jag kommit fram till, näst intill helt omöjligt att kunna ta sig fram och åhhh så utbrott man kan få av kärringar som ställer sig mitt i vägen och vägrar flytta på sig.
Apa på dom -.-'

Men men jag fick faktiskt ganska många saker, TROTS att jag inte hade några pengar. Sammanlagt blev det runt 1200 kr för min del, Tack mamma<3 Men när vi väl varit oh stor shoppat så var det dags för mat, Gud så hungrig vi va. Så vi kilade in på Burger King och någon Thai resturang och köpte mat som vi tog med oss till husvagnen, mumma :* Sen var dagen slut, helt okej om ni frågar mig.

Idag (30/9) så väcktes vi tidigt för att bli informerade om att mamma och Mogge skulle åka bort till Gekås igen för att köpa lite grejer som dom glömt från gårdagen. Sen så slutade det med att jag,Tova och Alexander åkte dit igen när mamma och Mogge kommit tillbaka. Det var ju några saker som jag så gärna ville ha men inte köpte, så smart som jag är. Men åh vad jag är glad för mina köp, tack mamma för att du ville köpa dom åt mig :)

Om ni undrar vad jag köpte så köpte jag:
-Röd/oranga jeans leggings.En av tröjorna
-Kofta
-Halsband
-Hårspray
-Partylinne
-Gepardmönstrade leggings
-Nitskärp
-Geop. mönstrat skärp *2 (råkade köpa ett den andra gången med)
-VINTERJACKA!
-Strumpor
-Underkläder
-2 T-shirtar
-Film, änglar och demoner
-En underbart god parfym


Tjugoåttonde Oktober Tvåtusennio.

If I were in your shoes.

Är nu hemma från en rolig dag på stan med Malin. Åkte in med styvfar,lillebror och en av hans kompisar som skulle till nått lekland vid Maxi. Men blev då avsläppt vid Ikea där jag mötte Malin sen tog vi en liten promernad runt i Modehuset, åh älskade affärer. Men blev inget där så vi tog bussen in till stan.

Fika på donken nästa, mums på paj och milkshake :* Sen är jag ju då en så snäll vän så tvingade Malin att vara kvar till fyra då dom andra skulle plocka upp mig för att åka hem, så jahvi vandrade runt där på stan och kolla in lite allt möjligt, mysigt som vanligt.

Men nu är jag här hemma och ska snart fixa nått att äta, resten av kvällen blir att duscha och plocka ner lite grejer till imorgon då vi åker till Ullared woho! Jag måste gå upp vid halv 5, lockande? INTE DET MINSTA -.-
Men nu ska jag kila, puss :*


Story Of The Year - Wake up.


Tjugosjunde Oktober Tvåtusennio.

I saying i'm listening but i can't hear.

En Tisdag, snart har halva lovet gått och jag känner att de kommer bli stressigt på slutet. Min kära Anna skulle kommit förbi en sväng idag men det blev inställt. Så jag har haft lite fotografering här hemma med Idiot som tema, haha blev som det blev. 

Imorgon ska jag fixa och dona, kanske blir en sväng till stan mitt i allt. Och på Torsdag morgon (tidigt som attans) åker vi till Ullared och är där till Fredag. Jag hade ju då tänkt att vi skulle åkt imorgon och komma hem på Torsdag men nej tydligen inte. Så nu kanske resten av min planering blir helt rubbad, Tack för de!

Men ack oh ve så ska inte allt gå i stupet för de! Jag måste få ha roligt på lovet, elr hur? Så allt ska fortsätta som jag "planerat" that's it.. Måste få träffa mina underbara flickor någon gång med, blev ju bjuden på en tjejkväll hos Linda. Men dessvärre är den ju kanske på Fredag då jag inte rikitgt vet när jag kommer hem men om jag har tur så är de väl i lagom tid.

Men nu ska jag ta och leta efter gamla gamla kläder i garderoben, puss:*



Tjugosjätte Oktober Tvåtusennio.

I'm gonna make it all the way.

Är nu här hemma efter en otroligt rolig dag på stan med Emme,Liiz och Simone. Var ju hur länge sen som helst som man träffade dom senast. Men ja vi började då med att vandra runt på stan och självklart blev det pinsamma möten mitt i skiten åååh tack! -.-

Men det vi var fast beslutna om att spana in mest var då de ny modehuset i Hansa city. Åhh vad jag älskade de! Så många fina underbara affärer. OCH SÅ MYCKET SKOR! Nu vet jag hur äkta kärlek känns <3 Jag har dessutom köpt ny hårspray! Jag som klagat och gnällt på alla kassa som vi har här hemma, men nu har jag mitt egna och får skylla mig själv om de inte funkar.

Blev dock lite butter när både Emme och Liiz köpte urläckra klänningar med jag kände de inte skulle gå iallafall. Som vanligt liksom men men vi sprang runt överallt och det slutade med en mumsig fika på Citygross. Alla mina pengar försvann och jag är typ bankrutt igen? Jag ska ju för tusan till Ullared på Onsd-Torsd eller fredag, hur ska detta gå? Får försöka skrapa ihop lite pengar här hemma imorgon om det skulle kunna gå men jah, sånt som märks.

Nu ska jag ta och sätta på en film med en stor fet skål med popcorn, åh älskart. :*
Some music,listen and love.


Hejdå!

Nu kilar jag in till stan för att träffa läkarn, brrr.
Detta kommer gå åt pipsvängen, men men.
Efter så träffar jag Louise och Simone för att
utforska staden och det nya mode huset. CIAO! ;)

mmmmums :*

OHHH, jag är kär!
I mumsiga upptinade räkor som jag nu sitter här och knaprar på. Kanske skulle ge sushi en chans kanske? Det lustiga är att jag alltid har tyckt om de, men när dom är på pizza kommer illamåendet och skit för resten av kvällen. Hel lustigt? :s

Men vafan nu blev jag sugen på kräftor också, åååh va gott. Typ kräftskiva med stora mumsiga kräftor och små goda snaps och cider, haha fyfan vad alkis jag låter x'D Men jah nu ska jag inte störa, tjingeling!

Underbara bild som visar mina paintskills oh de då vah. Mmmums :*
Ni som inte förstår så föreställer bilden mig när jag total mördar räkorna!

Tjugofemte Oktober Tvåtusennio.

What is this for me?

Ännu en Söndag, tråkig och seg som vanligt. Men nu är det lov, en hel vecka med ledighet och skoj. Men även tråkiga saker som måste göras, som imorgon ska jag till sjukthuset. Kommer nog ta en hel tid med att ta upp alla sakerna, inte sugen det minsta. Men efter jag kanske åker in till stan en runda, hel mysigt men vi får väl se.

Jag har hjälpt bror och Tova lite med fotografierna, han klipper snett som ett as -.- Men jaja jag har själv försökt tagit några snygga bilder men de gick väl sådär som vanligt x)

Idag fortsätter nog dagen med film och popcorn, ska se om jag kan övertala dom här hemma att hyra. Inge kul att se filmer man redan sett liksom. Men vi får se hur det blir.

Vad händer med resten av lovet då?
Jag har typ 3 dagar bokade nu i veckan men vad händer med resten? Jag tänker då itne sitta hemma hela dagarna det är så sjukt tråkigt! Men oftast så de brukar sluta dessvärre. Men inte denna gången! Nu ska jag ta och ta en fika, puss:*


Tjugofjärde Oktober Tvåtusennio.

"Do you know what it's like, To feel so in the dark?"

Lovet har tagit sin början, det var nog den första tanken jag hade när jag vaknade idag. Underbart med lov! Idag så har jag varit fotografen här hemma, både för mig själv,bror,Tova och Nelly. Så nu har jag suttit här och fifflat och haft för mig för att fixa bilderna och skrivit ut dom. Enligt mig så förstör skrivaren dom totalt! Den svart/vita färgen blir typ "skymd" eller vad man ska säga, allt blir mättat grått istället. Satans skrivare -.-

Men men vi diskuterade också hur och när vi skulle till Ullared, antingen på Onsdag eller Torsdag. Jag förstår inte hur vi alla ska få plats bara? Sju personer i en husvagn är liksom ganska trångt om ni frågar mig, gash. Men ser fram emot de!

Jag behöver ännu en gång pengar...
Det är helt sannslöst hur alla mina pengar försvinner, bara *poff* borta. Jag fick liksom mitt studiebidrag (1000 kr) i Tisdags och jag har typ max 200 kr kvar. Allt jag köpt är mat, ett par skor för 350 kr och ett par örhängen. Kanske nått litet till men ändå, Vart tusan tar mina pengar vägen? Jag måste ta och se över min ekonomi tror jag.
Men nu ska jag ner och äta underbar plankstek, mehehe :*

Bror,Nelly och Tova :)


:C

Jag är sjuk.
Bryts ner i en hastighet fortare än jag uppfattar.
Bryts ner och crashar i min förvirring.
Psykiskt är jag som ett ihopskrynklat papper,
söndrigt och obrukbart.
Jag dör inombords, jag är det där liket i graven.
Död och rutten men fri.



Movietime.

Sitter här och läser om den nya filmen Paranormal activity, jag måste bara se den!
Det är då en skräckfilm gjord på knappt en vecka med sjukt låg budget och den har redan nått toppen i USA. Den har premiär här i Sverige den 13 November, älska skräckfilmer! Dom hade tydligen testat skräckskalan med att visa trailern för några på en bio för att se deras reaktioner, scream out loud.

Spana in den!
Vad tycker ni? Lockande eller hur?


Tjugotredje Oktober Tvåtusennio.

"I'm moving on 'cause you're gone."

Okej, nu kommer nog då just den här bloggens längsta inlägg någonsin! Jag har så mycket att berätta. Igår så var det då först sen hos Malin sen palace. Dock så begav jag mig inte in tyvärr. Men iallafall det började med att vi kom några stycken till Malin och åt så de inte skulle sluta förjävligt under kvällen, lugnt och skönt. Jobbade klart med tonårsboken som skulle lämnas in idag (23/9). Sen så började allt, duscha,sminka och fixa. Folket skulle droppa in 19-20 så de va bara att köra igång. Lite nya människor men mest gamla godingar, lite skönt de faktiskt.

Det fortsatte... Men sen runt halv 11 begav vi oss ut mot Palace, så mycket fol och sååå lång kö! Dom andra ställde sig i kön medan jag,Magda och Bettan sprang runt lite överallt bland poliser och människor, hoho. Men sen runt 12, halv 1 kilade vi hemåt där vi mötte Malins syster och pratade med henne en stund sen kröp vi till kojs.

Dagen efter kvällen före.. Klockan ringde klockan 7, dags att gå upp och skolan väntade. Vissa mådde då bättre än andra men jag va på topp, underbart! Skolan fortsatte och det blev en "föreläsning" med Bunny Grünfeld, en av de få överlevande från Auschwitz. Så hemskt, allt han upplevt och förlorat. Så hemskt.. OCH JAG BLEV SÅ ARG! Vi hade några idioter brevid oss under "föreläsningen" som aldrig kunde hålla käften, SERIÖST?! Står någon där framme och berättar om världens största massmord så håller man käften,lyssnar och visar respekt. Är det så jävla svårt liksom? Syr ihop käften på dom, åååh.

Lite sådär aggression och så men ja, resten av dagen rullade då på med en liten redovisning om sagor och lite allt möjligt. OCH NU ÄR DET LOV!

LOV, underbara höstlov. Ska rycka ur väckarklockan mmmmh :*
Äntligen får man sova ut så länge man vill. På måndag börjar det med ett sjukhus besök, ska ta upp massa saker som vaccinet mot svininfluensan och att jag vill ha den nya och moderna pumpen, jag ska allt kräva en sådan! Sen har jag då nu sagt att Anna och jag ska inviga Modehuset som öppnade idag, hoho. Sen så ska familjen då som sagt en sväng till Ullared också, längtar som attans ;)

Vad kommer hända mer? Inte helt säkert men har lovat ett och ett annat möte med människor jag inte träffat på evigheter, sånt är mys. Vi snackar filmkväll och allt, med popcorn och massa massa godis. Mums. Men nu ska jag ta och packa upp alla grejer från gårdagen, puss :*

Some music, listen and love.


Tjugoförsta Oktober Tvåtusennio.

I can feel it!

Åhh en underbar dag med bowling,skratt och chockerande personmöten ;)
Vad mer kan jag säga än att det var en underbar dag med en massa underbara tjejer. Förutom sträckning i baklåret efter bowlingen och massa skavsår efter dom nya skorna så var dagen perfa.

Nu ska jag ta och duscha sedan skriva i den jobbiga tonårsboken som jag inte kan göra klart eftersom jag inte har den fula boken med utvecklingsgrej men aja jag får ta det imorgon innan allt folk kommer till festen som jag är GRYMT PEPP till. Hohoho detta kommer bli perfekt! Pusspuss:*


Tjugonde Oktober Tvåtusennio.

Kiss and tell, like everybody else.

Ännu en dag av toppen veckan. Med lite halvt tråkiga och sega lektioner klarade vi av ännu en skoldag, trots att vi inte fick redovisa våra arbeten om sagor. Inte jag och Magda iallafall, och vi som var grymt pepp på att få göra de men men så vi får vänta ända tills Fredag för att få redovisa.

Efter skolan så begav då jag och Malin in till stan där vi skulle leta upp lite nya kläder och annat. Blev inte direkt så många grejer som jag skulle behövt, blev faktiskt bara ett par nya läckra stövlar och nytt kompakt puder. Och jag som ville ha så mycket nya grejer, men ändå så ska jag ju kanske spana in modehuset som öppnar på Fredag med ju sen så blir det ju Ullared på lovet, hohoh.

Nu börjar det bli spännande, imorgon efter skolan så ska det spelas bowling och skoj om nu då inte Lisa är sjuk vilket hon va idag. Hoppas hoppas hon inte är, jag som har räknat att slå henne för en gångs skull. Har ju alltid haft oturen att förlora mot henne -.-

OCH PÅ TORSDAG, då mohahah. Fest hos Malin med massa människor sedan vidare till palace, får väl se om man får komma in överhuvudtaget. Men åh gud så pepp jag är, längtat en aningen om vi säger så. Sen den viktigaste frågan är ju då hur man ska se ut, hmmm. Blir väl något från innan antar jag, måste skaffa mer fest kläder med glitterglitter. Me like ;) Men nu ska jag ta och skriva i tonårsboken sen krypa till sängs, puss :*

 





Nya stövlarna, mums.


Nittionde Oktober Tvåtusennio.

"What it takes to say, she's dying"

Åhh underbara vecka, dagen har bara flugit fram. Imorgon är det kort dag med stan efter skolan med Malin, men måste ändå spara lite smått. Eller vafan vad äre jag säger?! JAG KAN INTE SPARA xD Men åhh så hyper jag är, och glad dessutom. Gilla läget.

Veckans plugg är då tonårsboken som ska lämnas in på Fredag och engelska, veckas diss.. Men snart är det ju lov så slipper allt! Tills vi kommer tillbaka då jaghar flera prov och grejs som väntar, mhhh älskart -.-

Det blir nog Ullared iallafall på lovet, trots massa tjafs och gnäll så kanske vi åker. Jag undrar hur lovet verkligen kommer bli, stressigt kanske? Ohja.

Men nu ska jag ner och göra god soppa och bröd, mums. Pusspuss :*


Artonde Oktober Tvåtusennio.

Låt dig själv ta besluten.
Låt inte besluten tas åt dig.

Aouw, sitter nu här och spanar in lite kläder på Ginatricot som jag verkligen behöver.
Jag har faktiskt en hel lista på saker som jag behöver/vill ha, spana in den:
-Skor, fina stövlar :*
-Vinterjacka/kappa
-Alla sorters kläder, tröjor, strumpbyxor o.s.v.
-Present till Lisa
-Fest smink, glitterglitter hoho.
-Guldsmycken
-Lite större väska som kan va bra att ha på fest.
-PLÅNBOK
-Hårspray


Jag känner att de kommer bli jobbigt den här månaden, dessutom är det ju lov om en vecka, hur ska jag klara mig så länge när jag har så mycket som jag behöver? Det är så gott som kört och de då vah, men vi får väl se hur det blir med det.

OCH NU SLOG EN TANKE MIG! Det sägs ju att det nya modehuset vid Ikea ska öppna på Fredag och jag ska bit, CUBUS FOR THE WIND. Alltså måste jag spar-slösa, det vill säga att jag måste spara för att slösa men nu måste jag ju slösa lite för att spara sedan slösa, HAHAH vilken strategi. Den suger men jaja det blir nog bra ska ni se.

Nya musiken har kommit, mmmmums :*
Nya favorit banden är nu då You me at six och Twenty Twenty. Båda banden är sjukt bra och näst intill alla är sjukt läckra. Läpp piercing ftw, dock så va de tydligen inte bevis nog för att mamma och dom ska tycka att det är sjukt snyggt, så näe skit också. Men snart skiter jag i vilket. Det ska bli mitt mitt mitt mitt.

Några smakprover på godingarna,dessvärre ville jag att ni skulle hört 
You me at Six - Kiss and Tell men den kunde man tydligen inte ta, tusan. 
Men den här får duga, listen and love :*


....

Känner mig som ett punkat däck, ingen luft inget liv.
Vilse i mitt egna sinne, vilse överallt.
Snälla, döda mig någon?


Sjuttionde Oktober Tvåtusennio.

Alla kan inte vara som stjärnor på natthimmlen, vackra och tindrande.
Vissa är här nere bland kriget av känslor och nederlag.

Dagen är lite halvt vilsen känner jag. Lilla Nelly är här och gosar, mysmys. Jag ska troligtvis få vara lite fotograf dessutom men vet inte om de skulle bli idag eller imorgon, vi får väl se. Ikväll ska det bli tacokväll här och jag har bokat in att vi ska sjunga singstar, var så sjukt pepp på det igår när jag såg idol med M.Jackson tema. Hohoho

Jag är lite sugen på idol faktiskt, bara sådär på skoj liksom. Åka dit, träffa människor, sjunga, få dålig kritik sen dra igen. Eller ännu roligare ifall man gick vidare, vilken känsla det skulle vara. Jag tror faktiskt jag skulle klara att testa det, någon som vill joina mig att vara med?

Jag sitter just nu här och kolla in en av mina favoriter i idol, jag har inte ens tyckt om idol men när den här snyggingen visade sig så WOW. Jagmåstesekänslan kom in i mitt huvud ;) Han är ju så sjukt duktig och snygg! Jag älskar honom, röstade som en galning när det visade sig att han hängde löst. Och jag har nu då kommit på varför han är en av mina favoriter.
1. Han sjunger bra.
2. Han är typ så grymt lik Jack i All time low som är topp bandet här hos mig.
3. Snygg som attans! Rawr :*

Lyssna och njut av snyggingen!


Men kolla liksom, Visst finns det en likhet? ;o


Sextionde Oktober Tvåtusennio.

WELCOME WEEKEND!
Äntligen så har den underbara helgen kommit och så som jag har längtat, bara en vecka kvar till lovet. Puss på't :* Dagen har rullat på som alla andra det har dessutom blivit en liten vana att springa till bageriet varje Fredag nu mera, jag bara älskar alla goda kakor. Hohoh *tjockisunge*

Helgens planer är lite oklara men det blir nog fullt upp med gäster och annat, suck. Men men det är ju trots allt nästa vecka jag ser fram emot så helgen ska helst gå så fort som möjligt. För nästa vecka är det då en massa massa roligtheter.

Tisdag ska jag kila till stan med Malin, har redan en hel lista på vad jag behöver. (Y)
Onsdag ska jag och några tjejer bowla för att fira Lisa.
Och på Torsdag blir det förhoppningsvis fest och Palace, gilla läget.
En vecka att se fram emot helt klart. Nu ska jag ta och skriva lite, puss :*


"Turn on that radio
As loud as it can go
Wanna dance until my feet can't feel the ground
Say goodbye to all my fears
One good song and they dissppear
And nothing in the world can bring me down

Hand Clapping
Hip Shaking
Heart Breaking
There's no faking
What you feel
When you're right at home, yeah

Music's in my soul
I can hear it
Every day and every night
It's the one thing on my mind

Music's got control
and I'm never letting go
No, no
I just want to play my music!"


Femtonde Oktober Tvåtusennio.


Jag bryts ner, sakta och smärtsamt.
Mental degradation of you, I call it.



Orienteringen gick bra, tummen upp.
Men vädret va kasst, tummen ner för de.
Och ännu en tumme ner för missad halv skoldag
p.g.a att jag har gått och blivit sjuk.
Men blir nog skola imorgon igen hoppas jag.
Nu blire sängen, see ya!








Fjortonde Oktober Tvåtusennio.

"This might be my last chance,
So maybe I should take it.
I just hope your listening,
To everything I’m saying.
I miss the long drives, the car rides,
The bad fights, the good times.
The way you make me feel
will never leave my mind. "

Jag hatar hösten jag hatar vintern, det ända man kan längta till är julklapparna. Resten kan ta sig nånstans. Dagen har varit kall och seg. Under skoldagen fick vi stå ute i ca.30 minuter utan jackor eller något för att brandlarmet gick igång. Någon ska få betala för mina köldskador maximalt! Det blåser, regnar och är svinkallt. Sitter just nu med världens tjockaste mjukiströja,leggings och 3 par strumpor men fryser ändå som ett as.

Imorgon har skolan orientering och den är OBLIGATORISK, fan ta skolan och dess friluftsdagar. Det är liksom knappt plus grader ute, och jag vet inte vart vi ska börja någonstans? Jag kommer nog se ut som en köttbulle med tanke på hur mycket kläder jag tänker ha på mig, åh mysigt.

Och nu är äntligen håret klart, tror jag. Efter 3 gångers färgning och bara lite klippning har jag bestämt mig för att låte det vara. Ganska nöjd med färgen fast klippningen kunde varit bättre men men x)

Nästa vecka blir det fullt upp, det ska handlas kläder,skor och presenter på Tisdan. På Onsdan är man bjuden på bowling av Lisa för att fira hennes födelsedag som för övrigt är på Fredag. Och på Torsdan är det Palace men vi får se om jag har lust att gå in. Får hoppas på varmare och skönare väder iallafall. Men nu ska jag ta och skriva i tonårsboken, see ya!

 


Tolfte Oktober Tvåtusennio.

It's like december in the middle of July, maybe it's just pass by?

Jag hatar hösten..
Eller okej visst är det mysigt att sitta inne med en varm kopp té eller liknande framför tv:n en dag som denna. Men det är kallt, blåsigt och blött. Alltså allt som jag är emot, fuck it!

Idag hade jag underbar sovmorgon, mmmmh. Sov nästan två timmar längre tackvare ett besök hos tandspecialisten som jag förövrigt bara va hos i max 2 minuter, ingen tandställning för min del ;)

Dagen rullade på med onödiga lektioner, och sist blev de iskall promernad på gympan fyfan säger jag då bara. Brrr. Nu ikväll blir det lite pluggande i psykologi, great. Prov på Onsdag och jag måste börja skriva i tonårsboken som ska lämnas in nästa vecka... Underbart eller hur? Men nu ska jag ta och plugga lite, see ya!

Some music, listen and love.


Elfte Oktober Tvåtusennio.

"Jag vill känna att jag lever, all den tid jag har."

Idag har jag äntligen fått sova ut, så underbart! Lite halvt lustiga drömmar besöker mig som vanligt. Dagen började med att jag fick ta och baka muffins med lillebror, gud så söta dom blev mahaha. Men iallafall så spelade vi även lite Wii medan muffinsen var i ugnen, lite kul sådär. Har försökt få mig att vilja klippa mig idag med, vi får se hur det blir det men man kan ju hoppas eller hur? ;)

Imorgon ska jag till tandläkaren, har borstat tänderna som en galning. Fast jag inte ens ska dit för den saken. Ska träffa en specialist för att kolla med tandställning igen, woow great -.-' Säger han tågräls eller sån jag hade innan så skit jag fan i det, jag har ju vant mig vid mina tänder i vilket fall liksom.

På Torsdag är det äcklig orientering! Fan ta de om det är kasst väder, uschusch. Förra året var det ju åtminstonde inget regn men dagens väder förbättrar liksom inte intresset om vi säger så.

Men funderar lite om händelserna 21-22 Oktb. Den 21 så ska Lisa fira sin födelsedag så vi ska åka och bowla, jag och några från klassen och Lisa då såklart :) Den 22 så kommer man in på Palace och det måste ju liksom undersöka, grejen är att det inte står något om allt annat som inträde och tid och sånt skit. Kasst som attan. Sen är de ju resten som måste funderas över. Vi får la se hur de blir. Två veckor kvar, ganska länge så.
Men nu ska jag ner och smaska på en god muffins :D see ya!



Tionde Oktober Tvåtusennio.

"Är Gud uppe i himlen för han är rädd för det han skapat här på jorden?"

FYFAN VILKET HEMSK MORGON! Alexander springer in runt 9-10 och dampar totalt, jag som sov så skönt. Sen så upprepar han det typ 5 ggr innan jag känner jag måste gå upp. Man får aldrig sova ut här hemma, åååh. Men men dagen har varit lugn och ska fortsätta vara, kanske blir till att va barnvakt om mor och dom åker och kollar fotboll. Då ska jag kolla mysig film som vanligt, älskart hohoh.

Jag har dessutom skissat på den framtida tatueringen som jag planerat att fixa på höstlovet, längtar oerhört får jag då säga. Desamma gäller piercingen, asså snart orkar jag inte vänta längre. Jag ska ha en om det så är det sista jag gör!  Inget kan stoppa mig längre... elr jo okej, pengarna kan nog sätta P men ändå.

Fick nyss reda på att vår Ullaredsresa på höstlovet har blivit inställt. Dom hade typ inga platser kvar så vi har bestämt att åka någon helg istället, bara jag får shoppa så blir jag nöjd ;)

Nu ska jag ta och äta massa god tjockis mat! :D See ya!
Dålig bild men ja liknande ska de bli.

Nionde September Tvåtusennio.

I can't take the pressure.

Äntligen är det helg! Efter en jobbigt och hård pluggande vecka så ska jag äntligen få slappna av och vila ut.. Förhoppningsvis iallafall. Men men jag kom precis hem från en toppen kväll hemma hos Malin där vi lekte roliga lekar och fick äta underbart god mat. Vi firade då som ni kanske inte vet Malin som fyllde 17 år i Tisdags. Nästa år, hohoh då jävlar! ;)

Men ja, innan vi då kom till Malin gick jag med Erika och Magda för att leta present, och vem hittade den fina presenten liksom om inte jag? Vi åt dessutom vår första glass på den där glasskiosken på baronen! Ohhhh mums och smaskens på den :*

Men som sagt, nu är det helg och jag har bestämt att jag ska vara hemma den här helgen. Känns som om det var evigheter sen, vilket det faktiskt var. Men ändå så kände jag nu innan att jag va så sjukt sugen på att dra ut men nej, jag ska sova sova sova i min sköna säng och kolla film. Mmmmh. Jag har också fått i uppgift att fixa en bild eller ja rättare sagt tre bilder, en på Tova, en på Nelly och en på Alexander som dom sen ska sätta tillsammans. Och då får självklart jag uppgiften, great.

Nu blogg design ska dessutom fixas, jag är så trött på den här amatör aktiga som jag har nu. Den gamla var bättre men nu har jag ideér, detta blir skit bra! Men nu väntar sängen, see ya!


Glädje ögonblick!

JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR MED DE TVÅ ÄCKLIGT JOBBIGA ARBETENA! WOHOOO, detta ska firas!
Vad sägs som en undebar låt att fira med?

Listen and love!

Åttonde Oktober Tvåtusennio.


Nu skriver jag då ett par rader som jag måste skriva.

Egentligen är det för tidigt eftersom det är typ 1 ½ timme kvar men så får det bli, kanske inte hinner imorgon. Jag ska berätta om en liten människa som faktiskt fyller år. För typ 5 månader sen fick jag kontakt med en pojk lååångt upp i landet, tusan ta honom för de! Men det visade sig att han var en underbar liten tönt som jag helt klart blev vän med på sekunden. Även fast att jag har många gånger att be förlåt om så tänker jag aldrig släppa honom, that's it. Underbara Ilir "Bärra" Bara, tönten som inte kan uttala goodie goodie fyller år! Men förstår fortfarande inte hur han orkat med mig och mitt gnällande, klagande och skit snack i så många månader, GASH.
17 HELA SATANS ÅR, Grattis för fan göllet :'D<3

Finns inget du säger som kan få mig att tro att ingen
uppskattat de där för 17 år sen, för jag gört!






Sjätte Oktober Tvåtusennio.

"Slow it down, make it stop. Or else my heart is going to pop."

Det är kallt och här sitter jag och skriver om mitt Lek-arbete. Börjar faktiskt likna något nu, stressar lite smått eftersom det och de andra arbetet ska vara inlämnat och fint på Fredag. Great! Dagen gick ut på massa arbetande med alla skolprojekt, ganska skönt egentligen. Efter skolan mötte jag min saknade och underbara Louise, vi gick lite på stan sen så tog vi en härlig och efterlängtad kebabtallrik på café corner, möms :* Dessvärre är då alla mina pengar slut nu och jag måste köpa presenter till Malin och Lisa, Ack oh ve hur ska detta gå?
Vi hoppas det blir bra iallafall och att dom blir nöjda, nu ska jag fortsätta med arbetet.
See ya! ;)

Some music,listen and love.


Femte Oktober Tvåtusennio.




Det känns som om allting har kommit i en annan vinkel. Alla personer blir annorlunda, och i huvudsak jag. Den gamla Maria försvinner?.. Jag tänker tillbaka till den tiden då mina dagar fylldes med höga skratt och nöje, mina vänner var mitt allt. Mitt liv var snäppet lyckligare. Vad jag har förändrats, till det bättre eller de sämre har jag inte kommit på ännu men jag blir förvirrad. Från att vara hemma varje helg med massa film och mys till helgalna kvällar ute och festa, allt för ofta känner jag. Jo visst så älskar jag dom nya människorna jag lärt känna och ångrar inget men när jag tänker tillbaka så märker jag vad det är jag saknar, till dom stunder då man skrattade hejdlöst åt ingenting, då man hade allting i en positiv vinkel, då man kände sig mer älskad för den man va. Och alla människor man trodde va ens vänner byter plötsligt sida till lögnare och svikare, så ledsamt.

Jag bryts ner, sakta och säkert.






Fjärde Oktober Tvåtusennio.

Okej, en liten redovisning om vad som hände under gårddagen då.
Jag var då som sagt själv i Malins lägenhet från drygt 1-7 då Johanna kom. Innan dess så tog jag de lugnt, duschade och städade lite. Jag var helt seg och vädret gjorde en bara ännu mer deprimerad. Sen runt 7 så kom då äntligen Johanna och hon var inte heller så värst pepp på att dra ut i det "underbara" vädret men men, så vi fixade oss i ordning o.s.v.

Runt typ 8 så kom Linn också och vi bara tog de lugnt lite smått och väntade på att Malin skulle höra av sig. Men sen då runt 9-10 drog vi då in mot stan, sjukt opeppade och sega skulle vi då alltså till en helt okänd människa, great. Men men så då kom vi dit och det hände inte mycket mer förutom att jag började känna "sjukling" känsla, gash. Malin kom en liten stund senare lite halvt packad och pepp som fan. Men jag,Johanna och Linn kände inte de gick så bra. Men sen så efter drygt en timme klarade jag inte mer, mådde pyton så Johanna,Linn och jag begav oss av mot stationen så Linn kunde ta den sista bussen hem.

Johanna och jag gick, ute i det äckliga regnet bort till Maxims och köpte godis som vi skulle tjocka oss med i lägenheten. Då ringer telefonen och en Pontus blir social ett bra tag typ 3 timmar sammanlagt~. Och mitt i när samtalet råkade brytas så får man ett ilsket sms från mamma om att det var dags att höra av sig (en regel när man är ute, att man hör av sig och gör en koll). Så mamma fick ringa upp och ge mig en utskällning för jag inte gjort som jag lovat men men ,måste komma ihåg det bättre. En liten stund efter mamma lagt på ringer Pontus igen och vi fortsätter samtalet. Inte förrens runt klockan halv 2 lägger jag på och går och lägger mig, Älskade säng <3

Och idag så väcktes då jag och Johanna av en Malin ringandes på dörren runt klockan 10, hon mådde bättre än vad man kunde trott. Sen kom ju då hon med sin berättelse om kvällen, HAHAHA ja. Men men Johanna tog bussen en stund senare medan jag och Malin gjorde popcorn och satte på en film, mysigt. Sen så tog jag bussen hem runt 2 och nu sitter jag här och berättar om gårddagen, VART FÖRSVANN MIN HELG?! De är skola imon och jag har inte gjort nått annorlunda den här helgen.. Lite kasst sådär xD
Nu ska jag ta och göra lite skolarbeten som ska lämnas in den här veckan, great! See ya.

HAHAHAHAH asså jah gud, den fastnar!


Tredje Oktober Tvåtusennio.

"Flax flax flax flax flax. Fast mycket fortare."

Jahapp, kvällen blev ju inte som planerat. Men hade väl kul iallafall. Festen vi skulle till blev inte av och den andra blev flyttad till idag så då ska vi ta och kila dit då tror jag. Malin försvann för en liten stund sen dessutom, så har hela hennes lägenhet för mig själv, mohahaha. Men jag ska sköta mig som jag alltid gör ska få Johanna komma hit och roa mig senare.

Ska bara jobba lite med alla arbeten innan sen blir det en dusch också. Äckel väder är det på toppen av allt, regn och blåst tycker vi inte om det minsta. Jag vill ha sol och värme som under sommaren då man kunde vara ute tills 5 på morgonen utan att ens huttra nånting, SAKNA SOMMAREN <3

Men nu ska jag ta och kolla genom mina böcker och så, uppdatering senare.
See ya!

HAHAHAHA ÄLSKA DE!


Andra Oktober Tvåtusennio.

Sitter här i Malins söta lilla lägenhet, FEST NÄSTA!
Uppdatering kommer senare.
see ya ;)

Första Oktober Tvåtusennio.

Ett....Två....Tre....Fyra... aaaah.
HAHAHAHAHA!

Ännu en lång,tråkig och seg Torsdag. Men nog den mest sköna hittils, dock en jobbig och ofärdig redovisning. Dagen rullade på med alla arbeten och sen så blev det då samhälle då vi skulle redovisa våra ideologier och vi hade Fascism. Det som va lite skoj var ju då att vi inte var klara och vi var TVUNGA att redovisa så vi tog alla våra 6 st papper satte oss i biblan och på 20 minuter skrev vi lappar med stödord, gick hyffsat bra faktiskt. Love succes!

Sist men inte minst blev det förhör på engelskan som jag totalt dissat eftersom jag varit upptagen med samhällen, great. Men det gick nog ganska bra där med tror jag faktiskt. Sen bar det då av hemåt, sova på bussen är bäst!

Nu ska det plockas,grejas och fixas! För imorgon blir det skolan sen ut bland folket. Dagens viktigaste citat från dagen: "Jag kommer dö imorgon!" detta upprepades ett ex antal gånger. Citatet beror då alltså på en hel del punkter som: Vet inte vart vi ska? Till vilka? Jag kommer frysa ihjäl? Högklackat kommer döda mig? Blir jag ensam 5 minuter så dör jag! Detta blir nog kul, annars får jag tvinga in folk jag känner till stan.
Nu väntar duschen, see ya!

Some music,listen and love.
DEN SÖTASTE NÅGONSIN! xD


RSS 2.0