Tjugonionde Januari Tvåtusentio.

I'm a bitch, I'm a lover, I'm a child, I'm a mother.

Fredag, underbara fredag. Dagen sprang förbi med käftiga ungar som vägrar lyssna, gash. Men fick ändå sluta typ 2 timmar tidigare, hur underbart är inte det liksom? Jag rubbade också med att inte äta så sött, januaribarnen (dom som fyllt åt under månaden) hade sin "bakdag" så de gjorde kladdkaka, guuud så sött oh gott. Där kom sockersuget som fan asså -.-


Resten av dagen har varit lugn och skön som en fredag ska vara, förutom nästa vecka då de blir fest, underbart! Och jag är tvungen att säga att hela inlägget är Ilirs fel och att han hälsar ;o *vink vink*
7 dagar och 24 dagar.
Some music, listen and love.

Tjugoåttonde Januari Tvåtusentio.

Hade inte klarat av de, de hade jag inte.
Men allting kommer lösa sig och bli bättre igen.
Äntligen påväg uppåt.


Gårdagens snöstorm var verkligen inget som jag precis såg fram emot, det kom ungefär en halv meter här och var. Vart tusan är den där våren som jag vill ha? Värme, grönt ljuvligt gräs och svala kläder men åh typ ge mig! Festerna utomhus när man kan gå i sandaler utan att frysa tårna av sig, mmh.

För första gången på typ 3-5 år så var jag FULLT påklädd idag men långkalsoner, sockor, strumpor och viktigast av allt termobyxor. Det har jag typ inte haft på 3-5 år, helt otroligt. Men tusan så är jag nöjd över valet, jag slapp gå runt och frysa ihjäl som jag gjort alla andra dagar. Jag hade också mina nya "eskimå"-skor som mamma köpte igår för jag klagat hela veckan över kylan. Jag börjar känna barnen lite mer på APU:n med, vissa är uppkäftiga och jobbiga, vissa är helt ubersöta. Och idag så pratade min handledare om att jag kunde hjälpa till med en aktivitet vid alla hjärtans dag och att jag kunde planera min aktivitet lite med att kolla i bildsalen och så, hoppas det går bra iallafall.

Allt börjar kännas ganska bra nu faktiskt, jobbiga problem och situationer börjar bli allt bättre och bättre. Jag har också insett att folk dör, en del av livet. Ibland fler ibland färre och påtal om döden så kanske det blir begravning nästa vecka, men om jag får välja stannar jag nog hellre hemma. Det skulle nog bara förstöra allt ännu mer när det äntligen är påväg uppåt. Jag ser framemot nästa fredag, gash vad jag saknar människorna<3!
8 dagar och 25 dagar kvar.

En favorit från förr, haha!
Some music,listen and love.

Se acabó.

Jag vill gråta, jag vill försvinna.
Kräkande och patetisk tydligen.
JAG HAR FÅTT NOG, lögner och svek.
Fyfan så äckligt jag mår så dåligt.
Allt bara rasar ner över mig och
inte blir det bättre av allas gnällande,
hackande och klagande.

Ta bort mig härifrån, långt långt bort.
Där man inte kan såras eller kan såra.
Med en kniv i ryggen tar jag steget
närmre slutet, jag är sårad och döende.
Låt mig vara, allihopa. Jag behöver inte
höra era kommentarer eller skitsnack
för att må ännu sämre än vad jag redan
gör.

Dom där orden som ni tror ska värma tar
sitt slag och lämnar ett märke för livet.
Vänner ska säga vara förstående, pålitliga,
ett stöd i svåra stunder och framför allt
ärliga. Var är mina vänner som hjälper mig?

Anger, sadness and hurt.

Depressed, och allt är ERT fel!
Tänker olämpliga ord att skriva här.
Jag vill bara gråta ut.


Tjugosjätte Januari Tvåtusentio.

I feel so lonely , I'm waiting for you .

Andra dagen av praktiken är avklarad, jag känner duktigheten stiga uppåt.
Vissa av ungarna ska vi inte ens diskutera men en liten tjej förgyllde min dag
igår alltså. En av pojkarna hade sagt att mina skor va söta (sånadär mesiga
hiphopskor med sött tryck på
). Sen så kommer det en liten tjej brevid mig och
säger "Jag tycker hela du är söt" och man bara NAWWWW, gud så sött. :')
Och imorgon är jag ledig dessutom, hohoh. Fick i uppgift att skriva och tänka
över aktiviteten som jag ska hålla i vecka 4 där typ och svara på frågorna som
jag fått från skolan med, kul kul jo jag vet..

Ska också ta den där sprutan mot livmoderhalscanser imorgon runt 12 tiden,
inte för att jag är tvingad men jag är hellre skyddad mot de än att kanske råka
få det senare så jag kör på detta. Kanske blir en sväng till köpstan efter med
mamma då hon ska klippa sig, hoho. Kanske hittar nått, vem vet?
Nu ska här ätas mumsig kladdkaka, ha de!

10 dagar och 27 dagar, Countdown!

Tjugofemte Januari Tvåtusentio.

Jag dricker för att glömma, skål för helvete!

Första dagen på APU:n avklarad, gick sjukt mycket bättre än jag trodde faktiskt. Jag som hade världens sämsta natt av alla tankar angående detta men som det ser ut nu så kommer jag nog förhoppningsvis klara av detta i 5 veckor. Får hoppas iallafall. Extra skönt var det ju när man i princip kände alla vuxna och några av barnen till och med, det blev så himla mycket lättare. Fyra av fem toasters så att säga!

Nedräkningen har börjat...11 dagar kvar till Amandas 18 års fest, känner att jag bara MÅSTE köpa någon rolig present te'na. Inte varje dag man fyller 18 år liksom! Och 28 dagar kvar till min och Magdas Stockholmsresa, iiiih så kul. Jag bara längtar, men samtidigt funderar jag på hur jag ska få pengar till allt. Jag måste ju klura ut hur jag ska ha råd till Amanda och allt annat som hör till den kvällen, detta blir knepigt men det löser sig nog. PEPP SOM FAEN! Men nu ska jag ta och kolla till käket som lagas till där nere, Ha de! ;D

Some music, listen and love.

Tjugofjärde Januari Tvåtusentio.

Flera dagar har gått.. Jag börjar komma efter en hel del men
har haft massa att tänka på, sånt jag vill minnas och sånt jag vill glömma.


Igår så bokades mina biljetter, Stockholm here I come.
Ska bli kul att komma från den här invalida staden ett tag, haha. Men gash så kul Magda och jag ska ha, ser redan hur vi går med små kartor som kineser för att hitta till närmsta toalett. Eller ja okej, Magda har varit där innan men ändå jag kommer locka till mig folk med mina hokus pokus konster. Nej men allvarligt.. Jag tror folk kommer tycka jag är helt störd och psykiskt sjuk men dom får tycka som dom vill, jag får väl ha kul om jag vill?

Imorgon börjar APU:n, något som jag verkligen inte sett fram emot men det börjar faktiskt ljusna nu. Jag känner ju dom där sedan jag själv gick på dagis och lågstadiet så detta kan faktiskt bli ganska kul om allt går som planerat. Men allt man kan göra är ju att hålla tummarna så, kör hårt! Men dessvärre känner jag att jag kommer vara här på ön ett bra tag innan jag kommer någonstans. Inte förrens den 5 Februari händer de nått kul då Amanda ska firas för sin 18-års dag och det ser man verkligen fram emot! Måste hitta nått kul te'na ;)

Men nu ska jag ta och äta en mumsig,saftig apelsin. (Jag kör diet...typ. xD)  Ha de!

Tjugonde Januari Tvåtusentio, R.I.P





Ännu en dag och ännu en som försvinner.
Fick ett samtal precis då dörren stängts igen
hemma. De va farmor, farbror Mickael hade
dött under natten. Inte en så stor chock
med tanke hur pass sjuk han var.
Men alla bara försvinner, R.i.p.

















Nittonde Januari Tvåtusentio.

JA, äntligen. Snälla snälla funka.
Jag hoppas för mitt liv!
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6450028.ab

Artonde Januari Tvåtusentio.

Don't think i'm happy with other guys.
And don't think i'm happy to see you with other girls.

Sista veckan nu då innan APU:n kör igång, ser inte fram emot det de minsta och är knappast sugen. De sura är ju att vi nu den sista veckan har typ 2 prov och några redovisningar, åh så härligt! Hela fem veckor ute på praktik.. underbart.. Var på vårdcentralen en snabbis innan idag förresten, har inte en aning om varför egentligen? Det undrade hon jag träffade också. Man kommer dit, dom skriver ut recept sen är det liksom klart? Sen får man ju då hämta sprutorna själv och uppsöka antingen skolsköterska eller distriktssköterska och vi säger såhär jag tycker inte om skolsköterskan så de är ganska uppenbart vart jag ska.

Magda och jag fick dessutom världens snilleblixt under dagen, jag är typ hyper exalterad, DET MÅSTE GÅ! Jag har ju velat så länge så det måste funka, hoppas hoppas hoppas. Håll tummarna för oss.

Här kommer en låt som inte ska underskattas!
Ni kommer känna igen den kära människor, men kanske inte i det skick som ni trott.
Detta är en låt som remixats om av dom mest 25 kända poplåtarna från 2009.
Listen and love.


Sjuttonde Januari Tvåtusentio.

Disturbia!
Release from the curse i'm in.

Sitter nu här efter en väldigt annorlunda morgon med massa klegs i håret som ska göra håret ännu en gång svart. Har blivit en sådan utväxt och blekts till en mer brun ton, inte okej. Så jag orkade inte vänta. Har jag tur kanske mamma har lust att klippa mig dessutom, mina toppar så att säga... slitna.

Min morgon var då som sagt inte precis "normal" om ni frågar mig. Har haft en jobbig natt då jag inte kunnat sova av bl.a. att Nelly började skrika lite då och då, började runt klockan 7 sen så sov jag,vaknad,sov,vaknade och så vidare. Sen tills slut kom Alexander in och vrålade i rummet runt 11 så då var det bara att ta och gå upp. Frukost och allt som vanligt, bestämde mig för att idag ska jag ta blodsocker hela dagen (ska ha 3 stycken kurvor tills onsdag då jag ska besöka sjukhuset). Låg lite högre än vanligt inget chockerande då pumpen tydligen inte pumpat nått insulin i natt.

Men sen hände det konstiga.. Jag började spela Wii Fit som jag gjort dom senaste fem dagarna, körde lite boxning och andra spel och plötsligt blev jag sjukt illamående och tänkte "detta kommer inte gå bra". Jag trodde seriöst jag skulle spy och det började flimmra framför ögonen så jag satte mig i soffan och ropade på mamma och sa du att det flimmrar för ögonen och jag knappt hörde då det blivit lock. Efter några minuter försvann illamåendet,flimmret och locken för öronen så då tog jag blodsockret. Jag låg på runt 18~(man ska ligga under 7). Men detta har aldrig hänt förut vid högt blodsocker jag kan ju liksom skutta upp dit eller ännu högre vissa gånger, inget annorlunda med det? Så frågan är det diabetesen eller något annat som typ hjärtat? Sån tur så ska jag in på onsdag så då kan jag ju fråga när nästa hjärtkontroll är eller om det kan bero på diabetesen, får hoppas han har något svar. Nå detta var min annorlunda upplevelse för dagen, men nu ska jag försöka få håret urtvättat och se resultatet, ha det bra kära människor!


Musiken som känns.

Melissa Horn - Vem lämnade vem.


Det är vår det är varm och fullt med folk på stan
Jag har köpt nya solglasögon o gömt mig i dom hela dan
Är du kvar, är du van?
Jag har slutat gå förbi
Det är nog bäst för båda om jag försöker låta bli

Vem lämnade vem?
Vem, lämnade vem?
Jag är inte över dig än

Jag grät och vi kysstes
Fast jag borde ha bett dig att gå
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till
nån som saknar förmåga att förstå
Det är ljust snart, jag vet
Men än så känns det kallt och gissa vad du glömde
Den hänger runt min hals
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

vem, lämnade vem?
vem lämnade vem?
jag är inte över dig än

Som en bekant som hängt sig kvar, för att allting har gått bra
Nu vill du vara vän med mig, men det vill inte jag
Det är vår, och varmt när du hört var jag har sagt
Då är det du som går i solglasögon och saknar någon
Du aldrig haft

vem lämnade vem?
vem lämnade vem?
vem lämnade vem?

jag är inte över dig än...


Sextonde Januari Tvåtusentio, internetshopping.

Alla älskar att handla kläder på internet, så enkelt. Bara några klick så kommer
dina kläder inom kort med posten, visst är det skönt? Det enda som kan va
knepigt är ju då med storlekarna antingen är det för stort eller för litet och då
måste de skickas tillbaka och så måste man hålla på och allt blir plötsligt
knepigare. Men man kan ju alltid kolla på framtida plagg iallafall? Själv får
jag inte pengar förens på onsdag men jag är verkligen sjukt sugen på att
köpa något av nedanstående saker från bl.a. Nelly, bubbleroom och Ellos.
Vissa av sakerna kan man ju bara drömma om att kunna ha men kan ju
iallafall drömma liksom..Och detta är inte ens hälften av de som jag kikat på,
lite sådär exalterad kan vi säga, haha. Det kommer tills slut låta såhär:
"Maaaamma, kom och kolla här.... Visst är den snygg? (a)" <-- Mitt knep.

Att få ett studiebidrag på simpla 1000 kr räcker inte precis långt, eller hur?
Har man tur så har man råd med en tröja och kanske några byxor med
världens sämsta kvalité och säkert inte ens snygga liksom...
Dom äldre säger "Barnen är allt för bortskämda nu för tiden.." men ja visst,
vi köper typ en gång i månaden en tröjar + eventuella byxor. Då är det ju
nästan ett MÅSTE att få pengar på andra sätt för att klara sig resten av månaden.
D.v.s. Antingen frågar man föräldrarna eller så jobbar man, MEN hur ska en
studerande som är i skolan från 8-17 varje vardag ha tid med att jobba?
Som dessutom inte ens är 18 år, då är det kört.. Höj studiebidraget.
 

 

Kvällsfika, mumma.

Min lillebror upphör aldrig att förvåna mig.
Då han går i första klass får dom låna böcker
från biblioteket och då han har lånat en bok
med massa olika små lätta rätter som små barn
kan göra, typ chokladbollar och läskdrinkar.
Och jag hittade ett sött litet recept som såg sjukt
smaskigt ut som jag var tvungen att testa.
Jag vet inte redigt vad man kan kalla dom men
jag döper dom till "Chokladrullar", passande liksom.

De va faktiskt väldigt enkelt och tog knappt någon tid.
Allt man behövde göra var att skära lagom stora bitar
av smördeg och sedan pensla med ägg blandat med vatten
sedan rulla det runt en rad choklad (vilken som)..
Sen pensla på igen och sedan strö på lite råsocker eller
helt enkelt vanligt socker och så skjuts in i ugnen på
200 grader i ca 15 minuter sen är de klart!
Knasprigt på utsidan och god smält choklad på insidan.
Mumma :*


Femtonde Januari Tvåtusentio.

Jag hör dem alla viska om natten.
Jag vet att jag döljer en sanning.

En dag som spenderats i sängs, mitt huvud pulserar och näsan rinner men tror de är på bättringsväg. Min "nyttighet" har förstörts lite idag då jag åt glass, rackarns! Jag har ju börjat kämpa för en någorlunda snyggare Maria för sommaren 2010, kom igen kom igen. Måste hålla mig motivera, tänka hur mycket bättre de skulle kunna bli med allt.

Nu är det bara en vecka kvar, en vecka med prov och sista spurten sen är det ut på APU ännu en gång i hela 6 veckor ska vi slippa skolan. Eller okej jag vill faktiskt hellre gå i skolan med mina underbara människor. Jag kommer ju ingenstans om jag ska APU:n här på Öland, jag kommer va fast här.. Kanske jobbar till 4-5 vad är då meningen att åka in till stan på den tiden? Rackarns.

De är ju dessutom så många som fyller år den här och nästa månad, hohoh detta blir kul. Jag har inte varit på en riktig fest sedan Rugbyn känns lite deprimerande, nyår också då men de va inte samma sak. Känns lite ensamt, jag vill bort, flytta in till stan där man alltid kan roa sig. Attans och rackarns trolla bort mig!

Vi får se om jag orkar med min planering om att färga håret ikväll, mamma måste hjälpa mig lite så bäst för henne att hon är på humör. Men nu ska jag nog ta och spana in kokboken, hittar kanske nått kul, vem vet? Puss:*

Some music, listen and love. Melissa Horn!


Elfte Januari Tvåtusentio.

Ännu en ny vecka har fått sin början och jag känner redan stressen krypa upp längs ryggen.

Jag gjorde den där pirrigt jobbiga redovsningen som visade sig va barnsligt enkel i psykologin idag, känns bra när det inte är så höga krav som man trott. Resten av dagen flöt bara på och jag fick åka med Alexander hem. Men runt 4 ungefär hände något nytt, jag hade sovit så dåligt i natt så jag satte på en film och på mindre än 10 minuter hade jag somnat i min varma sköna säng och vaknade inte upp förrens 3 timmar senare då mamma kom upp och sa att de va mat. Jag borde ta tupplurar oftare, vila upp sig sådär. Men frågan är hur de blir med att sova i natt.

Jag kom precis på världens stress problem och jobbigt nu.. Det är sommar snart! Sommar betyder bad, bad betyder bikini. Jag måste börja träna! Shit, alla andra somrar har ju totalt failat men fan heller att den här ska. Vem saknar inte den olidliga värmen, dom sena kvällarna, dom minnesvärda festerna och den underbara känslan att hoppa i det svalkande badet, oh vad jag längtar ♥. Nått jag däremot inte längtar till är allt de där nakna men de ska jag tusan ta mig fixa. Något som blir dessutom mindre roligt i sommar är att jag MÅSTE hitta ett sommarjobb och de är ju inte det lättaste. Nästan alla ungdomar i min ålder letar intensivt efter något arbete så dags att börja leta.

Sommaren 2010, kommer bli den bästa någonsin (hoppas jag). Med massa 18-års dagar och resor kan det inte bli mycket bättre vi får bara hoppas att vädret blir någorlunda bra iallafall, men nu ska jag ta och försöka skriva klart mitt CV puss :*

Tillit, ärlighet och vad?

Jag bryts sönder.
Och ja, jag menar dig!
Psykiskt nedbruten.
Vill du nått så berätta
inte för mig, jag kommer
ju trotsallt inte bry mig iallafall.
Jag är 1 av 100 000, just därför.
10 steg framåt, 11 steg bakåt.
Lindrigt hjärtlös.
<3

Nionde Januari Tvåtusentio.

Feels like i'm knocking on heavens door.

Dagen har sprungit förbi,
men ändå känner jag att jag gjort liiite nytta. Eller ja okej, de blev typ ingenting gjort som jag velat speciellt att färga håret.. Men om jag har tur och dopet inte tar för lång tid så hinner jag förhoppningsvis med det imorgon. Jag måste dessutom skriva min text till redovisningen i Psykologin, jag vet inte ens vad jag ska läsa? Och jag hittar inte min bok för den delen heller och där står ju frågorna jag liksom ska svara på, ATTANS! Får ta och leta en stund till nånstans måste den ju va...

Men jag har faktiskt målat och klottrat på gitarren idag, blev faktiskt riktigt nöjd över den.. Någon tabbe här och var men inget som märks på avstånd som tur är. Men som sagt, riktigt najs blev den.. Och så har jag slagit in doppresenten till imorgon då lilla Nelly ska döpas, tidigt på dagen också.. Jag får ju inte sova ut nått den här helgen, Alexander var ju bara tvungen att börja skrika och hojta idag på morgonen, som vanligt.

Men vi får väl hoppas att dagen blir bra iallafall och att jag hinner med allt som planerat, av någon anledning är jag sjukt nervös inför redovisningen på måndag. Dessutom ska jag till vårdcentralen på Onsdag då jag ska låta dom sticka ihjäl mig och använda mig som voddoo-docka, vem älskar inte de?
Men nu ska jag ta och va social med mormor,morfar och gänget där nere. Puss :*


Sjunde Januari Tvåtusentio, skola..

Back to school with the cool!

Ännu ett jullov är som bortsprunget, borta.. De sa bara "poff" och nu är vi tillbaka i skolan med alla arbeten och läxor. Lovely. Men dagen flög faktiskt bara förbi, minns knappt vad som hände. Fick iallafall reda på att jag ska min APU i byn, underbart! Trodde jag skulle få åka till typ Färjestaden eller Kalmar den här gången, de hade jag helt enkelt bara inte orkat med. Vill inte ha APU för den delen heller, skulle faktiskt hellre vilja vara i skolan. Fem veckor på en skola liksom, gash så tråkigt.

Jag börjar dessutom redan känna den där jobbiga stressen med alla arbeten. Imorgon ska jag redovisa min rapport, på måndag ska jag redovisa arbetet i Psykologin och på Torsdag ska samhällsarbetet va klart och mitt i allt ska jag till sjukhuset,vårdcentralen och distriksläkaren för massa grejs.. Jag kommer dö.

Jag måste ut...snart. Jag känner energin bara typ rinna genom öronen och jag måste göra av med den men jag bara hatar att fråga och snoka de är så, patetiskt xD Dessutom har jag inte så värst mycket pengar heller, illa illa. Men snart är det ju många födelsedagar och de är ju 2010 eller hur? Det vill då säga 18års fester, kapoow! Men nu ska jag ta och kila, see ya!

Some music, listen and love.


Femte Januari Tvåtusentio, Alvin och gänget 2.

Ännu en dag lider mot sitt slut.
En dag full med stantittande,tjockande och biokollande. Och vad avslutar inte dagen än en varm bastu-stund? Hur skönt som helst kan jag ju lova, blir nog dessutom en film lite senare hoppas jag.

Bio som då jag och Albin spanade in idag var Alvin och gänget 2 (Alvin and the chipmunks 2). Själv har man då varit en av dom ungar som kollade den tecknade versionen för flera år sen då det gick på tv, hur kul som helst xD. Filmen var helt full med humor,kärlek och musik. Den perfekta kombinationen för att få en lyckad film, likså som det var i ettan. Jag råder verkligen er att kolla in den om ni alltid haft de där lilla barnet i er som tycker om sådana komiska filmer. Ni kommer älska den, see ya!


Fjärde Januari Tvåtusentio.

Har precis vinkat av Louise som skulle ta bussen hemåt, vi hann inte med alla Harry Potter filmerna men det fick duga helt enkelt. Roligt hade vi iallafall,haha. Jag gör dessutom Louise svartsjuk med mitt "rawr-läte", väldigt roligt om ni frågar mig. Inget är bättre än att reta men underbara Louise, hon är typ bäst! :D

Och jah... här sitter jag fortfarande i mina sovkläder, great. Jag måste ta och bädda undan bäddsoffan som Louise sov i dessutom, fast hade ändå tänkt kolla en film till men tusan min säng är då ännu skönare.

Snart börjar skolan igen, inte sugen, inte de minsta! Man kan hoppas man blir sjuk tills dess, vem vill gå från 8-16.30 första dagen liksom? Det suger.... Soon my hair's going black again, yes. Ja jag är typ brunhårig nu, attans men inte länge till mohaha (förlåt för bytandet av samtalsämne xD).

Lär dig av dina misstag för en gångs skull! Du är en typisk människa som står för leken i kärlek, inget för dig så lämna de. Oavsett vad man säger så du lyssnar du inte, är det inte en väns uppgift att lyssna någon gång? SKÄRP DIG!

Andra Januari Tvåtusentio

Jag börjar halka efter nu känner jag, tar kämpar glöden med bloggen. Hahaha
Men iallafall nu är det inte länge kvar tills skolan börjar, blöh på de...
Jag har verkligen ingen lust med alla arbeten som ska redovisas nu i veckorna, skoltrött redan xD

Men nu dom sista dagarna så ska jag åtminstonde ha film marathon med Louise, alla Harry Potter
filmerna. Vi har typ planerat smått med pizza och massa godis, hahahah. Men vi får se vilken dag
då jag ska passa Albin månd-tisd också. De löser sig nog.

Idag har jag sovit ut.. Eller jah med tanke på att jag inte kom i sängs förens runt 4 på
morgonen var de inte så konstigt att jag sov till typ halv 2 medn iallafall, skönt var de.
Resten av dagen har spenderats framför tv:n då jag suttit och nötat Zelda, wooho skoj sådär ;)
Nu ska här lagas mat, puss:*

Första Januari TVÅTUSENTIO

Första dagen på det helt nya året.

Gårdagen/kvällen/natten var näst intill en succé!
Massa sång och underbart folk.. Bussresan till stan
 var ju helt klart favoriten, vi körde igång med
allsång och verkligen HELA bussen sjöng med.
Jag älskar när alla är så underbara.

Har inget mer än att säga tack till alla som förgyllde kvällen/natten.
Ni är bäst!♥

RSS 2.0