True story


Hej semestern, du är välkommen!

Igår vid exakt 22.00 kickade jag av mig arbetskläderna för glatta livet, nu är det dags för semester. Eller ja, lite i alla fall. Har min semester vecka 26 och 28 helt enkelt, varför? Helt enkelt är det så att jag vill ha ledigt nu efter midsommar ska ta en hälsovecka eller vad man ska kalla dom, sweet. Jobba vecka 27 och sen ledigt igen efter att jag fyller år samma vecka så jag kan fira min födelsedag så det räcker och blir över.

Egentligen är det ju så att vi har 5 veckor, galet. Men varför ta alla på en och samma gång? Jag talar om solresor, ledighet och annat när man behöver det. Ett klokt val enligt mig men kommer ändå sakna sovmorgnarna och mitt verkliga liv förutom de på Guldis liksom, god damn it.

Vi har ju sparkat ut midsommar i natt också, har haft fina gäster här. Grillat, ätit, druckit, dansat, spelat och allt möjligt men nu är jag ganska less på högtiden, nästa tack? Typ min födelsedag, hehe. Ser i och för sig inte emot diskandet och städandet imorgon, gud ge mig styrka. Den som vill får gärna komma förbi och roa mig den övriga tiden, vore ju ganska snällt.

Aja, min dubbelsäng väntar på mig och mig. Galet trött, godnatt. Love love <3

Relation, to something else.

Jag vet att ni håller med! "Där gick jag och min bästa vän innan..." "Den låten spelades första gången vi sågs" och så vidare. Men det är detta som är så viktigt, hur vi relaterar nästan vad som helst till...musiken. Galet.

Jag satt så sent som igår och lyssnade genom lite ny musik, brukar inte vara så noga när jag lyssnar på låten först men sen kommer ju texten, herregud. Måste fått jackpot av någon anledning. Men det är ju sant att vi oftast väljer låtar som "favoriter" om vi håller med om något, något vi varit med om, något vi velat, något vi tycker. Mina tre nya flashback-tracs, true story

Alina Devecerski – Flytta på dej
"Jag bygger, bygger upp
O du river, river ner
Du gör mig så lack
Du vägrar ge upp

Börjar klättra, klättrar upp
O du drar mig, drar mig ner
Vi måste ta ett snack
Hör upp, du måste flytta på dig"

Icona Pop – I Love It
"You're from the 70's, but I'm a 90's b*tch
I don't care, I love it. I don't care"


Rihanna – Where Have You Been
"I've been everywhere, man
Looking for someone
Someone who can please me
Love me all night long
I've been everywhere, man
Looking for you babe
Looking for you babe
Searching for you baby

Where have you been
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd"

RSS 2.0