Trettionde November Tvåtusennio. Marcus Jonhede, vila i frid.

All my secrets, where will I keep them?

Jag har problem, stora och små. Som irriterar och förstör som ett enkelt myggbett. Så mycket som förändrats, jag vill ha det som förr. Utan bekymmer, utan oro och utan den oerhört jobbiga förtryckta känslan om att allt ska gå åt helvete. Den pulserande ilskan som vill komma ut för ingenting, gör något?
Jag är så trött, så trött. Jag vill bara vara hemma, ensamvarg.

ETT ÅR, kära vän. Tiden har gått fort.
Idag den 30/11 har det exakt ett år sedan våran underbara vän och klasskamrat
Marcus Jonhede tog sitt liv. Du är saknad, alltid. Världen är inte det minsta rättvis,
att ta tillbaka sin ängel bara sådär utan några ord, utan anledning.
Varför, den eviga frågan utan svar. Hoppas du har det bra där du är, vi tänker på dig <3
Marcus Jonhede 1991 - 30/11-08



Tjugonionde November Tvåtusennio, Första advent.

Nu tänds det första ljuset av fyra. Nu börjar barnen räkna ner till julafton,
i varje fönster lyser en stjärna eller ljusstake för fullt med sin glans,
visst är det underbart?

Veckan lider mot sitt slut och ännu en tråkig Söndag med ett sista rycken plugg till arbetet som jag total ignorerat tills idag. Ett hälsoarbete där vi ska skriva smått om våra dagar, vår mat, vår motion och sömn bl.a. Jag måste dessutom göra något ansträngande eftersom jag glömt ta pulsen vid alla andra gånger, tusan. Men jaja hoppas jag gör rätt med arbetet iaf.

Veckan verkar bli lite halvt galen känner jag, arbeten ska bli klara och lämnas in och på Fredag följer jag med Louise hem. Skulle egentligen komma på Lördan då hon ville fira att hon bott i lägenheten i ett år, men jag har då lite smått ont om pengar så jag följer med henne redan på fredan då busskortet faktiskt funkar ;) Så smart som man är.

Nu har jag fått nog av mitt hår, den fula och hemska utväxten torterar mig så idag blir jag svarthårig, de ni! Har även visat mamma hur jag vill klippa mig, får väl se om det blir något cut cut också. Men men nu blir det plugg, puss :*


Tjugoåttonde November Tvåtusennio.

I can not stand on this unstable line.

Ännu en Lördag har snart sprungit förbi och jag har inte ens börjat med vår hälsodagbok som ska lämnas in på Tisdag, duktigt värre. Jag har istället varit framme lite smått med kameran eftersom Bilddagboken har startat ännu en tävling men temat "vänskap". Hoho jag är helt klart intresserad ;)

Funderar starkt på om jag ska ta och färga håret om en stund, svart! Jag har aldrig fått av någon anledning men nu orkar jag inte bry mig faktiskt, Maria goes blackhead.  Nu ska här pluggas...kanske, see ya!

Några av dem söta bilderna från dagen som jag såg som "vänskap".


       




P.Diddy feat Christina Aguilera - Tell me.

Boy, I've got my eyes on you!


Tjugosjunde November Tvåtusennio.

EVERYTHING GOES CRAZY!

Hemma igen efter kvällen partajande i stan. Vad kan jag säga? Jag ska göra en kort berättelse om kvällen.. Folk började droppa in runt 7-8 tiden på kvällen och det började snart bli smockat med folk efter bara någon timme. Folk drack,skrek och sjöng (Jenny och Stagg vann ju trotsallt rugbyn). Maximum antalet på festen va väl runt 30-40 personer kanske, extremt trångt för en liten 2:a om ni frågar mig.

Runt 10-11 började allt bli för vilt eller nej okej inte vilt kanske men det blev mer och mer stökigt sen runt 12 tiden kom då såklart värden och krävde att alla skulle försvinna så där kan man väl säga att festen var över. Sen kom ju också farbror polisen och sa att han fått klagomål men de va ju lugnt eftersom alla tog sina grejer och försvann. Vem tycker inte om killar i uniform liksom? ;)  En och en annan blev ju av med sin dricka men men. När alla försvunnit stannade jag, Evelina, Bettan och Joakim kvar och städade upp, vilken röra säger jag då bara...

Resten av kvällen blev lugn och skön med tv-tittande och efter ett tag droppade de som skulle sova där in igen efter deras lilla tripp in till stan, inte många timmars sömn men iallafall. Detta kommer bli snackis om länge.

Man måste bara avguda Christina! En sån helt underbar stil och allt, awesome.
Some music, listen and love.


wordsheartletter.

It is not a crime to cry their tears,
there is no crime to wish for something impossible.
It is a crime to hurt, it's a crime to do wrong.

I have violated our laws, I have cried all the tears,
I wished the impossible and I have hurt many ..
There is much I regret, and much I wish I did.
But I begin to feel that this is the beginning of the end, the tears are over.

I say this because I care,
I say this because I know something is wrong.
I say this because soon, this is the end.

I'm an idiot, I understand ...
But all I wish you could understand, for once.
Sharp words are killing, hope you understand.
Forgive me ..


Tjugofemte November Tvåtusennio.

On a night like this, a simple kiss.

Ja ni jag ska berätta om min dag kort, jag klarade samhälle provet galant har jag fått veta vilket gör mig en aningen glad. Världens fail på bussen, blev verkligen en pinsam stund där. Den kommer minnas föralltid! Sen var jag, Magda och Suss en sväng på stan, Lämnade in kofta och köpte lite smycken och sånt istället.

Imorgon är det dags, ÄNTLIGEN! Jag är så sjukt pepp så de inte är sant. Blev inte precis som jag tänkt mig men de ska inte få förstöra något iallafall, nu smäller de! Pump it up, pump it up. Men nu ska jag ta och rota genom min garderob efter kläder, puss :*

Dagens inköp:

Tjugofjärde November Tvåtusennio.

"Jag vill bara explodera, lite till och lite mera."

Dagen gick, provet gick åt skogen... Klarar väl Godkänt om jag har riktig riktig tur. Har bara jobbat med alla våra arbeten resten av dagen, det går inge vidare på dom heller må jag då säga. Hittar inget vettigt att skriva eftersom man inte hittar något om de. Visst låter de bra?

Efter skolan tog jag, Johanna, Malin och Linn bussen ut till Hansa City där vi kollade in modehuset. Lite nya snygging kläder är inte helt fel till Torsdag, jag hade då som mål att köpa nya leggings då alla mina andra typ gått sönder nu. Men köpte då såklart ett par nya sen hittade jag en sån där kortare söt kofta, grå glittrig. MEN nu när jag kom hem slog det mig att jag köpte ett nytt partylinne på Ullared som då inte passar med koftan det minsta, så tanken ligger på att jag ska lämna tillbaka den imorgon då jag ska in igen till stan. Då kan jag ju köpa något som faktiskt passar till eller bara något helt annat.

Jag måste skaffa smycken.. Egentligen behöver jag ju som mest guldsmycken då jag typ bara har ett halsband och ett par örhängen, men det där glittriga och smexiga lockar mig mer. Så ska se om jag hittar något nit-liknande armband och nått snygg halsband imorgon när jag är inne, hoppas hoppas. Men det är ju det som är inne nu mera, smycken som tar plats och glimmar, jag gillart!

Nu är det inte länge kvar! Bara imorgon kvar sen är det äntligen Torsdag, Gud vad jag längtat! Och jag vet att jag inte är den ändå här omkring. Det blir fest hos Malin, oooh Malins älskade lägenhet är mig varmt om hjärtat..Malin också då såklart! Detta kommer bli toppen, underbara människor överallt. Hoho jag älskar de! Men nu ska jag ta och skriva lite i hälsodagboken, den är inte så vacker... Ha det underbara människor :*


Tjugotredje November Tvåtusennio.

"I've got my money, lets spend it up!"

Natten blev en katastrof, förvånad? Inte det minsta. Jag kände redan när jag gick och la mig att illamåendet började resa sig och runt 2-3 tiden då jag vaknade kände jag den där hemska känslan, usch. Men ja, jag kom iallafall i väg till skolan och dagen som sagt sprang förbi. Mogge hämtade mig i stan sen så hämtade vi min älskade och hatade mobil, har redan fått vredesutbrott på den minst 5 ggr men ja, sånt är livet..

Imorgon har vi då världens längsta prov, jag måste plugga på ca.40 sidor. Hur fan ska detta gå?! Jag säger då som jag tycker, skolan är för jävlig! Alltid plugg, alltid läxor och arbeten. Vadå sätter världens press och stress på eleverna? Inte konstigt att allt fler tar självmord liksom...

Jag ska dessutom efter skolan imorgon bege mig in till stan med ett par goa tjejer, behöver lite kläder. Men ska spara så mycket pengar som möjligt så jag kan köpa någon enstaka julklapp den här månaden iallafall, blir så stressigt att börja den 20 December. Men jag har spanat inte lite kläder nu redan här på internet. Men nu ska jag ta och plugga lite, ha det bra kära läsare! :*







En snygg spetströja
En grå kaxig soft kavaj
Och en underbart söt väska.

Allt från ginatricot.
www.ginatricot.com










Tjugoförsta November Tvåtusennio, shopping på internet.

I was such a fool who believed in the words you said.

Nu är det då bara jag, bror och lilla Nelly här hemma. Mamma och resten åkte runt 11 tiden på morgonen, ha så trevligt på höst festen! Blev nyss lite fika med kaffe och kakor när Nelly äntligen hade somnat. Mecky och Jompa skulle tydligen komma upp ikväll och kolla film, och jag har självklart uppgiften att laga mat (som vanligt). Men jag gillart ;)

Jag har dessutom hittat världens sötaste och roligaste hemsida! En bekant hade länkat den på facebook och jag blev kär direkt! Det är så många söta saker som jag bara vill köpa, mmmums.  Och det var ju inte direkt dyrt heller och man hittar massa saker som skulle kunnas tänka som julklappar, helt perfekt! Där finns allt från smycken, roliga spel, inredning och vårdprodukter.

Några av dom läckra sakerna som jag har sån lust att köpa just nu.
Kolla in:
http://www.kitsch.se


Plain White Ts - Hey There Delilah

Listen and Love.

Plain White Ts - Hey There Delilah
Hey there Delilah,
What’s it like in New York City?
I’m a thousand miles away,
But girl tonight you look so pretty,
Yes you do,
Time Square can’t shine as bright as you,
I swear it’s true.

Hey there Delilah,
Don’t you worry about the distance,
I’m right there if you get lonely,
Give this song another listen,
Close your eyes,
Listen to my voice it’s my disguise,
I’m by your side.

Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me,
What you do to me.

Hey there Delilah,
I know times are getting hard,
But just believe me girl some day,
I'll pay the bills with this guitar,
We'll have it good,
We'll have the life we knew we would,
My word is good.

Hey there Delilah,
I’ve got so much left to say,
If every simple song I wrote to you,
Would take your breath away,
I’d write it all,
Even more in love with me you’d fall,
We’d have it all.

Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me.

A thousand miles seems pretty far,
But they’ve got planes and trains and cars,
I’d walk to you if I had no other way,
Our friends would all make fun of us,
And we'll just laugh along because,
We know that none of them have felt this way,
Delilah I can promise you,
That by the time that we get through,
The world will never ever be the same,
And you’re to blame.

Hey there Delilah you be good,
And don’t you miss me,
Two more years and you’ll be done with school,
And I'll be making history,
Like I do,
You’ll know it's all because of you,
We can do whatever we want to,
Hey there Delilah here's to you,
This one’s for you.

Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me,
Oh it’s what you do to me,
What you do to me.

Tjugonde November Tvåtusennio, NEW MOON I HJÄRTAT <3

Kvällen/natten var helt underbar i den lilla staden Kalmar men underbara människor. Runt 23 tiden på kvällen började jag,Magda och Malin bege oss mot biostaden där det redan hade samltas en hel del människor. Där möttes vi dessutom upp av Lisa och Linn som skulle kolla med oss. Det inskaffades popcorn,godis och sånt där gottgott som man måste ha vid ett sånt här tillfälle.

Tiden gick.. och vid 23.45 öppnade dom, det var dags att äntligen ta plats inne i salongen. Spänningen och förväntan från alla människor var otroligt och något jag fick reda på nu efter va att de var tydligen BARA i kalmar som vi hade en smyg premiär, alltså den startade typ 2 minuter innan alla dom andra satte igång, lite små tufft faktiskt.

Men nu ska ni får höra om filmen, den var helt otrolig! Och vi ska inte tala om hur snygg Jacob är... New Moon är då alltså fortsättningen av Twilight om ni då inte förstått det och ja, allting handlar om att Edward gör slut med Bella och råder henne att inte göra något dumt, hon blir deprimerad och ensam. Hon slutar träffa sina vänner och umgås. Men tillslut märker hon att hon kan se Edward när hon gör något våldsam,dumt och farligt. Då börjar det. Jacob blir mer och mer en del av hennes liv, hennes bästa vän, hennes romans(?). Jacob har starka känslor för Bella men något blir fel, han och ett gäng killar blir något dom inte sägs vara...

Filmen slutar väldigt plötsligt mitt i det livsavgörande valet, nu måste man se trean! Och hur lång tid tar inte det tills den kommer ut? Jag kommer ha glömt filmen tills dess. Men jag råder er verkligen att kolla in denna och Twilight då så klart om ni inte har, ni kommer inte ångra er! Med tanke på hur snygg Jacob och Edward är är de nog ingen som kommer göra de ;).

5/5 PÅ MARIA-SKALAN :3

Filmen tog sitt slut framåt halv 3 tiden vilket då slutade med ett par riktigt trötta tjejer i skolan idag som inte somnade förens runt 4-5 tiden på morgonen, annars var allt perfekt.


Nittonde November Tvåtusennio, NEDRÄKNING.

One.Two.Three.Four..Uno.Dos.Tres.Quatro.

Nu är det nära bara 5½ timme kvar, woho. Så nu sitter jag,Malin och Magda här i lägenheten precis hemkomna från en tjockis buffé på Zorbas. Och nu är det bara väntan kvar.. Lisa och Linn kommer senare eftersom Erika blev sjuk av sprutan så då fick Linn hoppa in. Kvällen blir att vila upp oss så vi orkar filmen vid midnatt, men oh så kul! :D Ni får höra mer om filmen imorgon, puss :*

NEW MOON HERE WE COME!


Artonde November Tvåtusennio.

Cry child, like never before.

Snart gäller det, inte länge kvar. Imorgon smäller det.

Premiären av New Moon kör igång! Hur många sitter inte
och spänner sig nu av iver för att se den nya filmen som
börjar vid midnatt i morgon? Kommer den va super eller
kommer den inte stå upp till sitt rykte? Jag längtar och längtar.
Detta kommer bli toppen!

  

Världens undergång eller bara trams?

Nu var det dags igen.
Vi alla minns väl den gången då dom skulle testa en maskin
för att skapa ett miniatyr Big Bang, då alla människor var
oroliga över att detta skulle vara slutet för världen som vi
känner den, då tidningarna till och med skrämde upp barn
till tårar med om att detta skulle inträffa. Men i själva verket
 aldrig blev av då maskinen tydligen läckt tonvis med helium
och den har stått obrukbar i ett år för reparationer.

Frågar ni mig så var jag faktiskt själv orolig där ett tag,
jag menar tänk om något skulle gå snett och det blir en
verklig Big bang och spränger allt i luften. Den tanken finns
nog alltid där bak i huvudet på alla. Men som jag nu läst är
allt bluff och dom vet exakt vad dom håller på med,
så nu är det dags igen för ett test. Men vem vet,
man ska ju inte tro på allt man läser, eller hur?
Men vi får hålla tummarna för att de går vägen.

 
Bilderna är från aftonbladet och ni vill läsa mer kolla:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6131567.ab


Sjuttonde November Tvåtusennio.

Fallin, fallin, fallin I'm fallin.

Något är fel, riktigt fel. Finns det någon sömnsyndrom? Jag vill sova, hela tiden. Jag bara sover, sover överallt... På bussen till skolan, på lektionerna, på bussen hem, hemma och sen hela natten. Jag hoppas verkligen inte jag har dragit på mig något nu. På torsdag är det ju New Moon och jag har massa prov,läxor och inlämningar att fixa. Det funkar inte att bli sjuk nu, stress och magsår..Here I come!

Skolan gick sakta fram. Niorna var på gymnasieskolorna för att kolla in framtida val och linjerna, visst är de kul när det kommer nya ungdomar som vill börja där.. Men herregud, vi fick skäll av en lärare för vi tagit några fotöljer och flyttat dom 3-5 meter, för vi läste tidningen och för att vi bara satt där? "Vi måste ha de snygg nu när niorna är här". Vadå desperat och helt överdriven? Hon va nog sur för hon visste jag tänkt sparka henne om jag va rektor. Men iallafall så fick dessutom reda på att klassen ska ta vaccinet imorgon, hoho blir nog ganska kul detta. Jag slipper då det eftersom jag redan tagit den ena, underbart! Men nu får jag ta och plugga på jobbiga psykologin som jag för övrigt kommer få IG i. Puss :*


Bara jag som är efter eller har jag missat nått? >.<

För drygt två dagar sen märkte jag en jobbig sak här med bloggen.
När man fått en kommentar för ett inlägg eller så, så kan man ju
inte svara? Hahaha är det bara jag som inte har fattat detta eller
är de faktiskt bara så att man kan svara genom att kommentera
inlägget tillbaka?

Men hur ser då den som kommenterat att jag svarat? Sjukt jobbigt
om ni frågar mig alltså.. Eller så får man ju gå in på den andres blogg
och skriva i ett inlägg som svar. Det här är nog något som jag skulle
vilja att blogg.se skulle kunna fixa, alltså en funktion att man kan
svara direkt från en kommentar helt enkelt, visst skulle allt bli
en hel del enklare då? Keep on moving.


Sextonde November Tvåtusennio, snart dag för New Moon!

"Girls just wanna have fun."

Helt slut efter en stressig dag i skolan som började med att man försov sig, underbart. Men hann otroligt med bussen. Det är så mycket nu i skolan känns det som (men är det ovanligt eller? nej). Har två prov och läxförhör denna veckan, två prov och läxförhör nästa vecka och inlämning av ett arbete veckan efter. Vadå ger magsår av all stress och press från skolan? Tack. Dom började dessutom med vaccinationerna på skolan idag, sån tur så har man ju redan tagit den... Fast ja, jag ska ju få en till så -.-

Nu börjar det dra ihop sig! På Torsdag klockan 23.59 befinner sig jag,Malin,Erika,Lisa och Magda i biosalongen på Biostaden. Frågan är vad vi ska göra ända fram tills dess? Men men vi är bäst på att roa oss själva. 
Det är alltså dags för premiären av New Moon som jag pratar om, och hur många kommer inte bege sig dit va? Det kommer va smockfullt varav typ 80-90% är tjejer.
Men jag menar, vem vill inte dit när man ser den här snyggingen va? Hoho räkna med mig ;)


Jacob Black.

Men nu får man ju då hoppas att den når upp till ens förväntningar. Twilight är ju en av favorit filmerna sedan man såg den för första gången då jag alltid tyckt om såna här typer av filmer.

Och att de är urläckra killar med i filmen har ju ingenting med det att göra... Eller ja okej kanske lite, men vem skulle INTE gå på en film med massa snyggingar i va? ;)

Tråkigt om det bara är massa gråa fula gubbar med i en film liksom. Men detta kommer nog bli hur roligt som helst fast en sak som är lite sådär på tvären är ju att dom satt 15-års gräns på filmen. Sådant som dom lyckats fånga små tjejers hjärtan med den första filmen, men sen så får dom inte se tvåan? Haha stackars småtjejer. Jag lovar att berätta om hur snygge Jacob räddar Bella;) puss:*







Femtonde November Tvåtusennio.

Scream, tell you need it.

Har precis använt kameran för första gången på evigheter, blev inget speciellt. Fick bara någon impulsiv känsla om att jag skulle fotografera en av våra porslinmasker som jag alltid försökte få på mig som liten. Dessvärre gick de aldrig något vidare bra. Men lite blev det iallafall, några exempel kommer senare.

Har dessutom suttit här och lyssnat på Albin och hans kompis när dom spelat...Jag tycker inte om den ungen, så nyfiken,jobbig och ska alltid bestämma. Han trotsar allt man säger dessutom! Jag hatar såna ungar, hoppas inte jag får en sån. Bara massa jobb i onödan.

Planerna inför veckan är ganska röriga och kaotiska. Jag ska ha två prov och sen blir det ju en midnattsbio för premiären för New Moon med Malin och gänget, fan vad kul. Frågan är hur man orkar skolan dagen efter då bion inte är slut förrens 2 på natten, buhu. Men det blir nog finfint ska ni se ;) Nu ska jag ta och käka nått, dör av hunger. Puss :*

Några av bilderna från idag.







H&M's nya kollektion, Jimmy Choo.


Hiss eller diss?
Idag började h&m sälja av sin nya kollektion, Jimmy Choo.
Vissa av plaggen är hur läckra och snygga som helst,
MEN nått som dom allt börjat bli dåliga med är det här med
storlekarna, allt är från extra smal till medium.
Jag själv brukar inte handla på h&m eftersom jag alltid tyckt
det varit så smått, vilket jag inte tycker om så de har alltid blivit
att jag struntat att gå in på h&m för klädernas skull nu mera.

Men ändå, kläderna ska väl kunna passa alla?
Hur går det då att dom begränsar storlekarna så pass mycket?
Hur många ungdomar kommer inte uttrycka när dom väl
testar kläder "nej, jag är för stor.. kanske dags att banta, jag är för tjock".
Wow, det låter ju jätte bra. Ännu fler anorexia fall p.g.a en
smal klädeskollektion, en överdrift? Det är iallafall hur jag ser det.
Fast visst, jag skulle nog också försöka tappa dom där kilona
för att komma i dom där snygga kläderna, men varför ens försöka?
Jag går hellre till en affär där kläderna faktiskt passar.
Vad tycker ni?

Alla andra bloggare som känner ni vill ha fler besökare,
kolla här:  
http://www.viraltrafik.se/?mpersson

Fjortonde November Tvåtusennio, R.i.p lille Simon.

"The camera don't lie."

Jag är upprörd, arg helt enkelt och ledsen.

Jag sitter nu och läser om lilla Simon 3 år, som dog 31 oktober på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Fyra dagar tidigare hade familjen sökt hjälp på närakuten i Solna, men blivit hemskickade utan att få någon hjälp. Testerna visade att Simon dog i svininfluensa.

Vad är de för stil?! Han hade flera symptom, va dessutom i en riskgrupp och de testade honom inte ens? Hur ska man kunna lita på läkarna om dom gör såna här misstag, dom har sjunkit i värdet hos mig. Det är deras jobb, deras uppgift att sköta sånt här...Eller?

Man blir så ledsen, så upprörd helt enkelt. Hur kan man göra så? Är det inte meningen att dom på sjukhusen och mottagningarna ska hjälpa dem som är sjuka och behöver vård? Inte dömma dom till döden på en chansning. Den lilla kistan, ett barn sista viloplats. Hjärtkrossande.

"Simons faster Suzzane Hamko har skrivit ett brev som prästen läser upp på arabiska.
”Min älskade Simon, du är mitt hjärta, själ, glädje och liv. När jag ser dig glömmer jag mina bekymmer. Du var inte ett vanligt barn, du är en ängel från himlen. Jag älskade dig över allt annat, men Gud älskade dig mer.” "
(taget från aftonbladet)

R.I.P Simon, som begravdes fredag den trettonde November i S:t Petrus kyrka i Stockholm.
SAMLAS I SORG Fyra dagar innan Simon dog sökte pappa Jack HaSimon dog den 31 oktober.
Bilderna är tagna från aftonbladet.

Vill ni läsa det som jag gjorde och veta mer kan ni kolla:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/article6122020.ab


Trettonde November Tvåtusennio.

Put your hands up in the air!

Underbara fredag, du är älskad! Dagen bara sprang förbi med ett förhör om barnmisshandel som gick galant och lektioner med bara film, we like it. Bageriet var dessutom ett måste idag med, köpte faktiskt hem lite gott gott till dom andra. Fast känner jag nästan måste kila ner och hämta en muffins eller nått, dom är mina så dom bara vet!

Det är fredag den 13:de, vad säger ni? Någon otur? Inte för min del, har faktiskt alltid haft mer tur än otur på den 13:de. Mysigt värre ;) Jag vill ha den 19:de och 26:de nu, jag har haft så tråkigt dom senaste 2-3 veckorna så måste komma igång igen, jag ligger efter! Men vi får väl se vad som händer med resten av dagen, nu blir de fika. Puss :*

Nu sitter jag och skrattar här åt mig själv, jag bara älskar comhem reklamen. Haha! Den är så grymt ful att jag bara dör av den. Men vem tycker inte om "the hamsterface" liksom? Look and See :D


Tolfte November Tvåtusennio.

Game over, suckers.

Mitt huvud pulserar och jag somnar när som helst, så blir det när man har sömnbrist över natten. Blev inget sovande för min del, förlåt John Blund. Den värsta natten på länge, jag va så arg, så ledsen.

Men ja när jag väl gick upp idag, eller ja ni fattar så blev det lite pluggande eftersom jag bara pluggat i typ 30-60 minuter dagen innan xD Men provet gick nog ganska bra faktiskt och sömnbristen gjorde mig bara typ helt sinnes. Men annars gick dagen ganska fort vilket känns oerhört underbart.

Men dagen är inte slut och jag måste plugga om barnmisshandel till läxförhöret/provet imon. Har dessutom fått uppdrag att köpa massa frallor och kakor imorgon på bageriet, ska ha filmkväll med underbara brodern. Imorgon är det kort dag också, sen är snart veckan ÄNTLIGEN SLUT.

Veckan har verkligen varit värdelös, kass, dålig, ur usel, sämst! Jag väntar på bättre tider.

"I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?

If I don’t need you then why am I crying on my bed?
If I don’t need you then why does your name resound in my head?
If you’re not for me then why does this distance maim my life?
If you’re not for me then why do I dream of you as my wife?

I don’t know why you’re so far away
But I know that this much is true
We’ll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I pray in you’re the one I build my home with
I hope I love you all my life

I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?"


Elfte November Tvåtusennio.

"Everything is gonna be alright."

Nu börjar den lediga dagen lida mot sitt slut. Och vad har hänt? Inte speciellt mycket, vaknade runt 11 tiden, jag tog en dusch och pluggade lite smått. Fattar ingenting av det vi ska ha prov på imorgon? Det ser inte ljust ut vill jag lova..tusan. Men snart är veckan slut och det blir fullt upp med roliga saker och ännu mer tråkigt plugg.

Jag har dessutom märkt att jag verkligen måste färga om mitt hår, visst är det slitet och det var inte alls länge sen sist men utväxten är inte att leka med. Funderar på om jag skulle ta och göra håret riktigt svart for the first time. Jag har alltid haft en sådan mörkbrun att det nästan ser ut som svart men med tiden så bleks det och den bruna blir mer uppenbar, som nu tillexempel. Men vi får se, ska ta och plugga lite nu. Puss :*

Sminkningen av Liiz igår var läcker, eller vad tycker ni? ;)


Tionde November Tvåtusennio.

Dagen bara sprang förbi! Erika och jag besökte Liiz APU plats efter skolan, blev smexigt sminkad.
Me like! Jag vill ha 19:de och 26:nu, shit vad jag längtar. Och imorgon är jag ledig, meheh puss :*

Some music, listen and love.


Nionde November Tvåtusennio.

I don't mind it.

Jag är så oerhört trött just nu. Dagen gick ganska fort och jag var faktiskt med på idrotten, DE NI! Sitter nu här och arbetar om Barnmisshandel, inte speciellt roande och snart ska jag ta tag i Ullas jobbiga frågor också. Värdelöst -.-

Jag är ledig på Onsdag! Så underbart skönt, dock tråkigt att den dagen kommer spenderas med ansiktet nere i en massa böcker. Prov på båda Torsdag och Fredag, great. Men detta kommer nog gå fort, jag tror faktiskt resten av veckan kommer flyga fram, kan ju hoppas iallafall.

Men nu ska jag ta och göra klart mina arbeten här, puss :*
Some music, listen and love.


Åttonde November Tvåtusennio, FARSDAG.

"I don’t want to run away but I can’t take it, I don’t understand
If I’m not made for you then why does my heart tell me that I am?
Is there any way that I can stay in your arms?"

Idag är det den speciella dagen då man firar sina fäder. Då man ska ge en gåva för att visa hur mycket man älskar dom. Ge dom rosor, choklad eller egengjorda kort där det står "Till världens bästa pappa". Själv är jag en av de som får fira med att tända ljus på graven på kyrkogården i kylan. Att minnas dom där få stunderna då man faktiskt minns. Jag har faktiskt firat lite smått med att ha kollat på filmer från då vi va små. Då lyckan våra ansikten lyste av glädje. Det känns oerhört svårt, allt är erhört svårt nu mera.

För allt dumt jag gjort, sagt och velat. Är du ändå stolt över mig?
Grattis alla pappor världen över, grattis pappa.<3


My Life, My way and Myself.






My Life.

Nowhere near as bad as those who are starving.
Nowhere near as bad as those who are at war.
Nowhere near as bad as those who will never be able to live life.
Just so bad that I myself would'nt want to stay.

My Way.
Which way? My way is a straight line that leads to nowhere.

Myself.
I'm just a girl who makes it hard for myself.
Without courage, without a soul. Crushed like a mirror.
My joy of life and soul died when I saw that they were
all those others who survived. My phobia for life.
I'm not as pretty as I wish.
I'm not as happy as I wish.
I'm not the way I want,
I am myself.
Deep inside my heart is broken.








...

Min livsglädje och själ dog då jag själv märkte att alla andra var dom som levde.
Livsfobi.


Sjunde November Tvåtusennio.

"I'll fix these broken things
Repair your broken wings
And make sure everything's alright"

Hemma igen efter en dag på stan med mamma och Martina. Målet för mig med turen var att lämna in min tröga mobil så nu sitter man här med brors fylletelefon, Great! Men vi åkte då först runt till Hansa City och spanade in lite saker. Åhh underbara skor och klänning jag hittade men dom får tyvärr vänta tills pengarna kommer in.. Precis som allt annat.

Vi drog dessutom in på Media Markt för att kolla efter trean i sagan om ringen triologin, MEN vad tror man? Jo dom säljer den inte separat som alla andra cp affärer, otroligt! Och det va ju helt meningslöst att köpa alla tre när vi redan har två av dom liksom. Sen åkte vi och dumpade min mobil som jag inte vet redigt när jag får tillbaka? Men men.. Och sist så åkte vi bort till Maxi och handlade mat. Förvånad? Nej.

Some music, listen and love.


Yohanna- Is it true?

Den säger allt.

You say you really know me, 
You’re not afraid to show me, 
What is in your eyes.

So tell me about the rumours 
Are they only rumours?
Are they only lies?

Falling out of a perfect dream,
Coming out of the blue.

Is it true?
Is it over? 
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?

If you really knew me
You couldn’t do this to me
You would be my friend

If one of us is lying
There’s no use in trying
No need to pretend

Falling out of a perfect dream,
Coming out of the blue.

Is it true?
Is it over? 
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?

Is it true?
Is it over? 
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?

Is it true?
Maybe I throw it away.

Sjätte November Tvåtusennio.

"Everytime I try to fly, I fall
Without my wings, I feel so small
I guess I need you, baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you, baby"

Fredag, älskade och saknade fredag<3 Men ännu en tom fredag.. Känns som en evighet sen jag va ute senast, hur länge kan de varit sen sist? Hahha två veckor exakt, men ändå.. Känns som en evighet! Men iallafall så har dagen faktiskt varit någorlunda bra.

Hade mysig sovmorgon till typ 10 sedan hade vi Ulla-lektion som slutade med att när den tog slut sprang vi direkt ner till bageriet för att slippa kön som hade varit om vi gått dit efter maten. TJOCKIS.SE! x'D Men åh så gott det är men någon kaka så liksom. Men iallafall så hade vi då efter det låång lektion med Ulla igen som bara tiden sprang förbi och tillslut så var det bara Naturkunskapen kvar då vi lekte lite med Ph-värden och sånt. Fick också veta resultatet på prov som gjordes igår, VG. *stolt Maria*

Efter skolan så tog jag,Lisa och Erika bussen till stan och sen gick vi vidare till biostaden där vi träffade Malin och Linn för att ta ut biljetterna till New moon som man var tvungen att ta ut idag. Så nu har jag en fin biljett i plånboken och är skyldig Malin 100 kr (liten påminnelse till mig själv). Detta kommer bli kul, längtar oerhört!

Some music, Listen and love.

Femte November Tvåtusennio.

A Broken dream,A Broken heart and A Broken mind.

Helt jävla värdelös dag
, inte ens att tala om. En lång dag med sjukt tröga lektioner och en klass som går mig på nerverna, underbart eller hur? Och inte nog med de så drog biverkningarna eller nått igång idag med. Har haft världens smällande huvudvärk, smärta överallt ooch trött som en björn inför ide. Ska jag va ärlig hoppas jag det håller i sig till imorgon så jag kan slippa äckligt jobbiga skolan, jag orkar inte!

Men mest av allt så känner jag mig.. Ja jag vet inte redigt, krossad men ändå hel? Det blir ingen Stockholms resa då Malins mamma inte släppte iväg henne, så det finns ju inget jag kan göra? Jag får vänta.. Vänta ännu längre till efter jul med att åka upp till storstaden. Jag har gjort en vän mycket besviken, förlåt mig<3

Nu ska jag gå ner, lägga mig i soffan och dö. Puss 


YES!

JA! Jag får åka till Stockholm!
Äntligen ett svar ,MEN jag måste
själv få tag i pengarna och vi snackar
en summa på runt 1000 kr, kämpigt.
Jag har drygt 3 veckor på mig,
eller jah okej 2 om vi ska hinna boka.
Men om planerna går som jag vill så
sitter det nog som en smäck, håll tummarna!

Fjärde November Tvåtusennio.

"I gotta feeling, That tonight's gonna be a good night"

Kyla,blåst,första vinter dagen och första snön.. Usch usch. Skolan var ganska seg MEN fick veta att jag klarade mig på psykologin med ett G- , bättre än IG iallafall. Dagens korta dag slutade med läxförhöret i samhälle, gick väl hyffsat bra tror jag, kan ju alltid hoppas. Men jag måste bara berätta om den roliga uppståndelsen under matten som jag så oskyldigt orsakade. Mitt under mattelektionen fick jag ett sms där det stod "Nu har New Moon biljetterna släppts! Du kan boka dom på..../ Sf" Och jag blir ju helt hysterisk så jag visar smset för Lisa och sedan skriker vi båda på Malin som också får läsa... Det slutar med att hon hojtar till och springer ut från klassrummet och till närmsta data, NEW MOON BILJETTER BOKADE. Detta blir underbart!

Och nu för typ en timme sen kom jag ner till Mörbylånga och drog direkt ner till vårdcentralen för den roliga vaccinationssprutan för svininfluensa. Gick hur bra och fort som helst, dock har jag börjat känna en huvudvärk komma men det behöver ju inte vara pga sprutan men ändå. Vi får väl se hur jag mår imorgon, hoppas nästan jag får feber så jag kan få va hemma. Det vore ganska skönt om vi säger så ;)

Plugget dödar.. Ännu ett prov uppbokat i kalendern, hur många ska vi ha egentligen? Imorgon har jag prov i Naturkunskap, Tisdag nästa vecka har jag inlämning, Torsdag prov, Fredag prov om barnmisshandel OCH veckan efter har jag psykologi prov IGEN. Vadå liksom magsår efter för mycket stress? Och mitt i allt så får man engelska läxa och massa, jag orkar inte -.-

Men men nu ska jag ta och plugga Naturkunskap och invänta mammas hemkomst för vidare information om tillståndet om att få åka till Stockholm, håll tummar, tår och fingrar! puss:*

Trailern till New Moon, lockande eller hur? ;)


Tredje November Tvåtusennio.

Turn on that radio, as loud as it can go.

Mmmmmh, vem älskar inte sovmornar och korta dagar? Jag gör iallafall, och det gör jag oerhört mycket kan jag lova! Men imorgon tar det roliga slut, börjar med inviduella val då jag ska få veta hur det gick på provet (chansar på ett IG, satsa emot?) sen så fortsätter dagen och till slutet så ska jag göra läxförhöret i sammhälle, kanske ska spana in boken lite.. Men sista och inte minst ska jag ner till vårdcentralen direkt efter skolan för att ta vaccinet mot svininfluensan, INTE gilla.

Grejen är att det inte är sprutan jag är rädd för, jag är liksom ganska van och erfaren gällande de. Utan det är biverkningarna jag inte ser fram emot. De flesta blir ju trötta, får feber och sånt där tråkigt som jag inte gillar. Så om det blir som jag fruktar så tänker jag ligga hemma på Torsdagen. Men vi får se hur det blir.

STOCKHOLM, Malin och jag begav oss ner till stationen innan jag skulle med bussen för att kolla om tåg till Stockholm. Vi har ändrat planerna lite för vi kom fram till att det skulle bli mycket lättare och billigare och vi tog ett tidigt tåg på Fredan och ett sent tåg på kvällen hem igen. Så om det blir rätt kommer vi in till Stockholm runt 11 och ska ta hemtåget runt 6-halv 7 på kvällen. Roligt som fan!

MEN jag måste få in pengar, tåget kostar runt 800-900 kr och jag får bara 1000 kr så måste skrapa och jobba som fan om detta ska bli av nu! Jag måste dessutom få mamma att låta mig åka annars förstör hon allt. Jag tog upp det med henne idag på morgonen men hon sa ju inte precis nej, så vi måste hoppas. Men Hallå! Nu när ni ändå sitter och läser denna meningslösa blogg så kan ju ni säga till mig om ni har något jobba jag kan göra för en jämn och bra summa.. Typ klippa gräs och sånt annat tråkigt som ni inte gillar, visst låter de bra? ;)
Men nu ska jag ta och läsa samhälle, puss :*


Andra November Tvåtusennio.

A moment like this.

Tillbaka till skolbänken ännu en gång, men bara drygt 7 veckor kvar till det slutgiltliga julfirandet och nyåret.
FYY SÅ MAN LÄNGTAR!
Den där underbara julkänslan man får när man ännu en gång tar en liten bit från pepparkaksbit, känslan då man skakar på klapparna i smyg och känslan då Kalle Anka börjar på tv:n, så underbart mysigt!

Men iallafall så var det ju skola idag igen, dagen bara flög förbi och imorgon kommer den förhoppningsvis vara ännu kortare.
Gun (en av våra lärare) är inte här den här veckan vilket betyder
inga lektioner så vi har håltimmar och sovmornar den här veckan, YES! Happy Päson ;)

Just nu sitter jag och spanar om min och Malins lite halvt impulsiva resa till Stockholm. Sitter här och skriver på en liten lapp om olika boenden och buss/tågtider och priser. Jag behöver pengar som attans! Med boendet och resan kostar det runt 1500 kr/person och jag får ju bara 1000 kr/månaden så jag måste MINST skrapa ihop 1500 kr till annars är det så gott om kört. Men fan att vi ska dit, så är de bara! iiiiiih, förlåt har lite överskottsenergi -.-
Men nu ska jag ta och plugga lite samhälle, puss :*


6 månaders vänskap. <3

I don't wanna lie.
Jag kände att det blev tufft för mig igår. Jag borde ha vant mig vid det här läget?
Så ofta som vi tjafsat och bråkat numera, så borde jag väl ha vant mig vid det här
laget. Men nu var det på den sköra kanten.Den sämsta känslan på evigheter,jag lovar.
Jag är verkligen ledsen för allt, inte min avsikt, inte min mening att det skulle bli sådär.
Och idag Första November har vår vänskap kommit till den tid man borde kunna lita och
tro på varandra, vad säger du? Har vi kommit i närheten av det än eller är det bara en ridå?
Min vän, min älskade vän i hela 6 månader har du orkat stått ut med mig och allt mitt
gnällande,tjatande och hela min idiotiska personlighet. Jag är ledsen för din skull,
det är jag verkligen men jag vill inte att de ska ligga på den där sköra kanten igen.
Du har stöttat mig, roat mig, gjort mig glad i dom värsta lägen, hjälpt mig förstå
lite mer och tillbaka har du inte fått något. Jag är en dålig människa, förlåt.

Du är en sann vän Ilir och kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat, nu och föralltid.<3
Och jag tänker inte låta min idiotiska och katastrofala värld påverka det mellan oss.

Är du ledsen vill jag vara en av dom som tröstar.
Är du arg vill jag vara en av dom som lugnar ner dig.
Är du glad vill jag vara en av dom som delar glädjen med dig.
Är du ensam vill jag vara en av dom som gör dig sällskap.
Är du förvirrad och vilse vill jag vara en av dom
som hjälper dig att hitta vägen tillbaka.
Det är sånt vänner gör väl?


Jag litar och tror på dig, gör du?
Pusshej:*<3


RSS 2.0