Jag har utstående humor, typ...










Out of space, right on time.

Mina dagar har helt plötsligt velat gå långsamt, irriterande. Är nog ganska irriterad själv, kan vara därför kanske? Ingen som vet och ingen som bryr sig. Hela veckan har varit helt kaotiskt, morr och klös.

Saknar mina fina tjejer som jag nästan tappat all kontakt med, mina hjärtan, min glädje ♥ Skulle minsann behövt er nu, prata, bara prata om allt och inget som vi brukade. Behöver lätta på mitt hjärta känner jag.

Känner mig lite smått som Grinchen. Det känns bekant allt det här men kan inte sätta fingret på vart jag sett detta innan. Ärligt talat så vet jag inte och bryr mig inte, vill bara ha det som förut.

Ner, ner, upp, ner, ner. Berätta när ni förstått, okej? Goodnight.

Några sanningens ord

"Länge leve länge sen, som jag minns det var det lätt även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän du som alltid följt mig hem, nykter eller alldeles för full"

Veronica Maggio – Sju sorger



"Mirror on the wall, here we are again. Through my rise and fall, You've been my only fan
You told me that they can understand the man I am. So why are we here talkin' to each other again"
Lil Wayne – Mirror


"Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna nu brinner din tavla,
nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar"
Norlie & KKV – Tröjan du hatar


"Can't get you out of my mind. And if this is how it has to be
Just promise you won't forget me and I'll leave you with this lullaby, Tonight"
Chase Coy – Lullaby


"You have to like to sing music, you have to leart how to play a guitar,
you have to run the extra mile even though you think it's too far"
Monde Yeux – It Should Show


"Krossa alla fönster, slå in hans dörr. Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser, Ett riktigt jävla as"
Maskinen – Krossa alla fönster - Original Version

Tjugosjätte Februari Tvåtusentolv

Hallå mina hjärtebarn! Nej jag skämtar bara, dra åt helvete, haha.

Det var några dagar sen sist. Under det närmsta dagarna har det varit fullfart. I fredags var jag hos Black Daimond och gaddade mig igen, så ont, så fint. Gick på stan med lillebror, till och med Jesper var med av någon anledning? Jaja.

Igår fick jag gå upp med tuppen för att hinna duscha och åka in till stan med mamma. Målet var en soffa, säng, tv och överiga möbler. Jag blev drygt 4000 kr fattigare med en massa olika saker men ingen soffa, säng elr tv. Ingen förvaring så får ta det i veckan. Ringde dessutom hyresvärden idag och frågade om hur dags jag skulle få flytta in, förhoppningsvis den första eller den andra. AWESOME!

Mamma och jag fick ju stressa en del igår också, skulle åka bussen till Julia med Louise runt 4 så fick åka fort fort ut till stationen. Hann till och med slänga i mig en fresh hotdog, första måltiden för dagen. Fint. Runt halv 6 kom Signe och Maria förbi och hämtade upp mig och Louise, torsås nästa! Kvällen förtsatte med fint folk och god mat för att fira Simones födelsedag som var i veckan. Lite sånt där roligt också, ordlekar som vi var värdelösa på, charader och intro, kalas! Det tackar vi för.

Idag har jag och Albin varit en sväng förbi hos Alexander och Veronika, skulle ju få kolla lite grejer i deras förråd, blev inte så mycket men dög helt klart för mig. Aja, nu inväntas i alla fall Bingolotto, tacos och filmer. Kvällsvecka, love love ♥

En lagom plågad tjej, rawr

Tjugotredje Februari Tvåtusentolv

Snart helg, galet skönt! En fullbokad helg är också ganska trevligt.

Fredag: Jobba till 11, åker sedan in till stan med mina bröder för att fixa gadd nummer 2 som tillägnas min underbara vän och favoritsläkting, farmor ♥ Bild och allt sånt där får ni imorgon. Lite letande efter byxor och evetnuellt ombesikta bilen, hoppas den går igenom den här gången!

Lördag: Upp med tuppen för att kolla in möbler i stan, AWESOME! Sen skynda sig hem, fixa och åka vidare till Torsås för att fira den nya 20-åringen Simone, som för övrigt fyller år idag, GRATTIS GULLET. Fest fest fest.

Söndag: Åker jag bort till Alexander och Veronika för att gå genom deras förråd, saker de inte behöver kan jag få/köpa, kalas. Behöver allt nu känner jag, ännu mer behöver jag vet när jag FAKTISKT kommer få flytta in, damn. Bingolotto på kvällen också, såklart ;>

Min helg ser fin ut, mycket. Känner den kommer bli bättre än jag hoppas, hehe. Men men, nu ska jag springa och leta upp någon passande tröja till imorgon, gash. Vill ju inte behöva ta av mig allt liksom, pinsamt. Love love ♥

Oh Lord.

"Hellre lycklig än lyckad"
 




Tjugoförsta Februari Tvåtusentolv

"Why are we talking to eachother again?"

Dagarna går fort tycker jag minsann. Igår var jag och kollade in lägenheten, hehe. Den var faktiskt väldigt stor enligt mig, lovely! Ett förråd som ska bli min walk-in closet funkar också, awesome! Men det finns ju så klart negativa saker med lägenheten:

- Elektrikern hade ännu inte fixat sladdarna i taket, måste göras!
- Telefonjacket med eluttag var kaos, hade dom inte fixat än heller.
- Ska tydligen vara/ha varit hål i golvet vid duschen, fuktskador frågetecken.
- Duschkanten var inte heller fastskruvad i golvet så det läckte ut vatten när man duschade.
- Vissa hyllor i köksskåpen behövs fästas.
- Ovanför kylskåpet behövs det fästas några skivor.
- En av lådorna i frysen var sönder och har varit länge, bytas!
- En tavla täcker en massa hål i väggen vid jackhyllan, fixa.
- Vissa tapeter passar inte mig, men får se hur det blir med att måla/tapetsera nytt.

Ja, som ni ser är det lite att göra men inget mig emot (förutom vissa kostnader jag får ta åt mig själv). Lägenheten var annars kanon, storlek och form. Är galet taggad! Inte säkert dock att jag kommer få flytta in den första Mars trotsallt. Kvinnan som bor i min lägenhet nu ska flytta ner en våning men just den lägenheten är för tillfället ett dödsbo, hemskt. Men ja, dom ska få hämta sina tillhörigheter och renovera om lägenheten sen kan jag få kicka igång på riktigt, yeah.

Nu, skriva av den här listan och visa för mamma. Fint, love love ♥

Packar ner hela mitt liv, känns det som i alla fall

En trött tjej sitter nu här och skriver till er, pust och stön så att säga.

Igår så påbörjade jag mitt packande inför flytten om sådär 10 dagar, helt galet känns det som. Albin hjälpte mig hela kvällen, ända fram till klockan halv tolv med några pauser för mat, toa och melodifestivalen. Men idag har jag kämpat nästan helt själv, Albin hjälpte till några minuter tidigare men sen blev han upptagen.

Jag har lyckats trycka ner hela min garderob inkl. böcker, barnsaker, kläder, väskor och en massa annat i cirkus 3 flyttlådor och 5 säckar igår. Idag blev det lite mer komplicerat med sminkbordet, man vet ju inte vad man ska behålla, vad som ska vara kvar uppe och så vidare, frustrerande. Något ännu mer frustrerande är när man hittar något man glömt packa ner med liknande eller något man skulle behövt som redan är nedpackat (som tillexempel min USB-sladd till digitalkameran, damn).

Det känns faktiskt som om jag inte packat så mycket idag men det har varit mycket sorterande, smycken, gammalt smink och sånt. Frågan är hur vi kommer kunna sortera sopkassarna sen, HAHA. Har ju bara slängt ner allt i gigantiska säckar och så kommer mamma och kläcker ur sig "du vet att det är källsortering på återvinningen va?", FUCK. Blir jobbigt detta, ska nog sortera lite från och med nu. Tänker ju på miljön ♥ HAHA.

Men i vilket fall, det börjar bli tomt här inne, fast det är de ju inte. Knökfullt med lådor och skit, haha. Men ni förstår väl vad jag menar? Ingenting på mina hyllor, inget i lådorna, bara soffan som har en massa kläder (som vanligt) och soffbordet med saker som inte har någon "placering". Jag lever med en hög kläder och en necissär (har packat ner allt smink förutom det jag använder, vilket ligger i min necissär från och med nu)..

Jag är slut, trött, dammig och sliten. Gash. Men ska ge er ett litet tips innan jag fortsätter vidare med mitt packande. Något som jag kände var jobbigt att packa var örhängen, ingenstans att ta vägen liksom? Men kreativ som jag är kom jag på en lösning. Allt man behöver är kartong och en låda av något slag.

1. Gör kartongbiten/bitarna lagom stora så dom får plats i lådan, stick sedan hål med antingen tandpetare/nål eller med örhängena.

2. Tryck genom örhängena och tryck fast "pluggen" på baksidan eller böj in dom om det är "krokar".

3. Nu är det perfekt för att läggas ner i en låda utan risk att gå sönder, fastna i varandra eller försvinna. Kalas!

     
(Bilderna är av mobilkamera-kvalité eftersom, som jag sa innan så har jag redan packat ner sladden till digitalkameran)

Med ett hjärta som ännu inte läkt

Jag drömde igen, hela veckan har det faktiskt varit så men i natt fick jag nog. Jag drömde om dig igen,
så länge sedan jag såg ditt ansikte le. Allt var förvirrande, från att jag slumpmässigt råkat skicka
iväg ett mejl och startat en konversation till att helt plötsligt höra din röst i luren. Jag blev knäckt, vaknade.

Tänkte tillbaka på det vi hade under en sån lång tid, bara vänskapen var värd 100 förälskelser. Ännu en dröm under samma natt, du och jag. Vi åkte båt i en lugn och fin insjö, bara pratade om allt och inget så som vi brukade göra förr. Men hur länge sedan var det egentligen? 2 år i sommar, förkrossande.

Du lever livet som blivande pappa och inga hinder framför dig, jag avundas dig som klarat dig så bra.
Men varför inte? Du hade allt som behövdes för att lyckas, men vart är jag?

2 år, samma ställe, samma plats men med ett hjärta som ännu inte läkt.

 
Loved you yesterday, Love you still.
Always have, always will.


Två veckor till flytt!

BÄSTA DAGEN, onsdagen alltså ever!

Under mitt tredje arbetspass kommer en av cheferna fram till mig och säger jag ska ringa upp Alexander, sagt och gjort. Hyresvärden i mörbylånga hade tydligen tappat bort mitt nummer så han ringde Alexander och berättade att han skulle kontakta mig nästa rast. FINT.

En två i "centrala" Mörbylånga med en hyra på sådär 4100-4200 kr, MIN från första Mars. Hehehehehe, glad tjej! Kommer dock att få snåla som en idiot eller så tar jag ett lån helt enkelt, vi får se hur det blir. Ett litet steg i taget. Kommer bli perfekt! GAAAAAAAAAAAAAALET, puss ♥


Tolfte Februari Tvåtusentolv

"I've been trying so hard, can't get you out of my mind."

Söndag, känner på mig att den här veckan blir spännande, frågan är om den blir bra. Hoppas det i alla fall. I vilket fall var det full fart igår, typ. Började med att möta upp det fina folket vid bowlingen, paren mot icke paren, kalas. Men ja vad ska man säga? Det fick åt helvete, tror jag blev en del distraherad av alla lampor, discobowling och det där.

Aja, det var väldigt trevligt får jag då säga. Efter så tryckte vi in alla sju personer i en bil och åkte vidare mot Table 20. En massa mat och en massa trevligt, kommer nog komma dit fler gånger faktiskt. Efter att ha lyckats smälta en del av maten så begav vi oss runt halv 11 in till "centrum", O'learys fick det bli den här gången. Lyckades få en killa att ogilla mig efter nästan en halvtimme, HAHA. Men vafan en plats är ganska uppenbart upptagen om ens jacka ligger där? Damn you boy.

Men ja, det gick ju fint i vilket fall, paren och Signe begav sig hemåt ganska tidigt, de var ju inte så värst pepp som vissa andra men förstår dom. Robin kom också och mötte upp oss, härligt! Det blev jag, Louise och Robin som sprang fram och tillbaka emellan dansgolvet, rökrutan ute(äckligt varmt inne) och baren. Ärligt talat vet jag inte vad som hände, drack SJUKT mycket enligt mig i alla fall och jag var inte sådär jobbigt full som man brukar bli. Vafan liksom? Så jävla gutt, inte ens bakis idag. HAHA, underbart!

Runt halv 3 hoppade jag, Louise, Jocke (Robins kompis) och Robin då såklart, in i bilen och åkte vidare, donken, Norrliden och lämna Jocke och sedan hemåt. Inte allt för vanligt att man kommer hem runt halv 5 på morgonen, haha. (Vilken tur att vi sket i efterfesten hos mig Louise, aldrig klarat de. Haha)

10 poäng till mig själv för att ha överlevt kvällen med mina higheels och minus 10 poäng för att jag lyckades spräcka mina favoritbyxor som jag lagat sådär 30 gånger eller nått, udda jämt helt enkelt. Vet inte riktigt om jag ska få plus eller minus för att jag pratade med en massa människor från jobbet, vad fick dom för uppfattning om mig liksom sådär lagom full och jobbig? Damn, tror det blir minus faktiskt, haha whatever.

Nu tar vi nya tag inför ny veckan, kvällstid = underbart! Tar och tackar för mig, nu ska jag mysa ner mig med en film, love love ♥




Don't worry about the clothes girl, everyone will look at your highheels.


Vem kan motstå?


Nionde Februari Tvåtusentolv, RESFEBER

Börjar snabbt och enkelt. Jag träffade min underbara Signe efter jobbet, lite fika och lite shoppande men bara lite och vi kom plötsligt in på resor på vägen hem, THAILAND, gud.

Har suttit här vid datorn och sucktat efter nästa resmål som förhoppningsvis blir efter sommaren, underbart! Och Thailand har verkligen lockat mig, så vackert, så fint, så billigt! Och Signe är ju inte helt emot det så att säga. GALET. Drömmer mig bort lite bland palmer, turkosfärgat vatten och varm sol. Vill ni mig något är jag där borta, i mina tankar. Love love ♥





Åttonde Januari Tvåtusentolv, det händer!

Onsdag, lillördag och jag är just nu överdrivet lycklig! Går så bra ♥

Två saker som skett, idag, när annars? Har gjort mig lite extra glad såhär på kvällskanten. Mums.

1. Ringde till Kalmar Super Bowl för att befara det värsta, att det inte skulle finnas några banor på Lördagkväll men ACK OH VE. 2 banor bokade 19.30-20.30, UNDERBART! Träffa lite härliga människor, äta god mat och dansa röven av oss i Kalmars centrum (förhoppningsvis). Saknat det här, verkligen! Att bara säga, vilka ska med och bowla, käka och dansa? DEAL, klart. Om det blir som jag vill så lyckas jag även övertala storebror att gå ut på Lördag, heheh han är skyldig mig det! Har dessutom aldrig varit ute med honom innan, det suger en del. MAKE IT GO BRO!

2. Jag drog modet till mig och ringde en av hyresvärdarna här i Mörbylånga (Alexanders förra) för att kolla om han hade någon lägenhet, JA! En två, helt underbart! Visst hade jag tänkt flytta in till Kalmar men man får ta små steg, Mörbylånga får duga så länge. Underbar människa det där dessutom, hur härlig som helst att prata med, hehe. Får se om han får tag i mig i veckan, han skulle trots allt ringa. Första Mars blir det kanske flytt helt enkelt, iiih. JAG ÄR TAGGAD!

Mitt liv mår bra nu, otroligt bra, bara grabben som saknas såhär till Alla hjärtans dag ;> Nejfan, nu ska jag kolla efter möbler, love love ♥

Det finns saker jag saknar.

Norlie & KKV – Tröjan du hatar

1. SOMMAREN - Ledighet - värme, åh fint!
2. Att få sova lääänge på vardagarna
3. Att kunna gå ut i shorts, linne och sandaler utan att frysa röven av sig
4. Mina fina älsklingar
5. Dom fina sommarloven upp i Anna-Lisas sommarstuga med farmor
6. Mitt rent städade rum, haha </3
7. Dom impulsiva bussresorna in till staden för att bara, ja.. "hänga"
8. Min nyttighetsperiod!
9. Människor som försvunnit, true story
10. Mitt snygga hår :(
11. ETT SNÖFRITT LAND!

PUSS :*

Femte Februari Tvåtusentolv

Kastade mig ut i snön efter fått inspiration ifrån snön, solen och det kalla.
Såklart fick ju Veronika och Alexander frysa, inte jag ;>









 




Maskerad och en massa annat, såklart.

Hela veckan försvann, borta. Bara för att jag jobbat kväll, underbart. Dock ser jag inte fram emot veckan som kommer, dagtid - suger. Fan.

Men i alla fall så var det full håll igång hela fredagen, jag lyckades få ledigt så jobbade bara 3 timmar, sen åkte jag hem för att duscha och fixa mig. Skulle egentligen äta där också men det hann jag inte, ovanligt? Men jag får då säga, JAG BLEV SNYGG, punkt.

Mötte sedan upp med Robin på bussen som skulle ta oss vidare in till stan, sån tur var så var vi cirkus 40 minuter tidiga så vi smet till Subway och tryckte i oss lite krubb, gottfan. Ja, vad mer? Vi fortsatte sedan vidare till Linda där det förvånansvärt redan var en massa folk, AWESOME. Och alla var så läckert utklädda, kalas!

Med tiden ramlade det in ytterliggare charmerande männiksor, lik, superhjältar och liknande. Kvällen blev väldigt fin för det två nyblivna 20-åringarna, Amanda och Linda (hoppas jag iaf, haha). Mycket dans, mycket skratt, mycket sprit och sånt som brukar komma fram. Runt halv 2 begav sig Louise, jag och Robin till Max för lite fyllekrubb. Det komiska var att nästan alla från maskeraden hade tänkt samma sak, så där satt vi och tjockade oss, mysigt.

En fin kväll, helt klart. Saknat mina hjärtan lite, lite, lite, lite, för mycket ♥
















RSS 2.0