Tjugonionde September Tvåtusennio.

I know you want me, you know I want ya.

En tisdag, massa arbeten att jobba på. Värdelöst helt enkelt, borde egentligen sitta och plugga matte vid det här laget men inte speciellt sugen. Läst genom de 4~ gånger och det får räcka, vet ju ändå att jag inte kommer klara de. Vårt samhällsarbete ska va klart imorgon också och ska redovisas på Torsdag, har ju hur mycket som helst kvar?! idiot.

Men imorgon så invigs den nya affären på baronen av mig och Malin, jag har liksom redan utsett den till en ny favorit affär. Alla nya, fina och glittriga kläder som man ser när man går förbi, hohoh mums :* Precis vad jag behöver dessutom, nya festkläder är efterlängtat som attans! Och imorgon ska de letas.

Resten av veckans händelser är ett mysterium, typ ;)
Nu ska det pluggas matte, see ya!


Tjugoåttonde September Tvåtusennio.

Och ni som säger att döden är svår, har ni någonsin testat livet?

Ännu en ny vecka med helt nya möjligheter, kanske inte dom bästa möjligheterna med ändå. En ganska kort dag ändå om jag får säga det själv, och mycket skratt dessutom. Börjar känna livsglöden komma tillbaka lite smått, me like.

Måste plugga... Jag har för mycket, de går inte. Jag kommer få magsår, stressas ihjäl av alla böcker,läxor,prov och redovisningar. Varje dag ger dom oss mer jobb, fler uppgifter att klara av inom några dagar eller veckor. Det funkar inte.

Har äntligen börjat med håret! Gash, en av tre klara. Bara blekning och ännu en färgning kvar. Och klippningen såklart, men den får mor min göra. Vi hoppas på bästa resultat nu då, right?

Det som händer resten av veckan får vi väl se, sånt som märks ;)


Tjugosjunde September Tvåtusennio.

"When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies
When I grow up I wanna see the world, drive nice cars, I wanna have groupies
When I grow up, be on tv, people know me, be on magazines
When I grow up, Fresh and clean, number one chick when I step out on the scene"

Vilken hemsk natt, den värsta på länge faktiskt. Vaknade ett flertal gånger p.g.a lustiga drömmar som jag inte förstår, kyla och en plötslig smärta i rygg och axel. Inte skönt nånstans men låg kvar i sängen länge i vilket fall.

Har haft en små tråkig dag iallafall. Fick åka ner till byn och följa med lillebror på fotbollsmatchen som dom tyvärr förlorade med 6-0 men va inte så konstigt med tanke på småttingarna. Han spelade under första halvlek då dom va som bäst, trodde faktiskt dom skulle vinna. Men sen under andra halvlek kom alla småttingarna och dom hade inte en chans. Men men bättre lycka nästa gång killar! :)

Jag har dessutom pluggat, helt otroligt nog på en Söndag. Har nog aldrig hänt förut om jag tänker efter, men men har ju så många arbeten och skit som ska bli klart den här veckan. Vårt samhällsarbete ska va klart typ Tisdag eller nått. Sen har vi matteprov på Onsdag, jag kommer kugga stort buhuhu. Och jag måste göra våra åldersarbete med barn, leken och skriva tonårsboken. Jag har ju inte ens börjat.

Nu är det bestämt! I veckan ska håret klippas och färgas här hemma, inte hos någon svindyr frisör nejnej. Mamma klipper och jag färgar, hon får bara hjälpa mig när jag ska bleka och greja. Vi hoppas på det bästa gott folk. Men nu ska jag ta och läsa lite förskolebok, see ya!

Some music, listen and love.


Tjugosjätte September Tvåtusennio.

I've been here before, right in front of this door.

En förjävlig natt så att säga, känns som om jag inte fick en blund under nattens gång. Mardrömmar mardrömmar mardrömmar och idioter. Fick ett litet impulsivgrejs igår dessutom men det tar vi inte här. Den större delen av dagen har spenderats med bror och lilla Nelly som för övrigt spydde ner 2 av mina tröjor, great -.-

Har försökt få mamma att åka ner till ica dessutom och köpa blond hårfärg så jag kan fixa det idag. Dessvärre hittade jag INGEN röd färg i stan igår, vafan är detta?! Lite besviken där faktiskt, it sucks. Men men måste bara få mamma att hjälpa mig lite smått med, hoppas hon går med på de.

Jag känner att veckan kommer bli förjävlig också, har fullt upp med alla arbeten och typ 3 st ska redovisas/lämnas in nu i veckan . Jag måste börja med tonårsboken också, åhhh magsår!
MEN nu kanske det tänds en liten lampa i slutet av veckan, fredag. Då Malin kanske ska ha partaj, det mina kära vänner lyser upp min vecka så enormt! Men nu ska jag ta och plugga, see ya!

Some music, listen and love.

Måste bara tillägga att visst är den här versionen bättre? Orginalet är egentligen med The Pussycat Dolls men Mayday Parade gör låten sjukt mycket bättre och mer min stil, tycker inte ni?













Tjugofemte September Tvåtusennio.

I'm on drogs, fuck you!

Och nej jag knarkar inte, går lite bara på allt möjligt ;) Min dag har varit fullspäckad med skratt, skoj och crazy stuff! Dagen var kort med sovmorgon och slut vid 2 tiden. Då jag sedan tog bussen och mötte Johanna och Amanda på stan, hohoh. Vi vandrade runt där ett par timmar och mina pengar försvann på hårfärg och strumpbyxor, lite underliggt att typ 400 kr försvann på de och lite mat oh godis -.-

Men men runt 5 vinkade vi av Amanda och begav oss mot bion. Åhh jag rekommenderar verkligen inte denna film (Prinsessa) om ni är som mig och inte tål att se när pinsamheter uppstår. Hahaha så sjukt fin film, man känner sig nästan igen sig i filmen. Och Anastasios Soulis (en av huvudrollerna) är så himla snygg och söt, Jag dör! Men filmen visar att man inte alltid ska göra som samhället och alla andra säger, STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV SÅ STÅR DU SOM EN VINNARE säger jag bara!

Sen när bion då var slut så fick jag ta bussen hemåt, dessvärre fick jag sitta vid hållplatsen i gräset i typ 30-45 min för att vänta in min vandringskamrat ,inte så smart att gå helt svartklädd när de kommer tusen bilar liksom. Men det va faktiskt hel mysigt där. Alla bilarna satte på helljuset och saktade in för att kolla vad jag höll på med, med ett leende på läpparna och godis i käften vinkade man glatt, HAHAH xD Men tillslut fick jag mitt sällskap och jag blev hyper, Allt godis fick sitt resultat. Fan att det inte blev någon fest den här helgen, och en viss människa är typ lite sugen sådär lite smått efter ett mumsigt puff men schh på de.

Nu ska jag käka mig tjockare på mitt sista godis och film, see ya!


Ögongodis maximalt!

Jag sitter nu här, ska snart hoppa in i duschen tror jag.
När jag är klar med detta, kollar om och om igen på Black Veil Brides.
Jag har liksom funnit mitt ögongodis för livet, så snygg han är!
Sångaren Andy Six
talar vi om, mums :*
Ville bara tips om den sjukt snygga sångaren, mohaha.


Dom lite halvt kassa första bilderna och läckerbiten är tagna från google.

Tjugofjärde September Tvåtusennio.

I'm stuck between reality and dream.

Torsdagar är verkligen mitt hatobjekt på veckorna. Börjar 8.10 och slutar inte förrens 16.30, varför?! Men ändå känns det som om dagen har gått hyffsat fort. Vi hade redovisning på eftermiddan, gick förvånadsvärt bra faktiskt. Sen fick vi reda på att vi har sovmorgon imon, åh älskade Fredag! Så har bara tre lektioner och slutar vid 14.15.

Men nu är det så att jag och Johanna har bestämt oss för att gå och kolla på Prinsessa på bio runt 6 tiden. Så vi ska gå på stan och sedan kolla in filmen, myys! Hemresan blir nog ganska kul med tanke på allt folk som kommer in på Öland över helgens skördefest. Tråkigt.

OCH usch blä fy på intermezzo och frisörerna överallt! Ha 800 kr för en klippning, vafan kostar då färgning liksom? Detta kräver drastiska åtgärder, jag gör det själv.. Eller okej jag kommer tvinga mamma hjälpa mig men ändå. Jag tänker inte slösa ett helt studiebidrag på nått sånt, de går liksom inte. Vi får allt se hur det blir, men det ska ske!

Jag fick dessutom uppgift av Lisa att lägga in den här länken till Amandas (www.Amandavardet.blogg.se) videoblogg som jag så gärna ville hon skulle se, HAHAH. Så kolla gärna ni med, vad tycker ni?
http://amandavardet.blogg.se/category/vblogg.html
Men men nu blir det plugg, see ya!



Tjugotredje September Tvåtusennio.

Like a window, I'm closed.

Tröttheten kommer snabbt och jag är helt död. En dag med tröttande ämnen och äcklig lunch, mmmmh mums. Slapp iallafall att gå hela dagen med tanke på resurstimmen på sista så en timme tidigare är alltid skönt. Och när jag väl satt på bussen hem kände jag, Nej fan nu ska jag fan gå till frisören så fort jag får pengar. Klippningen får mamma göra, henne litar jag ju på men när det gäller färgningen får gärna ett proffs ta över. Jag har ju alltid klarat av att fixa hela håret själv men nu då jag vill ha underhåret och ska blekas oh grejas så får dom ta över. Men vad de kommer kosta, vad kan de ligga på? 500 kr~ kanske, elr? 

Jag märkte då igår att jag hade fått ALLA mina pengar från studiebidraget, men snart kommer då mamma och komma och fråga "Vart är mina 750 kr?". Sen poff är man pank igen, jag måste börja kolla över min ekonomi. Det är så mycket jag vill ha och fixa just nu! Kläder, skor, vinterjacka, håret, well you named it. Men en positiv grej är ju att bidraget höjs efter nyår, 350 kr rikare liksom! WOHO. De räcker ju till en tröja åtminstonde -.-

PÅ LOVET, alltså om typ 5 veckor åker jag och familjen upp till Ullared. Och gash vad jag längtar! Lite synd att de är på lovet bara, då kommer ju alla åka dit samtidigt liksom åhhh. Plånboken kommer låta *pöööh* efteråt, hoho.
Men nu ska jag ta och läsa genom texten till redovisningen imorgon, see ya!

Some music, listen and love.
All time low, gash!


Tjugoandra September Tvåtusennio.

Dom bästa tiderna genom livet, är med er vid min sida <3

Vilken underbart skön dag må jag då säga! Från början på morgonen trodde jag dagen skulle bli katastrof. Började med att jag försov mig *oops*, sen när jag väl skulle ta cykeln... Vart fan va den?! Cykel verkar tydligen va stulen från vår tomt men åh, great. Så mamma kör bort mig en liten aningen fundersam. Så sitter jag och diskuterar helgens händelser på bussen, alltid lika kul att veta vad som hänt liksom. Och väl i skolan så fattar jag att vi har redovisning på första lektionen, WOHO typ.

Sen visar det sig dessutom att 3 av dom i min grupp inte va där.. Så vi var alltså 3/6 personer som redovisade, åh så roligt ju. Men sen så löser sig dagen typ automatiskt, förutom att de regnade då skoljoggen ägde rum så va allt perfekt. Malin och jag eller okej, JAG cyklade med henne på pakethållarn bort till Maxi's cafe och tog en smarig kaka sen cyklade vi bort till busshållplatsen, tog bussen och hamnade borta på Ikea av alla ställen. Sen tog vi då bussen tillbaka, stannade någon minut på donken och sedan begav vi oss vidare till Coop,Maxi och Eurosko och kollade snygging skor som behövs.

Men där blev det inget, så vi begav oss vidare in till stan och kollade in alla skoaffärerna i området och även någon sväng på gina tricot efter nya festkläder. Och där fanns inget heller, fast nu har jag checkat hemsidan och där fanns godis. Hohoho. Jag älskar äventyr med min lilla Malin!


Några av dom underbara plaggen jag fallit för,
nu saknas bara glitter och accesoarer ;)
Allt är från Gina Tricot.








(8) music, you get it.



Jag sitter nu här och spammar sönder låtar som är underbara!
Allt från nya till gamla favoriter, checka in dom vetja.

1. Black Veil Brides - Knives and pens.
2. All time low -  Dear Maria, count me in.
3. Escape the date - The flood
4. There for tomorrow - No more room to breath.
5. Three days grace - Pain
O.S.V, notera att sångarna dessutom är dööö läckra, mums ;)

Tjugoförsta September Tvåtusennio.

I just wait to fall in love with you, can't you see?

Den efterlängtade lediga dagen har nu varit här och börjar närma sig sitt slut. Tycker jag hunnit med ganska mycket om jag får säga det själv. Åkte in till Köpstan med bror och Jompa en sväng. Hann bara springa in på H&m och köpa två söta rosetter till håret sen orkade jag inte mer. Då så skulle Alexander tydligen kolla efter de nya need for speed spelet på Media markt i stan så vi kilade in en sväng, tog en evighet.. Men men det blev inget där i alla fall så vi åkte vidare för en matbit sen hemåt igen. Och nu har jag då ÄNTLIGEN orkat städa mitt katrastrofala rum, allt damm och hår är nu näst intill borta vilket är underbart! ;)

Imorgon är det skola igen och jag ser då verkligen inte fram emot de, upp tidigt men slutar iallafall hyffsat tidigt. Dock har vi också redovisning och jag måste skriva i tonårsboken som jag ska göra om helt igen, allt bara går sönder så ska se om jag hittar en ny bok.

Och på Fredag är det skördefest, vad händer då liksom? Förutom att vägarna blir omöjliga att köra på och att alla ska kolla massa grejs ute, TRÅKIGT. Mormor och morfar kanske skulle komma ner en sväng men vi får väl se vad som händer.

OCH jag måste bara säga det att jag är sjukt inne på att själv fixa den efterlängtade piercingen jag velat ha i evigheter, anledningen till jag inte skaffat den är för att jag är inte tillåten att göra de för dom som "bestämmer". OCH jag måste fixa mitt hår snart, de ser förjävligt ut. Buhuhuuh.





Typ ge mig kläderna!


Klänning från topshop.com - ca.390 kr.
Halsband från topshop.com - ca.70 kr
Strumpbyxor från topshop.com - ca.80 kr.
Skor från have2have.se - 998 kr.

Rosetter som köptes idag för 29.50 på H&m.


Hiss vs. Diss

Asså åhhh hejhej!
Kvällens/nattens hiss och diss lista...


Hiss:
-Jag ska till Färjestan med bror en till imon.
-ÅHH SNYGGING!
-Jag blev 250 kr rikare idag.
-Jag ska snart kolla priser oh grejs hos frissan
-LEDIG IMON!
-Jag mår typ "bra".

Diss:
-Jag bryts ner psykiskt.
-Jag ska leva på 350 kr i en månad.
-Jag orkar inte skola på Tisdag igen.
-Jag är en dålig människa.
-JAG HATAR MIN CP MOBIL!
-Sura och ledsna människor.
-Allt går utför just nu.

Tjugonde September Tvåtusennio.

I'm happy, no.
Not when you're in my mind.

Som ni ser har jag börjat plocka lite här på bloggen igen, ganska mycket av det petiga kvar. Måste få färgerna att funka iallafall, men är den fin än så länge?

Tova och lilla Nelly åkte hemåt för någon timme sen förresten. Men det blir ju inte länge till eftersom hon flyttar hit ner till byn i slutet av veckan, på skördefesten. Det blir nog ganska jobbigt med alla som är ute och åker då, men de blir nog skit bra.

Snart så kommer mamma hem och dumpar lillebror här med mig, danskursen igen. Ska se om jag kan få honom att göra det vanliga. Sitta och kolla film med mig och en stor fet skål popcorn, vilket är sjukt underskattat! ;) Och mamma har bokat vår lilla resa på lovet v.44, hoppas jag. Hela familjen + kanske Tova och Nelly ska åka upp till Ullared för 2 dagar. Så vi ska åka bil upp, sova i en hyrd stuga sen shoppa tills man hör plånbokens eko. Love it!
Måste ta tag i mitt liv, varje dag är livet en bit kortare.

Alla andra bloggare som känner ni vill ha fler besökare,
kolla här och läs:  
http://www.viraltrafik.se/?mpersson

Some music,listen and Love.


Artonde September Tvåtusennio.

Back on track.
Med en aningen huvudvärk.

Hemma igen efter en hel galen kväll/natt hos Amanda. Meningen var då att jag skulle åka vidare till Louise i Söderåkra efter Amandas lilla håll igång. Men kände att jag inte borde just nu, trött,huvudvärk och allt annat.
Dagen började då med några arbeten i skolan men en skön och kort dag. Jag,Magda och Malin begav oss till hennes lägenhet och duschade,fixade,fyllde våra magar o.s.v. Sen vid drygt 6 så tog vi då bussen till Lindsdal där vi möttes av två hyper människor, Johanna och Amanda. Jag måste då säga att jag älskar Amandas hus! Det är så fint och mysigt och ute platsen var perfekt. Men det var inte förrens runt 8 då det började droppa in lite mer folk. Men åh så roligt det var! Massa nya människor och massa ny information,
jag älskade det helt enkelt. Fler gånger är ett måste! Vi tackar för att vi fick komma.

Alla andra bloggare som känner ni vill ha fler besökare,
kolla här:  
http://www.viraltrafik.se/?mpersson


Den snygga pinglan Malin innan allt drar igång.


Sjuttionde September Tvåtusennio.

Make me cry,make me scream.
Just let me do it alone.

En lång och jobbig dag, uschusch.
Men idag blir inlägget inget långt,ska straxt ner och
käka mumsiga våfflor. Hohohoho
Måste börjar packa ner alla saker till imon och Lördag.
Vi snackar underhållning och fest på hög nivå, woooho.
Mahaha i like it ;) Nu blir de våfflor, see ya!

Some music,listen and love. PARTY!

Sextionde September Tvåtusennio.

Well look at me now, here I stand. I'm living.

Hohoh vilken dag må jag då säga, känns lite onödigt att gå på inviduella egentligen med tanke på att man redan kan allt typ men ändå. Matten var dessutom kaotisk, jag undrar hur det här kommer gå? Resten av dagen rullade på, Magda och jag va duktiga och stannade kvar på resurstimmen som vi nu fått på Onsdags eftermiddagar för att kunna jobba klart med läxor/arbeten o.s.v Men det slutade med att vi gick efter ett tag. Jag var på för bra humör för att kunna lugna ner mig. Men efter skolan begav sig jag,Magda och Lisa in till stan och prövade bl.a jackor. Åhh vill ha, jag vill ha nya fina kläder. Buhuhu. Sen blev det en snabbis på donken, sen var dagen typ slut. När jag kom hem möttes man av en söt sovandes Nelly på köksbordet, aww. Sen blev det lite spel och annat, måste kolla med mamma om pengar och allt. Och måste kolla massa om Fredag-Lördag med buss, jobbigt. Men nu blir det lite skrivande i tonårsboken kanske. Jag ligger låååångt efter med den, tusan. Men aja see ya!

Some music,listen and love


Femtionde September Tvåtusennio.

I'm cool, you'r not... You'r hot.

Jag har nog något sovsyndrom tror jag, jag sover så sjukt mycket nu mera. Och då snackar vi inte bara hemma utan nu snackar vi i skolan, på bussen.. Jah typ överallt. Men men det fixar sig väl snart.
Dagen var iallafall kort och bra, förutom alla läxor,grupparbeten och projekt så är de bra. Efter skolan så mötte jag upp med min älskade Anna som jag inte träffat på evigheter, hon åker till Österrike på Lördag. Så vi vandrade runt på sant, jag vill ha nya kläder och skor! :| Men ack och ve alla mina pengar är slut, förutom en ynka hundralapp som jag måste ha till helgens händelser. Ska åka på fest till Amanda på Fredag sen åker jag vidare till Louise på Lördag.. Ska se om jag kan antingen ta ut pengarna i förskott (vilket mamma inte kommer gilla) eller om jag kan skrapa ihop någon sedel, BEHÖVS!
Men nu ska jag ta och plugga engelska, see ya!

Alla andra bloggare som känner ni vill ha fler besökare,
kolla här:  
http://www.viraltrafik.se/?mpersson


Some music, listen and love.


Morotsjuice.


























Vad är nu detta jag läser?
Är det bara jag som tycker detta är ett patetiskt försök att få
ungdomar att sluta dricka energikickande drycker? Tydligen.
Jag har vetat nu i typ en vecka att det har blivit 18årsgräns på
 vissa energidrycker, okej? Inte för jag dricker det speciellt ofta
men ändå. Bara för sockret.. Snart kommer väl dom sätta
åldersgräns på läsken också med tanke på hur mycket socker
det innehåller, GE OSS MOROTSJUICE VAFAN.
Asså gud, men visst jag vet inte. Dom får väl göra som dom vill,
som om dom bryr sig om vad vi som dricker de tycker. Jahapp.

Läs hela artikeln på
 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5792149.ab


Fjortonde September Tvåtusennio.

You said the meaning without a word.

Åhh vilken underbar dag! Förutom den tidiga morgonen så var näst intill allt perfekt. Började med mitt nya inviduella val, psykologi. Det blev ett litet pinsamt ögonblick där i början med Erika men ändå, kursen verkar ganska kul och läraren är chill. Vi gillar't helt enkelt. Och dagen blev ännu bättre, på LUS lektionen satt vi bara och arbetade med grupparbetet på datorerna och då visar det sig att vår idrott var inställd, YES. Första gången ever då Peter inte är i skolan, historiskt ögonblick där jah. Så vi slutade redan runt kl.13. Jag gillade min dag ;)

Och senare kommer bror hem med Tova och lilla Nelly, hohoh ser fram emot det. Men nu blir det till att plugga samhälle, projekt och engelska. Fyfan.

http://www.viraltrafik.se/?mpersson

Medans jag pluggar kan ni ju alltid spana in den här, some music.. Listen and love.


Fler besökare?

Bloggar du ofta men får ändå inga speciellt höga besökssiffror?
Jag var precis inne på en hemsida där allt du behöver göra är
att bli medlem och försöka värva någon att bli medlem så woops,
fler besökare. Testa, upp till bevis.


http://www.viraltrafik.se/?mpersson
Gå in på länken, där står allt.


Trettionde September Tvåtusennio.

What comes around, goes around.

Ännu en söndag har nu kommit och snart är den slut igen och tillbaka till verkligheten i skolan. Jag orkar inte, är trött och fryser som en pepparkaka på nordpolen, brrr. Måste dessutom fortsätta med pluggandet, har börjat med arbetet i Förskola,skola och fritidshem nu. Det kommer ju att bli hur mycket som helst! Och vi har massa läxa i samhällskunskap också men den boken glömde jag i skolan, satan! Och jag vet inte till vilken uppgift man skulle jobba med i matten. Jag kommer kugga på allt ,sant som de är sagt.

Imorgon kommer Alexandet hem! Och då kommer Tova och lilla Nelly också med, hihih skojsigt detta ;) Kanske kommer bli lite jobbigt om hon skriker under natten men efter vad jag hört så gör hon troligvis inte det, och det hoppas jag.

Resten av veckan är typ fullt upp.
Måndag: Skola, Alexander kommer hem och vi får träffa Nelly för första gången.
Tisdag: Skola, Träffa min fru på stan.
Onsdag: Skola, Plugga
Torsdag: Skola
Fredag: Skola, kanske en stycke fest(?)
Lördag: Fest hos Liizen
Söndag: Återupplivande

Frågan är om jag har pengar och allt annat, annars får jag fixa ;o

Tolfte September Tvåtusennio.

"I don't need a man to make it happen, I get off bein' free
I don't need a man to make me feel good, I get off doin' my thing
I don't need a ring around my finger, to make me feel complete
So let me break it down, I can get off when you ain't around!"

Jag har ont, varje centimeter av kroppen skriker. Bowlingen och allt annat från Torsdags har gett resultat, träningsvärk. Aj aj, dom här hemma mår inte mycket bättre. Speciellt inte mamma, hahah ja herregud så kul man kan ha.

Idag är det en segis dag,har varit ute en sväng. Rensat tankarna och tagit in nya. Jag har
dessutom massa läxor att göra, jag lovar hela mitt skåp ligger i mitt rum..
Samhällskunskap,matte,engelska, Utveckling socialisation och livsvillkor, Förskola skola
och Fritidshem. Jag måste skriva i min tonårsbok också,
men skrivaren funkar inte och jag måste ha mina bilder! suck.

Och på toppen av allt så behöver jag nya skor! Och jag vill till frisören, ja ni hörde rätt. Första gången på typ 12 år som jag faktiskt inte litar på min mamma utan vill ha en utbildad frisörs hjälp, de är lite för avancerat för mig. Klippningen är ju inte så svår, det är mer färgningen som jag inte litar på mig själv just där heller. Men attans att de kostar så mycket för lite klipp klipp och färg, men men vi får väl vänta tills pengarna kommer ;)
Nu ska det startas ett filmmarathon här hemma så, see ya!


Some music, listen and love.


Tionde - Elfte September Tvåtusennio

GET THIS PARTY STARTED!
Put your hands up in the air, put your hands up in the air.

Som sagt så var det då insparksfest igår, och förfest hos Malin.
Det började med att jag,Erika och Malin kilade till hennes lägenhet.
Magda hade kilat in till stan för att köpa jeansleggings.
Men vi började fixa oss och vi lagade mat, måste ju ha mat i magen ;)
Sen så började folk droppa in lite runt 4 tiden och senare.
De kom massa massa folk, som topp var det nog runt 20 pers där.
HAHAH hel skoj, lite roligt att typ hälften va klasskompisar dessutom.
Lärde känna en massa nya underbara människor dessutom.
Dock kommer jag inte ihåg alla namn, förlåt.
Men kvällen blev toppen, kanske lite mycket dricka vid något
enstaka tillfälle men man håller väl koll på allt.
Men men runt 1-2 började vi dra oss hemåt i kylan.
Somnade direkt i soffan, myyys.

Vaknade upp runt 7 tiden idag då, alla va ganska slitna.
Vissa mer än andra men ändå, vi gjorde oss klara för skolan
som började vid 10 tiden, slappa lektioner resten av dagen
och vi vinkade hejdå till skolan runt 14 tiden, great!

Och nästa helg blir det förhoppningsvis mer roligheter.
Liiz har planerat fest och det har tydligen Amanda med,
vi får se hur det blir eftersom de kanske skulle bli samma dag, ajaj.
Men men det märks senare ;D

Bilder från kvällen (tagna från Erika)
Tack för kvällen alla <3
    
 

09-09-09 kl.09.09

Lite tufft med dagens datum oh allt ;)
Men hinner inte säga så mycket, en toppen dag.
Dock blev det inga skor som väntat men men.
Nu ska jag packa,duscha och grejja.
Imorgon är det dessutom klassens dag,
då vi börjar kl.9.30 med film sedan ska vi
vandra och ha en mysig lunch, och slutligen
en bowling runda men vi får väl se om jag ska va med.
På kvällen drar jag in till malin med massa folk,
SEN BLIRE UTGÅNG! 
See ya in town homies ;)

Åttonde September Tvåtusennio.

I'm like a mountain, falling apart during the earthquake.

Asså herregud så sur jag är! Skolan är så äckligt kassa på att dela ut information rätt..
Nu ska ni får höra eller ja läsa hela historien.


Allt började då precis innan sommarlovet började, då fick vi då reda på våra inviduella val. Jag och Magda som hade valt samma hade oturligtvis hamnat i olika vilket vi tänkte lösa. Magda fick då matlagning och jag fick skapa och hantera bilder på data så vi bytte.. Hon tog samma som mig och jag tog samma som henne och sen blev det då sommarlov. Och nu när vi började skolan igen hade vi sett på dexter att vi hade exakt samma som innan sommarlovet så vi hade tänkt skolka genom hela läsåret men sen fick jag reda på att jag gick med en massa andra människor jag kände så tänkte fortsätta där. Men i fredags förra veckan precis då jag kommit hem så ringde Magda och va hur glad som helst för tydligen hade hon inte alls matlagning utan samma som mig! Jippi liksom preci som vi ville, MEN! Idag då vi för första gången då var med på inviduella så fanns då JAG inte med på listan? Detta kollades då upp och vad har hänt? Jo jag har då fått matlagning, asså alla lärare har sagt att jag skulle ha skapa och hantera bild på dator men TYDLIGEN INTE. BÖGOTTO, kärringen håller ju inte koll på nått. Så nu har jag och mamma funderat hur jag ska göra för jag tänker inte gå helt själv till matlagningen och jag kan ju inte gå på datan eftersom jag inte får något betyg isåfall, och jag kan ju inte skolka för då drar dom in mitt studiebidrag så jag kom på värsta smarta ideén om att byta till psykologin med Erika och dom andra. Det blir skit bra! Dock försvinner alla mina sovmorgnar men ändå, betyg ska jag ha! That's it.

För övrigt är det dessutom skolfoto imorgon och jag vill inte vara med, hatar foto,hatar att va framför kameran. USCHA ser ju alltid förjävlig ut liksom -.-'
Men nu ska jag små kolla på idol och äta munk oh dricka kaffe. See ya!

Mums :*


JAG VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA!
Jag vill ha en underbar gitarr med vacker glans
och kunna spela underbara låtar som får ögon att
gråta, asså gud vad jag vill ha!

Jag är ledsen, skola imorgon...
Ända tills halv 5, vart tar dagen vägen?
BUHU.

Some music, listen and love.

Sjätte September Tvåtusennio.

Put your hands up, put your hands down. Put your body to the ground.

Söndag, den segaste dagen på hela veckan enligt mig.
Då man själv insett att de är skola dagen efter, usch&fy.
Imorgon åker Mogge till Holland med jobbet.
Kommer hem på Torsdag igen, ha så trevligt!
På onsdag är det dessutom klassfoto, jag tänker då
inte vad med i år. En sak som är säker.
Och på Torsdag är det klassens dag och då har vi i
klassen beslutat att vi ska först kolla film, äta och
sedan dra och spela bowling om det fanns banor.
Själv har jag mina egna planer till Torsdag eftermiddag,
ska se om jag kan få halva mitt studiebidrag (500kr)
på Tisdag så kan jag åka in till stan och köpa dom där
snygga stövlarna jag hittade sen så får jag 200 kr över
till på Torsdag då det är insparksfest, wonderful wonderful.
Om planeringen blir som sagt så blir det förfest hos Malin,
sen beger vi oss ut mot staden. Om det blir vallen får vi se.
Har aldrig redigt tyckt om de stället trots att jag aldrig varit
där inne innan, tänker liksom på sandra xD
Men men vi får väl se hur det blir, nu ska jag ner och kolla
film med lillebrodern, see ya!


Femte September Tvåtusennio.

En alltför seg dag, vaknade tidigt till en lustig känsla. Fått någon smått version av allergichock igen. Hela huvudet kliar och svullar, usch. Och dagen går sakta fram med massa gott té och tv för att krua på mig lite smått. Senare blir det lite filmer och sånt. Ska dessutom se om Alexander har lust att hjälpa mig med några bilder, vill ju inte ta några på mig själv med tanke på hur jag ser ut idag -.- Men det blir nog bra ska ni se, nu väntar en söt tv på mig! Hejhej

Some music,listen and Love

Fjärde September Tvåtusennio.

Jag hatar dig för du är du, du får mig att gilla dig.

DET ÄR HELG! Äntligen efter en hel veckas väntan liksom. Helt slut efter skolans alla sega dagar och plugg. Hade prov idag, utveckling socialisation och livsvillkor. Gick ganska hyffsat chansar på ett G iallafall. Ett lite plus är att Magda ringde mig för en stund sen, det har visat sig att hon hade samma inviduella som jag har. Trots att dom har sagt hon hade matlagning. HAHAH så nu kommer vi förstöra datorer, yes!

Nu väntas en helg med lugn och påfriskning, dör av min förkylning. Uscha, blir massamassa gott té eller något. Och nästa vecka är det inspark, en aningen pepp alltså ;)

Some music,listen and love.


Tredje September Tvåtusennio.

You'r my only life!
Sorry for throw it away.

Okej, Torsdagar är dom värsta dagarna på hela veckan! Börjar skolan 8.10 och slutar 16.30, woho men så kul då! Dessutom långa och tråkiga lektioner. Så kom hem runt 6 nu på kvällen och direkt ner i pluggandet, prov imorgon. Har läst i drygt 1½ timme och ändå känns de som om bara ett fåtal saker har fastnat, kommer lätt kugga på detta. Och det blir värre, jag börjar bli sjuk. Sprängande huvudvärk och näsan rinner konstant, jag som aldrig blir sjuk? Nu blir det mer plugg, have a nice day! ;)

IMORGON KOMMER KÄRA BROR HEM!
Saknat honom liksom lite smått.

Han har hjärtat på de rätta stället.


Andra September Tvåtusennio.

Om skolan tar slut och klockan ringer ut, Ska jag bringa ett glädje tjut!
Jag är så sjukt trött på skolan och snart helg, mums! ;)

Sitter här efter en lång dag i skolan med tråkiga lektioner.
Var och köpte massa nya block som jag behövde.
Men just nu sitter jag och snackar med min bror som
sitter borta på sjukhuset med tova och den lilla flickan,
den sötaste jag sett! Det bästa med webcam liksom ;)
Dock har dom inte kommit på något namn än, men de kommer.
Tidningarna trycker mer och mer om svininfluensan, börjar bli smått orolig.

JAG VILL FÄRGA OCH KLIPPA HÅRET! 
Har tittat runt efter en bra bild på så som jag vill ha det. Inte det lättaste -.-
Jag liksom redan sett hur jag vill ha de, typ svart med skrikande rött underhår.
På ungefär sånt sätt som på bilderna. Urläckert!
Detta projekt kommer kosta pengar.
Nu ska jag ta och plugga, see ya!


Oro för svininfluensan?

Har precis haft en liten diskussion med mamma om svininfluensan.
Hon frågade om jag hade fått veta nått om de i skolan och så vidare.
Jag vet bara att dom satt upp lappar på toaletterna om hur man ska
skydda sig och hur man ska göra om man blir smittad av det nya
"influensaviruset". Magda hade dessutom sagt nått om att skolan
skulle ge oss vaccinet när det väl kommer till Sverige.
Vad hade fått mamma att väcka detta intresse för det nya viruset då?
Jo, för eftersom jag har en kronisksjukdom kan jag lättare bli smittad
och drabbas hårdare än dom andra, därför kommer jag i första hand
när det gäller att få vaccinet. Men åh vad kul att få veta att jag kan
drabbas värre OCH lättare än alla andra av ett farligt virus. Kul.

Bara för detta har jag letat runt efter info om de och hittat lite all möjlig info.
Hittade en karta över Sverige där man såg hur många som var smittade
i vissa städer, det va 6 st smittade i Kalmar?! Och 756 st i hela Sverige.
Och det är liksom bara dom som har testats, de kan vara hur många som helst?

Hittade också dom vanligaste symptomen på viruset som är bl.a:
- Feber och frossa
- Hosta och halsont
- Värk i kroppen och huvudet
- Diarré och kräkningar
- Trötthet
- Andningssvårigheter
Frågan är då, bör man oroa sig?

Toppen på allt dåligt, JAG DÖR AV MIN KASSA HUMOR!

Första September Tvåtusennio.

En knasig och jobbig dag med många långa och sega lektioner.
Inviduellavalen får vi väl se hur de blir med det, skapa och redigera
bilder på data
liksom. Men sån tur är så går ju både Ellie och Malin där, woho!
Förlåt Magda, men jag bryter vårt löfte om att skolka genom inviduella xD
Nu ska jag ta och plugga till på provet på Fredag, See ya!

GRATTIS BROR OCH TOVA!
Idag klockan 9.58 fick de äntligen den lilla bebisen, en flicka.
Så nu är man då faster, låter som om jag är typ 40 år :o
Men kolla vilken underbar liten diamant till söting!

RSS 2.0