Länge sedan nu, welcome home

Oh lord, det var ett tag sen det här, funderar på att lägga ner.... igen. Har ju ett liv att leva, ehm?

Men som en riktig människa ska jag väl berätta om vad som har hänt, händer och vad som kommmer att hända. Jag bor nu i lilla byn Mörbylånga, lägenheten är i stortsett klar, bara några enstaka saker som måste hitta sin plats och jag har faktiskt redan vant mig vid att bo själv, laga mat själv, städa, tvätta och diska själv. Inte det roligaste dock men jag lever.

Just nu är det kväll och var precis iväg och skjutsade hem familjen ifrån några bekanta, det vill säga ålte iväg innan jag skrev klart detta som jag nu fortsätter. Min familj är lite oroliga över mitt ätande, jag lever på frukost och shakes (måltidsersättning). Jag hinner ju inte laga mat eller ja, jag orkar inte. Men dom har nog rätt i det dom säger, har lagat TVÅ måltider under de här två veckorna sen jag flyttade in. Inte det bästa kanske. Får vi ta tag i...

Och jag startar imorgon, meheh. Då kommer några fina små tjejer hit, grillar, myser, förfestar och firar min lägenhet. Vissa går ut och vissa åker hem, jag löper amok i staden, as always?.. MEN jag äter mat, ska faktiskt fixa efterrätt åt mina damer, håller tummarna för att det går bra ;)

Det händer en massa konstiga saker överallt dessutom, hemma, på jobbet, galet. Vet inte riktigt men är sådär sprallig, vad går det åt mig?! Redbull ger mig vingar, kind of.

Herre min gud

Mer än 13.000 kr fattigare, ingen tv eller ps3 men massa möbler och fint. FLYTTAR FÖR FULLT.

Hej! Idag har min dag för det mesta handlat om min första flytt, galet. Möbler är fixade, jag är fattig och får nu vänta tills lön för att fullfölja inköpen. Nu blir det att lasta bilen, åka ner, lasta av, åka hem, lasta igen, åka ner, lasta av och så vidare tills det är tomt.

Lämnar in en ledighetsansökan för att få lite extra tid för att hinna måla sovrummet, bygga möbler och fixa allt på plats. Kämpigt och tungt, yeah. Detta blir bra.

HEJ DÅ, love love ♥

Jag har mina vinnare, vilka är dina?

Nu pågår Melodifestivalen för fullt, många sitter nog som mig just nu, bänkade med snacks och tv:n på högsta volym. Jag vet redan vilka jag vill se på prispallen, Dead by april, Loreen och Ulrik Munther men har gett upp hoppet faktiskt. Blir ju aldrig som man vill längre, lovar att antingen Thorsten Flink eller Björn Ranelid vinner, fyfan.

Eller vad säger ni? Är dom värda ett första pris i Sverige? FÖR FAN SVERIGE, skärp er i så fall. Aldrig någonsin får dom vinna eller ens vara i närheten, då banlyser jag skiten för alltid.

Heja heja talangerna!

 

Åttonde Mars Tvåtusentolv

Torsdagar är ganska bittra egentligen, ligger där i veckan mellan hälften och fredagen. Suger lite.
Men grattis till nationella kvinnodagen, länge leve kvinnan, ja slut.

Igår var jag på puss & hejdå-kalas hos Julia med Bettan, Louise och Signe. Mega mysigt, mycket skratt, god mat ochh allt sånt där fint. Underbart! Fick ett ganska skönt telefonsamtal också, det var min hyresvärd. YES! Kvinnan i min lägenhet flyttade men skulle få hjälp med de stora sakerna i helgen så troligtvis senast måndag är det mitt place, AWESOME!

Ska försöka få tag på henne på lördag för att komma förbi en sväng och mäta väggar och kolla "kvalitén" eller hur man ska säga, saker som ska fixas helt enkelt. Ska ju tapetsera och ha mig, skare va fint så skare va fint, punkt.

Imorgon ska jag jobba, som vanligt på tal om inget liksom MEN EFTER, vid halv fem så ska jag åka ner till byn och bli bjuden på middag(två- eller trerätters) av älskade Louise som gav mig middag och bio i julklapp och ja, nu är det dags. Den ena delen i alla fall, bion tar vi någon annan dag helt enkelt. Kommer bli super fint ♥

Var det något mer? Ehmm, egentligen inte men jag ska förmedla ett budskap till världen, det är stort nu! Ni måste kolla det här, dela, berätta och sprid vidare. Gör världen lite bättre!

Sjätte Mars Tvåtusentolv, i väntan på bättre tider

I väntan på bättre tider, i väntan på min lägenhet, i väntan på pengar, i väntan på resor.

Ja, herregud vilken väntan! Hoppas minsann hyresvärden ringer imorgon annars ska han få se på annat, damn you. Har gått hela veckan och bara väntat på de där jädrans samtalet så jag kan åka in till stan och kirra möbler, hoho så fint.

Något annat jag väntar på just nu är min lön, den skulle sitta ganska fint så jag kan skaffa lite nya kläder. Känns så tomt, shopoholic-rehab känns det som. Suck, men jag får hålla mig i två veckor till i alla fall, lägenheten först!

Imorgon för övrigt blir det puss och hejdå-kalas för Julia som snart åker iväg till Cypern i 9 MÅNADER, oh lord, ta med mig! Jag vet att jag inte varit jätte aktiv med att hålla kontakten med henne, eller ja någon det senaste halv året men jag kommer lätt sakna den här tjejen. "Vi kan väl fråga Julia om hon ska ut?", det blir en helt onödig mening nu när hon far iväg och jobbar. Hoppas du får smaka världens äckligaste drinkar, bränner dig i solen och luktar svett från det varma klimatet, PUSS. Kommer sakna dig ♥

Drömmer mig bort bland kläder när hon är borta.
Linnet, shortsen och ringen är härifrån, skorna därifrån. Love love


We're soldiers

"We’re soldiers, We’re soldiers. Armies of one on a battle field. We’re soldiers and soldiers bleed
Before it’s all over. You’ll never be unforgiveable, you and I we’re soldiers."
Ulrik Munther – Soldiers


Fjärde Mars Tvåtusentolv, hangover?

"Mår som man förtjänar", ett enkelt uttryck efter en het kväll ute. Passar perfekt i mitt mående just nu, usch. Min mage vill bara explodera eller något, fyfan... Jag brukar ju inte bli bakis, tänker aldrig bli det igen! Men jag tackar mina fina tjejer, Simone och Signe som förgyllde kvällen. Kärlek till er ♥

Som ni märker har jag inte heller skrivit om min lägenhet på ett tag och det är eftersom jag inte fått den än, damn it. Skulle fått den i torsdags eller fredags men målarna hade krånglat så ska få flytta in i veckan istället, hoppas på de nu. Planerat en massa så nu ska det ske!

Så ja, vad händer idag? Ligga i min säng och dö, långsamt. Eller nej förresten, inte ligga ner.  Dela mina känslor med Simone som känner likadant som mig idag, usch. Kolla någon film, käka en massa tjockismat. Det blir fint.

Btw, sa jag att jag blev rödhårig igår? New Ariel ;>


True story, yeah










RSS 2.0