Tjugosjunde December Tvåtusennio.

Jag får ta och be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men nu i jul har det varit allt för stressigt för att ha hunnit med men jag kan ta och återberätta om vad som hänt dom senaste dagarna.

24 december- julafton
En ganska tråkig dag om ni frågar mig, inte speciellt annorlunda mot alla andra dagar. Förutom att Mogges släkt kom över på julbord och julklapps öppning så var allt som vanligt, men visst var det trevligt. Årets julklappar va helt okej dessutom vissa grejer bättre än andra.
Jag fick (alla julklapparna, inkl dom från mormor och resten):
-Gitarr
-Gitarrställ
-Gitarrstämmare
-3 Böcker
-Harry Potter filmerna
-Pengar
-Foundation
-Presentkort på gina, 500 kr.
-Presentkort på Change, 350 kr.
-Minneskort till mobilen, 4 Gb.

25 December- Juldagen.
Idag så åkte vi hyffsat tidigt iväg till mormor och morfar i närheten av Söderköping/Norrköping. Stämmningen var inte riktigt på topp då morfar hade haft jätte ont i magen sedan innan så vi blev tvungna att vinka av honom till ambulansen och mormor följde med så vi fick äta och öppna paket själva, lite trisst. Men sån tur va kom mormor hem sen på kvällen igen men morfar fick stanna kvar tyvärr.

26 December.
Dagen gick sakta fram och det blev mest spelande och tv-tittande. Något bra var ju att morfar kom hem igen dock utan diagnos, dåligt av er doktorer. Men då fick iallafall dom saknade små gamlingarna öppna sina julklappar åtminstonde och resten av dagen bara rullade fram med ett antal filmer som spanades in på tv:n.

27 December- idag.
Idag fyller en söt liten gubbe år, det vill säga morfar Lars. Grattis! Idag gick hela dagen åt att fira hans 65 årsdag. Eller ja hela vi lämnade stugan och begav oss iväg hemmåt runt klockan halv 4 men det var god mat och trevligt folk. Och nu så sitter jag här hemma i mitt lilla hus med gitarren i famnen och spelar några ostämda toner xD

Imorgon åker jag in till stan på mellandagsrean, har jag tur så kanske vi kommer fram till nått om nyår dessutom vilket jag hoppas på. Vår nyårs planering sprack då Sanna inte kunde ha lägenheten, attans. Men jah vi får väl se hur det blir, hoppas hoppas hoppas. Vi som så gärna vill in till stan i år och så kanske de inte går, INTE OKEJ.
Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen, puss:*


Tjugotredje December Tvåtusennio.

I'm a believer.

Spänningen stiger, min iver och nyfikenhet spritter i mina tår och fingrar. Klapparna samlas under granen och vaktas av tjocknäsetomten och Muu x'D
Inget kan förstöra detta!

Idag väcktes man runt klockan halv 7 då lille Albin kom in, jag hade ju lovat passa Albin och han hade tydligen vaknat redan då mamma åkte så han kom upp till mig.. Men vem orkar liksom gå upp vid den tiden? Så han fick lägga sig brevid mig och vi somnade om och vaknade upp runt halv 10. Mot min vilja fick jag gå upp och fixa frukost till oss, mmh.

Jag väntade och väntade, ville att posten skulle komma. Vem älskar inte att få en massa söta julkort såhär nära jul? Albin och jag tog beslutet att när vi fått posten skulle vi städa undan lite (lite sådär snällt mot mamma liksom) sedan skulle vi ta itu med knäcken som vi pratat så mycket om, och sagt och gjort posten kom, vi städade och jag fixade med knäcken. Ska jag va ärlig så blev det mycket bättre än jag förväntat mig.

Min mage kurrar som jag vet inte vad.. Bara så ni vet liksom xD. Men jag vet inte hur det blir med maten ikväll eftersom vi ska fixa massa tills imorgon, mamma och Mogge ska göra julskinkan och jag själv ska tydligen göra cheescake. Jag är ju trots allt proffs ;) Sen mitt i allt är meningen att jag ska spela Bingolotto, hahaha. Första gången på typ år, har jag tur så kanske jag vinner en resa vem vet liksom? Men nu ska jag ta och försöka övertala mamma om att vi ska ta pizza ikväll, håll tummarna!


Tjugoandra December Tvåtusennio 48 timmar kvar.

Snart är det dags, jag har nu suttit här och räknat... Bara drygt 48 timmar kvar tills årets Kalle Anka börja, visst låter det lite? Åh jag blir så sjukt julemys sugen, snart är det dags, snart är det dags. Idag ska vi äntligen klä granen, jag har typ tjatat ända sedan i Lördags och nu är det dags!

Imorgon ska jag också va barnvakt åt Albin så han slipper fritids så då ska vi ta och göra den där knäcken som vi sagt så länge, detta blir bra, massa bra. Det kommer nog vara ganska springit här hemma imorgon med alla förberedelser och städande, underbart!

Men något jag just nu bara längtar efter är nyår faktiskt. Ett helt nytt år med nya möjligheter, nya upplevelser och helt nya val. Jag kan inte vänta! Nyår spenderas troligen hos Sanna med underbara människor, detta kommer bli kanon. Den 28:de drar jag troligen in till stan på mellandags rean och köper snygga kläder och annat, bling bling here I come! SKOR är framför allt, högklackade snygga som passar till klänningen jag köpte igår till nyår om jag nu tar den(vilket jag troligtvis kommer göra)..

Det känns lite som om det kommer bli ganska stressigt nu vid jul eftersom vi tydligen ska åka upp till mormor och morfar på juldagen, vågar man de med tanke på trafiken som alla varnar om? Men ja, och jag vet ju inte heller när vi kommer hem. Antingen kommer vi hem på Lördag eller Söndag men ska jag va ärlig tror jag vi åker på Söndagen vilket är lite synd då jag blev medbjuden att fira Sanna med ett resturang besök på Lördagen, tyvärr så kan jag ju då inte komma :(  Men nu ska jag ta och kila, städa klart rummet oh de. Puss:*


Tjugoförsta December Tvåtusennio.

What's wrong? What's wrong? Tell me, I'm sorry.

Ja ni, vilken dag.
Råkade redan vid 8.15 vakna och av ren uttråkan gick jag upp direkt, en duktig tjej är jag allt. Jag tog det lugn och fixade mig och fick helt enkelt vänta tills bussen gick vid 10.55 för att sedan byta och få sällskap av min vännina, Louise. Senare under resan kom också Maria och Sara, lite roligt men tyvärr hoppade dom av redan i Färjestan. Men vi åkte då vidare in till stan.

Vi sprang mot våra mål, eller ja mer mina mål med julklappar som inte var klara. Efter mycket spring och hojjande så tog vi oss en matbit (vart behöver ni inte ens fråga) där som vi av en händelse träffade på Simone,Amanda och Therese. Underbara människor det där.

Men efter en liten stund till på stan tog vi bussen ut till Hansa city där vi sprang in på Ikea och tog någon tjockis kaka, haha ja. Sen så fick Louise köpa det hon skulle. Och sedan tog vi bussen hem där vi diskuterade nyår, hoho. GE MIG NYÅR! Jag köpte dessutom för övrigt en helsmexig klänning som tänks bäras på nyår, måste bara sätta en söm lite här och var och dom underbara skorna som jag tänkte köpa blev inte av.. Typ beige/orange ormmönstrade högklackade skor från H&M för bara 150 kr, 50% rea. JAG VILL HA DOM, såå snygga verkligen. Men ja köper några andra på mellandags rean istället ;) Nu ska jag ta och fixa lite mums mums mat, puss:*


Aw låten är så söt, någon mer än jag som tänker på en reklamfilm?
Some music, listen and love.


Cold-hearted. ?

YOU'RE DRIVING ME CRAZY!

Som en sten, kall och känslolös.
Det finns något kallad vänskap,
minns du den? Den tiden...
Över, borta, sopad under mattan.
Du ger mig ångest, funderingar utan svar 
och låter mig få sparkarna då jag redan ligger.

Skillnad på då och nu, håll din käft stängd.
Jag ska inte behöva höra ditt eviga gnäll,
dina ord som slaktar sönder mitt innandöme.
Varför är jag kvar här?

Slita, slå, skrika och såra.
Men något håller mig kvar, får inte va slut.
Vill inte, ska inte, kan inte säga hejdå.
Men du kanske redan sagt de med dom
hemska ord och meningar du sagt?
FRÅGETECKEN.

Jag är den kallhjärtade.

Nittonde December Tvåtusennio.

Keeping you alive!

Julkänsla, nananaa julkänsla.

Ända sedan jag vaknade har jag varit barnvakt åt Albin och eftersom jag har sagt vi skulle göra julgodis idag så började han tjata direkt, haha. Men jah så vi körde igång direkt då mamma och dom åkt iväg till stan. Målet var ju då att köra knäck men då såg vi att sirapen tyvärr va slut så vi körde på vårt andra mål, mörka tryffel kulor. Mmmmh mumma. Nu ska ni tips hur man gör sådan godingar.

Det du behöver är då;
-1 dl vispgrädde
-50 g smör
-300 g mörkchoklad, minst 50% kakao
-1 dl kesella
-2 msk konjak eller likör
-2 matskedar kakao.


Och du gör såhär (kan verka lite knepigt men kör på bara)
Koka upp grädden och smöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen.
Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta.
Rör i kesella och konjak eller likör. Låt chokladen stelna nåtgot i
kylen 1-2 timmar. Förma den till runda kulor med ett kuljärt(?)
eller med en tesked.  Sikta kakao över tryfflarna. Lägg dom gärna
i pappersformar för småbröd. Låt stelna och förvara i kyl.

De som kanske vill ha lite barnsligare smak byter ut 100 g
 av chokladen mot mjölkchoklad och siktar florsocker istället för kakao.


Lite små knepigt blev det allt när man skulle rulla dom och hålla på,
men det var ju helt klart ätliga som vi säger.
Receptet är från Arla.se där det också finns andra varianter.

Artonde December Tvåtusennio.

Hey, i'm a believer.

ÄNTLIGEN ÄR JULLOVET HÄR!
Nu var vi äntligen i skolan för sista gången under året 2009, nästa gång när vi kommer tillbaka är det 2010. Lustigt eller hur? Dagen var ju då kort med en samling i aulan men musik coh lite sånt sen lite lek och skoj med klassen. Vi delade dessutom ut julklapparna som vi dragit lapp om jag,Linn,Malin,Lisa och Magda. Hahaha jag fick världens bästa julklapp från Linn, ett par fluffiga rosa handklovar där det står "wild bitch" på varsin av klovarna. Haha ja, det va nog den roligaste julklappen hittills! Men jah, vad säger ni? Vad har er pinsammaste julklapp varit?

Som sagt är lovet här och i helgen ska jag passa Albin medan mamma och dom åker in till stan och handlar julklappar. Då har lille Albin och jag bestämt oss för att göra knäck och mumsigt julgodis, hohoh detta blir bra! Och på måndag följer Louise med mig in till stan och köper den sista julklappen, great! Ska se om jag hittar något snyggt till julafton dessutom, får väl se hur det går. Men aja nu ska jag ta och starta film, puss :*


Sextonde December Tvåtusennio.

Why even keep on fighting when I already stoped smiling.

Det är kallt och snön bara fortsätter att falla utanför mitt fönster, drygt 10 cm skulle jag chansa på. Och nu ska det tusan ta mig stanna också, åtminstonde till julafton iallafall.

Jag är trött,sliten, har ont i huvudet och är på kasst humör! Ingenting funkar just nu. Helt slut efter alla jobbiga arbeten som är/har varit igång nu. Men imorgon ska det sista in nu innan ju förutom matte provet imorgon medl, underbart! Frågan är hur det kommer bli efter jul sen... Det kan man allt undra. Och att jag har problem med allt annat gör inte precis något bättre, kill me.

Jag vill ha det enkelt, inte att jag ska fastna i taggarna på vägen som verkade enkel.
Snälla, spela inte ditt spel med mig. Slit inte på det som redan är sönder.

Underbar musik, listen and love!


Fjortonde December Tvåtusennio.

You fill my dreams with nothing but air.
He is lying to himself, he lied to me.
I understand that nothing can prevent this from happening.
Now it's almost over, nothing more.
I'm too tired to bother me.
Why stay with it that makes me feel bad?
Why stay with what makes me sad and down?
Why stay ....

Or by the way, forget everything I said!
What helps is if I sit here and try to explain with words how I feel?
There is no point in even trying.
He will never understand and nobody else either.


Say goodbye while you can, because soon i'll be gone.

Trettonde December Tvåtusennio.

"Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig?"
Mysigt pepparkaksbak med bröderna idag, blev kankse inte så jätte lyckat men kul iallafall. Vi får se hur det ser ut när vi haft glasyr på dom iallafall. Och om drygt en halvtimme ska vi neråt byn och kollar på Albin när han ska gå lucia, mysigt.

Har jobbat med mitt ena arbete som snart ät klart tror jag, underbart. Det rullar på alltihop nu känner jag och det är ju absolut sånt man gillar. Fast resten av världen verkar ha stannat upp...

Some music, listen and love!

Ett steg i taget.

Visst är det smärtsamt, ännu ett steg bortåt.
Ännu en vän har fallit, som att gå på nålar för varje steg.
Men vadå som om du bryr dig? Jag behövs inte längre.

"För jag är egentligen inte alltid så glad
jag är inte den som jämt och ständigt vill skämta
och locka fram skratt
jag framstås som stark men är egentligen svag
för ibland vill jag bara få gråta
ibland orkar jag inte att lyssna på andra
nej ibland önskar jag att någon kunde höra mig
för en gångs skull

Hela jag är en lögn
inte ens jag vet vem jag är
jag ljuger för mig själv
rycker på axlarna och säger att allt är OKEJ." / skriven av okänd.

Elfte December Tvåtusennio.

Ätnligen Fredag, gud så jag längtat.
Och nu är det bara en vecka kvar! hihihihih, jag längtar som ett as. Dessvärre tror jag inte helgen blir så kul... Så många arbeten och rapporter som ska lämnas in, detta betyder plugg och arbete hela helgen. Men om jag är smart så tar jag det nu så får jag fritt hela sista veckan i skolan 2009.

Imorgon ska jag dessutom vara barnvakt åt lillebror medan mamma och Mogge åker in till stan och köper julklappar, så lillebror och jag har bestämt att vi ska ta och baka pepparkakor. Mumsigt värre, men måste också jobba med arbetena, undra hur detta kommer gå?

IKVÄLL ÄR DET IDOLFINAL.
Såhär är det helt enkelt... Erika kommer vinna men Calle kommer bli mest populär, det brukar ju alltid bli så. Men om man tänker efter så har ju Erik hängt löst dom senaste gångerna så det är ju inte helt säkert ändå, men jaja det återstå att se ikväll!  puss:*

Big bang.

Big Bang, en gammal favorit har totalt förändrats.
Den nedre är klassikern, och den övre är en av dom nyare.
Skillnad eller hur?


Åttonde December Tvåtusennio, föll för grupptrycket.

Sing a song to make it long.

En kort,skön och lugn dag i skolan.
Sovmorgon och tidigt slut är det bästa som finns! Efter skolan mötte jag upp med Louise och vi började våran julklappsshopping. Vi började med att åka ut till Hansa city och vandrade runt där, hittade 3 av 6 julklappar som skulle inskaffas. En ganska bra början om ni frågar mig. Efter några timmars letande åkte vi tillbaka in till stan och tog en snabbis där, blev tyvärr inget mer där då mina pengar va typ slut. Ungefär 600 kr på 3 klappar, ganska generöst ändå? Tiden gick och vi tog halv 8 bussen hem, en helt perfekt dag näst intill förutom att jag nu ikväll/inatt måste jag plugga ihjäl mig, men men detta gillas.

JAG FÖLL FÖR GRUPPTRYCKET!
Jag var bara tvungen, okej? Dom liksom skrek "köööp mig! köööp mig!". Och nu är dom mina, dom inte allt för populära "nörd"-brillorna. Hur många tjejer och killar inte ett sånt par? Jag har aldrig gillat dom, verkligen... Vad är meningen med dom liksom? Och dom utan glas till och med ska vi inte ens tala om. Men jag kunde inte stå emot, dom va så läckra. Inte för att jag passar sådär jätte bra i dom men iallafall. Men för 49 kr på cubus var dom helt klart värda priset.


Sista chansen, hjälp mig välja!

Det slog mig precis att det är den sjunde December idag
och imorgon är sista anmälningsdagen för tävlingen på
bilddagboken, jag har bara ett litet problem..
Jag vet inte vilken bild jag ska ta? Visst så har jag inte så
många att välja mellan, men vilken ska jag ta.
Släng in en kommentar och säg vilken ni tycker!

 


Sjunde December Tvåtusennio.

"No one can get in the way of what I’m feeling
No one can get in the way of what I feel for you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain

You and me together
Through the days and nights
I don’t worry cause everything’s gonna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything’s gonna be alright."

Vaknade precis efter tuppluren som jag så extremt behövde. Jag åkte hem runt 13-tiden då jag inte riktigt va på topp så när jag kom hem startade jag en film och när den tog slut somnade jag äntligen. Men nu är jag vaken igen och väntar på att maten ska bli lagad, inte för jag har någon större lust med att äta just nu utan jag skulle nog hellre vilja gå och lägga mig i min varma sköna säng igen men men...

Imorgon är planeringen att julshoppa julklappar med underbara Louise, om nu min mamma tillåter att flytta över pengar i förskott från studiebidraget. Vem hinner liksom handla alla julklapparna den 20:de? Fyra dagar innan julafton? INGEN, då skulle maximal stressnivå va nådd. Jag har inte ens fått någon lista med vad alla önskar sig heller så det blir väl till att chansa på en och en annan julklapp kan vi säga.. Men nu ska jag ta och jobba lite med arbeten som jag är efter med, puss :*


Depressionhjärtamig.


If my life was meant to be like this difficult and hard,
why even let me live it this way?
I will never get it easy,
no matter what happens or who does it.
People who
destroys, I who destroys ..
Crusher until it is just rubble,
 it is not far behind.
You are so unfair, so stupid.
Are you my friend?
Or just that unknown man who
cut me in the back with a nonchalant approach to the whole?
Do not kill me slowly with that annoy me with stupid ideas,
lies and hurtful words.
Let me have a disease that leads to
death so it is the fate I predicted.

Can't take this anymore.

Sjätte December Tvåtusennio.

Jag tackar en vän som är bäst på att såra och dölja, tack!

Hemma efter en helt awesome helg!
Började då i fredags med roligt julbak hos Malin med Linn,Lisa,Magda och självklart Malin. Skit mysigt med massa julmusik och sång. Direkt när Malin och resten kommit körde vi igång med bakandet, pepparkakor och 5-minuters kola. Pepparkaksdeg är det godaste någonsin, hahah mums. Dessvärre blev kolan ganska hård men god som attans, jag gillart.

Runt halv 6 tog vi bussen vidare och jag hoppade av vid Söderåkra där jag mötte Louise. Resteb av kvällen tog vi det lugnt och kollade in idol där för övrigt Tove åkte ut och nu är favoriterna Calle och Erika kvar, de gillar vi. Dessvärre slutade min pump fungera på kvällen så blev inte så värst bra mående tills morgonen därefter då Louise va så snäll och köpte nya batterier medan jag sov så allt löste sig. Dagen efter (Lördag) så sprang Louise runt som en liten iller för att hinna med allt tills dom andra skulle komma runt halv 4 -4.

Vi gjorde smarrig smörgåstårta och fixade oss iordning sen så kom då tjejerna tills slut. Alla gamla tjejerna samlade för första gången på evigheter. Jag, Louise, Amanda, Signe, Emme, Simone och Maria började med att äta den underbara smörgåstårtan sen hade min underbara Louise gjort egna små kort med minnen från för och massa söt och underbar text, tack Louise <3

Kvällen fortsatte med en massa singstar och lustiga lekar som då värden själv skapat, hahaha. Själv spenderades den mesta av tiden ute på balkongen med underbara Signe, alltid mysigt. Hade världens diskussioner, skönt att prata av sig lite faktiskt. Kvällen gick fort och alla somnade väl runt 3 - halv 4. Underbar kväll/natt om ni frågar mig. Och nu är jag äntligen hemma igen, tröttare och mer fundersam än någonsin! Puss :*


Jag dricker för att glömma, SÅ SKÅL FÖR HELVETE!

Seriöst.
Kan ett tonårsliv vara jobbigare?
Jag vill glömma allt det tuffa och välja det lätta om igen.
Tårar som jag trodde va slut har kommit åter.
Det här tar kål på mig, jag hatar de!
Är detta sista chansen så är jag glad att du fanns.


Lifehouse - From Where You Are



So far away from where you are 
These miles have torn us world's apart 
And I miss you 
Yeah, I miss you 

So far away from where you are 
I'm standing underneath the stars 
And I wish you were here 

I miss the years that were erased 
I miss the way the sunshine would light up your face 
I miss all the little things 
I never thought that they'd mean everything to me 

Yeah I miss you 
And I wish you were here 

I feel the beating of your heart 
I see the shadows of your face 
Just know that wherever you are 
Yeah, I miss you 
And I wish you were here 

I miss the years that were erased 
I miss the way the sunshine would light up your face 
I miss all the little things 
I never thought that they'd mean everything to me 

Yeah, I miss you 
And I wish you were here 

So far away from where you are 
These miles have torn us world's apart 
And I miss you 
Yeah, I miss you 
And I wish you were here

Din tröja, din stil och dig själv.

Jag har alltid varit väldigt kräsen angående tryck och sånt på tröjor,
men vem är inte det egentligen? Men nu så sitter jag ju här och leker
på en hemsida som ni vet, man gör en egen. Det finns ju typ hundratals
olika sidor som man kan göra tryck och beställa. Man kan ju köra sin
egen stil eller varför inte någon annans för omväxling, som present
eller varför inte julklapp nu när tiden är knapp? Helt perfekt ju...
Jag har bara suttit här i drygt 15 minuter och har skapat typ 5 olika
tröjor som jag så gärna vill köpa just nu! Dock är ju pengarna slut nu
inför jul för min del, men detta är ju världens chans för er.
Gör som jag; välj, skapa och köp!
Kolla in sidan: http://www.beastwear.se/webshop/main/ 






















Andra December Tvåtusennio, crap.se....

I hate you, I hate you, I hate you all. Such a crap!

Nu har jag fått nog, asså ja herregud. Inte för att det gäller alla men så många, så många borde hålla sin käft stängd. Seriöst så vet jag inte vad man ska göra? Alla har väl varit med om att man hatat killar/pojkar/män någon gång i livet, och här är mitt stadium. Jag har så många åsikter just nu, fy fan säger jag då bara.
Sluta ljug, dra upp byxorna och använd er såkallade hjärna, idioter. Det va ju då min åsikt för dagen!

Nej men nu ska jag inte gnälla mer, jag ska ju inte plugga idag trotsallt. Första gången på evigheter! Skulle tagit den andra svinissprutan men jag behövde inte de längre tydligen, jag som faktiskt hade lust att bli sjuk just nu, men jaja. Det är kallt ute idag föresten, snart kommer snö, snart kommer snö och det tycker vi om oerhört mycket. Min dag bara sprang förbi med hyffsat roliga lektioner och imorgon blir den ännu bättre. Eller ja bättre och bättre men vi ska se på film i Aulan dom två sista lektionerna så de kommer bli sjukt mys.

Just nu vill jag bara ha jullov, få träffa släktingar och åka nånstans. Känna den mysiga julkänslan som man får då granen kläs och julklapparna kommer fram, mmmh mysigt. Och på fredag börjar känslan, underbart julbak med underbara tjejer och sedan vidare till Louise mysiga lägenhet. Längtar faktiskt en aning...
Men nu ska jag ta och kolla in film under min lediga kväll, puss :*


Första December Tvåtusennio.

Nu börjar det kännas, julen kommer.
Idag började äntligen den årliga kylan komma, dock lite sent och vi hoppas det blir kallare så vi får snö till julafton. Såg Ensam hemma härom kvällen, och så mycket snö dom hade! Jag hörde mig själ säga "Åhh, så mycket snö kommer vi aldrig få igen." Så kommer min lillebror med världens kommentar "Men vadå, vad spelar de för roll? Du är aldrig ute i snön iallafall."

Hahaha vafan liksom? Det är ju inte det som är meningen, det är ju själva känslan man får då man ser stora snöflingor falla ner och stanna på marken då man sitter och öppnar julklapparna. Så underbart! Det tråkigaste är väl kylan som göra att man fryser röven av sig när man står en evighet och väntar på bussen, men visst det är de helt klart värt.

Lämnade äntligen in de jobbiga hälsoarbetet, så tråkigt. Men nu var det äntligen över, bara alla andra jobbiga arbeten kvar... På fredag och Lördag blir det fullt håll igång. Malin bestämde sig nu för att ha det första pepparkaksbaket hemma i lägenheten på Fredag, hohoh så kul! Meningen var ju att jag direkt skulle ta bussen efter skolan till Louise men nu så drar jag ju hem till Malin och bakar sen tar en senare buss bort, det blir finemang. Och Lördag blir det ett sånt där smått firande för att Louise lyckats hålla sig kvar i lägenheten utan att bli utslängd på ett år! Hahah, fest kan vi säga ;) Nu ska jag ta och kolla till Nelly, puss :*

Underbara julmusik, vem kan inte den klassiska last chrsitmas med Wham liksom?
Julkänsla maximum!


RSS 2.0