Uppdatering pågår!

Som ni ser har äntligen "renoveringen" av bloggen börjat.
Har inte en aning om hur den ska se ut framöver, men hoppas på lite mer färglatt än innan. Måste dessutom se om den andra datan har lust att fungera så jag kan fixa en ny header på photoshop annars får jag någon gammal.
Några tips hur jag ska göra den?

Some music, listen and love.

Tjugonionde Juli Tvåtusennio.

"Cause I got your picture
I'm coming with you
Dear Maria, count me in
There's a story at the bottom of this bottle and I'm the pen
Make it count when I'm the one who's selling you out
Cause it feels like stealing hearts
Calling your name from the crowd"

En stressig morgon som inte alls blev som jag ville, försov mig och fick stressa som attans för att hinna med bussen som gick vid 10. Men tack vare bror min hann jag precis i tid. Mötte dessutom Liiz på bussen som skulle iväg och jobba. Men men jag kom in till Kalmar och mötte Malin, vi kilade in till stan och spanade. Till min förvåning hade jag knappt några pengar som jag hade hoppats men hade råd till linne,örhängen och shade shutter (glasögon elr vad man ska kalla dom). Hade tänkt köpa hårfärg dessutom eftersom utväxten får det att se ut som om jag vore flintis, inte vackert. Men får ta det senare i veckan då jag förhoppningsvis lyckats skrapa ihop lite pengar. Det behövs till nästa vecka, RIX FM! Vi får allt se hur de går.

Nu när jag äntligen kännt att "nu är jag hemma" så har då mamma sagt nu när jag kommit hem att vi kanske ska upp till Böda i några dagar.. och åker imon?! Och jag MÅSTE dessutom va där åtminstonde en natt, åååååh jag orkar inte, hinner inte, vill inte. Jävla skit -.-
Leave it.

                                                             
Dagens klädsel.            Linne från Gina tricot, 99 kr            Shutter shades från Partaj, 59 kr. 
                                                                                Örhängen från Ur & penn, 20 kr.

Tjugoåttonde Juli Tvåtusennio.

ÄNTLIGEN, har jag kommit hem.
Besöket i Norrköping blev längre än beräknat eftersom resten av familjen vill träffa några släktingar. Det som hänt under dagarna då.

24 Juli - Vi begav oss iväg mot mormor och morfar runt 1-2 tiden och kom fram runt 5 snåret. En lång och tråkig resa och inte nog med det så var täckningen däruppe värdelös så mobilen kunde jag typ glömma, men men vi kom fram och socialiserade lite med gamlingarna sen fick vi mat och annat sen hände det inte så mycket mer den dagen. Alexander och Tova kom dessutom dit, men inte förrens runt 5 tiden på morgonen.

25 Juli - Blev väckta runt 10 tiden, vilket inte var nödvändigt eftersom Albin vaknade och kunde inte va tyst så han låg och spelade på sitt tönt spel -.- Men men vi beslutade under dagen att vi skulle fiska, Alexander och Tova följde också med. Jag fick massa massa fisk, värsta proffset ju eller nått så det blev fisk som mellanmål när vi kom hem igen. Efter det så blev det ett dopp i havet men jag och Tova skippade det den gången. Sen var dagen slut.

26 Juli - Den mest längtade dagen kom, jag lyckades övertala familjen att åka till Söderköping och käka på smultronstället, vilket är bästa glassresturangen ever! Så vi åkte dit och åt oss feta på mega stora glassar, haha i love it ;) Sen bar vi oss av hemmåt, vidare till badet och blumsade där ett tag. Sen blev kvällen som alla andra, Alexander och Tova åkte dessutom hem lite senare på kvällen eftersom Alexander skulle jobba dagen efter.

27 Juli - Min älskade bror fyllde 19 år, Grattis <3. Synd bara att vi inte kunde vara hemma och fira dig. Idag åkte vi in till staden Norrköping och fyfan vad jag älskar de stället, pax för att flytta dit när jag gått ut skolan, helt klart. Norrköping får 9/10 för bästa staden. Vi shoppade lite,åt lite och shoppade lite till. Fick tag i 3 skjorttunikor och ett par skor, blev inte mer eftersom vi bara hann typ 5 affärer på den lilla tiden vi hade för sedan skulle vi vidare till nån släkting som jag inte träffat sens jag va typ 4 år? Hahah lite små kul men men. Nu ska vi se ehm, dom vi var hos va alltså min mormors syster,hennes sambo (?) och hennes dotter Linda som enligt många tycker jag är lik henne, får hålla med lite där. Dessutom är hon också intresserad av fotografering och har gått utbildning för det nu, hon är två år äldre. Men de blev alltså massa mat,spel och nöje under kvällen, hel kul att träffa massa släktingar som min gammel mormor och morfar tror jag, hahah stenålder ohja. Men det blev sent och vi lite yngre, alltså jag och Albin gick och la oss. Gonatt sa vi.

28 Juli - Idag så vaknade man till en massa ljud och grejs, vissa hade druckit alldeles för mycket dagen innan så dagen gick slött. Men lite senare på eftermiddan begav vi oss av, det blev inget shoppande i Norrköping som jag hade hoppats men men tar Kalmar imon istället. Så blev lång åktur och nu är jag här, hemma, i mitt hus. Äntligen ;)
 
Fynd från norrköping:
Vit skjorttunika från Gina tricot - 149 kr
Svart skjorttunika från Cubus - 199 kr
Rutig skjorttunika från New Yorker - 169 kr (rea)
Skor från New Yorker - 35 kr (rea)

Tjugofjärde Juli Tvåtusennio.

http://www.youtube.com/watch?v=1b-eCyQgO_Q
Asså hur söt får man va? Kolla vilken snygg människa liksom! Morr.

I vilket fall gick man upp tidigt idag för att hinna packa lite, men jag har dessvärre inte ens rört väskan än? Woho så himla bra alltså. Och vi ska nog åka om nån timme, men om jag har tur så kanske de bara blir över helgen. Jag har redan paxat att få åka till Söderköping/smultronstället, underbart ställe det där. Men men nu får jag ta och packa.
Vill ni nått så slå en pling eller smsa ;) Ha de!

Tralalala

Jag har suttit här och letat musik. Jag har hittat massa gammal och ny musik. Bara för att en person skickar mig länkar regelbundet, och de tackar vi för ;) Men vad ska jag säga? Älskar de.
Dom nedanstående är underbara, OCH SJUKT SNYGGA. Kolla sångaren liksom, RAWR.


Plus att dom sjunger om Maria liksom, hahaha lite skojj sådär.
Men drar dessutom upp till mormor och morfar i valdemarsvik imorgon då ganska tidigt.
Vet inte när jag kommer hem bara men men, Vi får se hur de blir. Ha de!

Hänt dom senaste dagarna.

Har äntligen kommit hem igen från charmiga men tråkiga skåneland. Blev lite allt möjligt att göra där nere, tyvärr så blev ju inte allt perfekt men ändå.

20 Juli- Var det fest hos Louise för födelsedagsfirande med godmat,undehållning och presenter. Där fanns bl.a Julia,Louise,Amanda,Signe,Simone,Emme,Maria och jag. Hel mysigt <3

21 Juli- Vaknade vi upp hos Louise sedan blev det film, a cinderella story. RAWR på honom! Sedan kom mamma och dom och hämtade upp mig och resan mot skåneland hade fått sin början. Resan börjar dåligt redan då eftersom jag lyckades ta bort ALL min musik från mobilen, HUR LYCKAS MAN?! Men min mamma är min hjälte<3 Eller okej jag är min egen hjälte eftersom mamma använde mitt gamla minneskort så min gamla musik var kvar, woho great! Men men vi kom fram till campingen runt halv 6 tiden, den låg precis vid havet vilket var underbart. Dock sjukt dålig service -.- Men smaskig kycklingsallad hade dom, mums! Sen blev det inte mycket mer av kvällen, en promenard vid stranden o.s.v.

22 Juli- Började med att man blev väckt runt 9 tiden för frukost. Idag blev det en tripp till Tomelilla för att kolla in lite affärer, jag shoppade som vanligt. Efteråt åkte vi vidare till Simrishamn och kollade runt i staden. Sen åkte vi hem och åt mumsig grillad mat och sen kom det värsta, jag var trött och helt slut jag orkade ingenting och DÅ skulle vi cykla till Simris som låg en massamassa långt bort, jag dog. Men hemvägen gick fortare och Albin cyklade ner i ett dike i fullfart, jag bara visste de skulle hända, stackarn.. Men han klarade sig finfint. Och när vi kom hem hörde vi en massa musik från mitten av campingen så vi begav oss dit, de va nån liten fest eller nått för camparna. Tydligen var jag alldeles för nervös och cp enligt Mogge så han dampade totalt på mig som vanligt för jag va "osocial". Jag menar vem är INTE osocial med hellt främmande människor,speciellt med med mitt självförtroende? Ja visst kanske jag börjar bli paranoid angående vad andra människor tycker om mig. Men om jag inte vill lära känna nya människor för att bli totalt förnedrad och grusad är väll de upp till mig, eller? Han vet ingenting om mitt självförtroende och självbild så han kan dra åt helvete med den saken! Så blev bums i säng och sova sen.

23 Juli (idag)- Upp tidigt idag igen för att börja plocka ner allt och fixa eftersom vi skulle dunsta från campingen innan 13. Själv tog jag en lång dusch med funderingar om hur hemresan skulle bli. Den blev faktiskt inte så hemsk, vi skulle kollat marknaden i Simrishamn men vi hittade ingen parkering så vi åkte vidare till Karlshamn istället, hel mysig liten stad om ni frågar mig. Blev mumsig kebab och annat, hittade världens sötaste jacka på Lindex men beslöt mig om att köpa den här hemma istället, men det blev ett par leggings med hål i. Efterlängtat! Sen åkte vi vidare hem och nu är jag här.

Planerar hur de kommer se ut i helgen, jag och familjen ska troligtvis åka upp till Valdermarsvik där mormor och morfar har sin söta lilla stuga och jag har redan lyckats nåla in smultronstället som händelse under helgen. Tror vi kommer hem på Söndag eller Måndag om vi åker. Men men Alexander fyller ju år på måndag med så vi får se ;)

Nu ska jag ta och städa mitt kaotiska rum, see ya!

Tjugonde Juli Tvåtusennio.

Vaknade tidigt, helt otroligt men men började med packning direkt när jag vaknade. Jag hatar att packa, slutar med att jag står med 3-4 fullproppade väskor -.- Men drar iallafall vidare till Louise i Söderåkra nu sen åker jag vidare till Skåneland imorgon, kommer hem på Torsdag igen.

Ha de gött här hemma ;)


Artonde Juli Tvåtusennio.

Det blev en sen kväll igår med massa disneyfilmer och barnpassande till min bror så var helt slut idag på morgonen, även om jag inte kom upp förrens halv 1 tiden. Men direkt när jag vaknade hade jag märkt att det börjat mullra bortåt på södra ön, åskoväder påväg in. Lite senare fick vi stänga av alla datorer och de som kunde skadas av åskan. Albin och jag spenderade tiden uppe på mitt rum med att försöka få bilder på blixtrarna, jag lyckades klicka TVÅ bilder. Fantastiskt. Och jag som alltid varit så åskrädd med tanke på tidigare upplevelser, men nu bara vill jag lyckas få med dom på bild, helmysigt. Men stackars dom på Öland Roots säger jag då bara, men men nu ska jag ner och spela igen. Sol oh hej, ingen åska nej.

Dom två lyckade bilderna som jag lyckades ta, klicka för förstoring.

Sextionde Juli Tvåtusennio.

"Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va vinden
Men jag skulle inte va nånting om du inte fanns"

Idag så kom då ett antal människor som Johanna,Malin,Erika,Signe,Amanda,Louise och Emelie hit för att få bada och bli bjudna på grillat. Malin,Johanna och Erika kom hit runt halv 5 medans dom andra kom runt 5. Förutom Louise som kom runt 8-halv 9 xD Men iallafall så blev det bara en massa slapp och godis ätande i början sen blev det bad, kanske lagom väder sådär skönt och mysigt. Efter det så åt vi en massa god mat, dessvärre fick Louise ingen mat eftersom grillen hade slocknat tills hon kom.. Men men jag hade iallafall kul, lite senare gick vi på en tripp genom byn där vi flydde från äckliga insekter, satdjur -.- Lagom vi kom tillbaka gav sig Signe,Emme,Amanda och Louise av hemmåt så då var det bara jag och resten kvar. Vi satte oss i gästrummet och hade hellustiga samtal o.s.v Men jag hade kul :D  Lite synd att alla jag ville skulle komma kunde tyvärr inte tackvare utrymme och för mycket folk, men fan inget man surar över för de.
Men tack för kvällen/natten den va skojj, och tack för presenterna.


Femtionde Juli Tvåtusennio.



"Livet är som en cirkus,
 fast med lite större tält."

Nu är jag nästan klar, har sprungit runt och
städat lite slarvigt men så att de åtminstonde
ser acceptabelt ut, tjejerna kommer väll runt
halv 5-5 på eftermiddan imorgon.
Och dessutom är det marknad i byn så man
kanske hinner kila ner och köpa älskade
marknadsgodis innan dom kommer,
mums på fett onyttigt godis! ;) Och alldelses
straxt jag ska kanske jag och mamma kila till
Färjestaden för att handla mat och behövande
grejer till imorgon. Kommer bli en massa
känner jag på mig, men sånt gillar vi.

Har börjat känna att jag behöver uppdatera
designen här på bloggen dessutom, men
då måste jag se om alexanders jättejättejätte
gamla data fortfarande lever eftersom det
bara finns photoshop där för att fixa header,
min är ju inte lite gammal om vi säger så men ändå.
Men men nu ska jag fortsätta städa, see ya.

Trettonde Juli Tvåtusennio.

"Stay cool, stay strong!"

En fullt så händelserik dag inne i staden. Tog bussen in som anlände 12,30 där jag togs emot av Malin och Johanna som jag så länge sett fram emot. Vi tittade runt lite på stan som man brukar göra, Malin köpte mitt presentkort på H&M så nu har jag pengar ett tag iallafall. Efter någon timme på stan begav vi oss till café corner och åt härlig mat, rullar fram oh de då vah. Sen hände det inte så mycket mer, vi satte oss på muren och bara granskade allt folk men en lite stund senare så kom Maja och hennes pappa och plockade upp mig. Maja och jag hade kommit överens om filmkväll typ :D Så vi åkte hem till hennes jätte stora hus och jag fick rundvisning, meheh. Sen startade vi då film, massa olika men började med Pirates of carabbiean. Sen så fortsatte kvällen med allt från album tittande och bärande på utomhus möbler, men trevligt vare. Dessvärre så råkade jag ta förgivet att jag skulle få sova där för dom där hemma, men tydligen inte. En ilsken liten mamma och styvfar ringde runt halv 11 tiden och sa jag skulle hört av mig o.s.v. Så det blev en buss till Färjestaden runt halv 12 och så fick en sur mamma hämta mig där. En sak är säker, Styvpappan kommer inte va glad när han kommer hem sen, han kommer va sur/arg och gnälla och klaga som alltid. Bara så ni vet liksom.

Nu ska jag gå och byta om och städa. Kanske typ gömma mig.
Byebye

Elfte Juli Tvåtusennio.

Idag har historia skrivits i böckerna, jag har städat mitt rum xD Jag har slängt minst 2 kg skräp,dammat och dammsugit hela rummet. Men ändå känns det som om rummet är stökigt, typ för mycket saker? Men i alla fall så har jag då städat rummet idag sen har jag sett film med bröderna mina. DISNEY, woho. Jag har också försökt se hur jag ska göra på Torsdag, det är ju värdelöst när de inte går buss men om vi har tur så kan folket bli hämtade och några sover här. Skit bra ohja. Nu är det bara allt annat som ska kollas.

Men men jag är dessutom återigen väckt mitt intresse för Niklas Strömstedt som varit en av mina idoler sen tidigt i livet. Strunta i dom töntiga videorna utan lyssna på musik och njut!

Tionde Juli Tvåtusennio.

"I don't mind it
I still don't mind at all
It's like one of those bad dreams
When you can't wake up
Looks like you've given up
You've had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know
You'll come around
Right?
No I don't believe you"

Först vill jag skriva några rader om en av mina allra bästa vänner som råkar fylla år idag, Louise Almqvist. Vi har varit med om mycket men klarat oss i ur och skur. Du har hjälpt mig i alla dessa år genom mina svåra tider och lärt mig nya saker som kommer vara med mig resten av livet. Allt som vi gjort tillsammans har ett värde högre än livet självt. Alla äventyr och platser vi utforskat sitter som naglade i mitt minne och jag tänker då aldrig släppa dom! Allt skratt åt ingenting som folk kallar galenskap medans jag kallar de glädje. Du är den som får mig att le mest flicka lilla, hoppas din födelsedag är underbar i Göteborg. Älskar dig<3


Dagen händelser idag då, jag och Emme tog en rund inne i stan. En himmla massa skoj, var ju typ en evighet sen? Men målet var ju då att hitta födelsedagspresenter och succé jag hittade något. Hittade dessutom nät-stumpbyxor, nagellack, lösnaglar och örhängen till mig själv. Får väll passa på när jag har presentkort. Men mycket skratt och nöje iallafall, sen så tog vi bussen hem runt 17 och så var dagen slut. Och jag har nu fått bekräftelse att det förhoppningsvis blir fest på Torsdag och att jag ska va barnvakt på Fredan, bäst för dom att jag får betalt på ett eller annat sätt -.-'
Ha de underbart ute i världen!

Nionde Juli Tvåtusennio.

"One last chance to reverse this curse,
You stole my heart but I had it first.
And now I see you've got something to prove,
And nothing to lose, so let me tell you the truth.
"

Idag har vi haft intensiv disskusion om vart vi ska åka i sommar med husvagnen, eller jah intensiv kanske inte är rätt ord men ändå. Jag vill gärna åka till dom till större platserna typ Göteborg,Stockholm eller Norrköping. Eller till och med utomlands typ Danmark,köpenhamn. Jag har varit utomland 2 gånger och jag vill ut mer! Eller så är det bara för att dom har en gräns på 16 år för alkoholen där, hahah men vem vet. Bara bort härifrån ett tag, underbart.

Vi kom också in på att jag borde börja övningsköra snart, fy fan säger jag då bara. Jag har redan förklarat att jag vill köra nånstans där det är öppet landskap med inga träd,inga andra bilar, inget jag kan köra på helt enkelt. Jag har ju kört typ 5 gånger innan varav 3 var på en smal grusväg utan trafik. Där är ju det värsta som kan hända att de kommer en fet älg på vägen eller något och hur ofta händer de? Men bästa att börja köra innan man ska in på trafikskolan eller hur.



Jag har dessutom snokat runt lite här och hittat massa saker,kläder och skor jag vill ha!  Bland annat ovanstående saker, läckert va? Men vi får se hur jag fixar med pengar och allt eftersom födelsedagen har ännu inte gett mig några. Men typ giiief meeig!

En dag närmre.

Seriöst. Detta var nog den tråkigaste födelsedagen någonsin förutom många söta grattis och några toner här och var. Jag har verkligen inte haft någon "födelsedags-känsla" idag. Kanske för jag börjat tänka med dom töntiga orden; "Fira inte för din födelsedag, utan sörg för att du är ett år närmre döden." Hahah så dramatiskt liksom. Men är ganska nöjd med presentarna, har ju i och för sig bara fått från mamma,mogge och albin. Och så fick jag presentkort på H&m från mormor,morfar och Lenas familj Great, jag som inte ens handlar där -.-

Men just dagens gåvor blev:
en ny mobil (LG kc550), Kamera stativ och 650 kr på H&m då. Vi får väll se om de droppar in något mer senare men men är det fint väder imorgon ska jag ut och testa den nya utrustningen iallafall, woho. Men har redan klagomål på mobilen så bra som jag är.. Jag vet inte hur man stänger av knappljudet?! Det är sjukt mycket störande och jag kollade till och med genom hela instruktionsboken men hittade inget -.-
Lite hjälp kanske?

Nu ska jag se hur min nya teknologi fungerar, see ya!

Åttonde Juli Tvåtusennio.

"Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år"

Ja vilken dag än så länge.  Blev väckt av ett antal personer som total bombade mig med grattis sms. Woho, lite sådär happy feeling eller något. Men sån tur var så ringde väckarklockan samtidigt så var bara att gå upp. Blev till att skrika på Alexander att han skulle upp, han fortsatte sova som vanligt -.- Men vid 10~ bar vi då oss av mot staden, Alexander droppade av mig vid sjukhuset. Det vanliga, några tester lite gnäll men idag handlade nästan allt om "aprilhändelsen" och jag behövde inte ens ge honom papprena som tog en evighet att skriva? SUCK. Vi hade även fått pengar av mamma att äta för, donken ftw woho! Men hemresan var nog den värsta någonsin! När vi börjat köra upp vid ölandsbron bara öste regnet ner och skymde sikten totalt, åskan bara mullrade och brakade.Men jag lovar det var typ 10 cm vatten på bron och vi körde inte fortare än 50 km/h. När vi kommit av bron var det lite lugnare men sen så började allt igen och vad kommer inte då? Jo hagel, stora som indianpärlor. Scary upplevelse typ? xD Men nu är vi hemma och det har slutat åska och regna, Great.

Firandet idag börjar inte förrens senare eftersom familjen jobbar och kommer inte hem förrens runt 5-6 eller nått, men vi får väll se. Men tack alla som mindes min födelsedag :'D

Ha en underbar dag!

Åttonde Juli Tvåtusennio.

HAPPY BIRTHDAY TO ME!
Det är efter midnatt vilket betyder en ny dag,vilket betyder födelsedag, vilket betyder sjukhusbesök. MEN WOHO!

Sjunde Juli Tvåtusennio.

Jag är trött och har ont i huvudet. Känner mig allmänt seg allting bara rullar fram i en takt av snigel fart, det går fort. Idag blir en internationell filmdag eller vad man ska säga. Ska se en massa massa disney, lite nostalgikänsla liksom. Började redan igår med några filmer vilket jag tycker är helmysigt. Håll med om att disney är en underbar sak att se när man vill känna sig liten och ung igen.

Det börjar dessutom dra ihop sig inför födelsedagen, en aningen kul om ni frågar mig. Dessvärre blir det en tidig morgon efter som jag ska vara inne på sjukhuset runt 11 och jag måste skriva en massa blodsockerkurvor, inte kul. Men vi får väll se vad som händer, det kanske slutar bättre än vad jag skulle kunna tro. Kan ju alltid hoppas eller hur?

Jag har dessutom fått en såndär "snart är sommarlovet slut och jag har inte gjort nått"-känsla. Sommarlovet har väll knappt ens börjat och jag känner redan att skolan är alldeles för nära. Jag måste skynda mig med allt som ska göras nu på lovet! Vad ska man göra?



Pink är min inspirationskälla just nu <3

Sjätte Juli Tvåtusennio.

"Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me "

En tidig morgon på den första dagen i den här veckan. Blev uppstigning vid halv 10 för att hinna med bussen till Färjestaden vid 11. Lite sådär halvt segt men det var de värt de, mötte upp med Signe på stationen som stod och pratade med Linn också. Sen så började vi kika lite bland stånden på marknaden, vi mötte upp med Simone och Emme mitt bland allt folk och turister. Och vi hann inte gå så mycket mer eftersom vi fick gå och möta Louise mitt i allt med. Men en liten besvikelse på marknaden, de fanns absolut inget som jag riktigt fastnade för förutom Shutter shades, sådana läckra solbrillor. Resten var bara onödigheter, därför blev det bara en massa gottgott den här dagen. Men fick ju träffa en massa heltrevligt folk som Amanda,Erika,Bella,Maria,Sara,Malin och Adam som man hört så mycket om.. En klart godkänd dag.

Nu är det bara två dagar kvar, spänningen och nyfikenheten stiger. Kommer jag få något av det jag önskade mig? Blev ju en aningen dyr önskelista i år men sånt man får tåla eller? Jag har dessutom fått veta att mina kusiner kommer förbi på den fina dagen, bara dom kommer på eftermiddan eftersom det är sjukhuset på förmiddan -.-

Bara för att jag känner för de ska ni få se årets önskelista, en dyr en:
-Nytt objektiv, 55-200 mm.
-Stativ
-Mobil, LG kc5500
-Tatuering
-Piercing
-Webcam
-Pengar, den helt vanliga saken.

Femte Juli tvåtusennio.

Att väckas av en telefon som ringer vid 10 tiden är verkligen inget jag tycker om, uscha!

Idag är det den femte juli, vilket betyder att det bara är tre dagar kvar. Inte så mycket som händer då iallafall, förutom ett sjukhusbesök medans mamma och resten jobbar. Sån tur så ska Alexander få nöjet att köra dit mig och hem igen. Jag vill verkligen inte dit, framförallt inte själv! Jag har nog aldrig varit på sjukhuset själv innan, de är lite scary. Jag har fått en massa uppgifter som jag ska lämna in och grejer då med, jag kommer få skäl för jag inte skött mig. Men förlåt för jag inte bryr mig om jag måste amputera eller dö för tidigt, i dont care. Jag vill liksom också ha chans att få pröva på ett "vanligt" liv, tack så mycket.

Och imorgon & på tisdag är det marknad. Doften av nyspunnet socker,hundratals olika godissorter och röken från vattenpiporna är verkligen en av sommarens viktigaste tecken, Underbart säger jag då bara! Förhoppningsvis så har jag skrapat ihop tillräckligt med pengar för att hitta något intressant, som såna brillor jag velat ha länge eller något annat snyggt. Längtar.

Ännu en sak jag längtar efter är nästa vecka då jag troligtvis ska få ha fest här hemma som varje år, men i år blir det lite annorlunda.. Eller ja förhoppningsvis, nytt folk iallafall. Under det här året har jag trotsallt lär känna hur många nya människor som helst och en sak är då säkert, de ångrar jag inte! Och att alla inte kan komma, världens största hus har man ju då inte så jag får ju välja människor med omsorg eller vad man ska säga xD Vi får hoppas på det bästa.

Fjärde Juli tvåtusennio.

"I wanna be somebody else."

Dagen spenderades för det mesta med familjen.
Spelat lite kubb, badat, haft mysig fika och så.
Det började med sol sedan har resten av dagen
innehållit regn och åska,

inte kul :o
Körde dessutom ansiktsmask med Maja idag
med, chokladmask är helmysigt.

Vi såg dessutom film, transformers.
En ganska mysig dag om jag får säga det själv.


En stycke Maja :'D


Tredje Juli tvåtusennio

"Fortsätt blicka frammåt" / familjen Robinsson

Dagen började kasst, somnade runt halv 5
på morgonen sen så blev jag väckt av någon
dum försäljare som ringde vid 9 och
sökte efter mamma, jag blev arg..
Stör mig så tidigt?! Och inte nog med det så
ringer en till idiot försäljare drygt 1-1,5
timme senare och söker mamma oxå.
Asså allvarligt, tror dom det är någon hemma runt
den tiden då alla jobbar? TYDLIGEN.
Men dagen klarnade upp till eftermiddan då Maja
frågade om jag hade lust att åka in till stan
med henne.Så vi tog bussen in runt 14 och
började med att äta på Thai-silk som hon
va så snäll och bjöd på, lite som
en födelsedagspresent i förskott :)
Sedan gick vi vidare till H&M där det inskaffades
lite allt möjligt, men bara nagellack och lösnaglar
för min del, Maja's blev ju då liiite dyrare -.-'
Vi bestämde oss senare för att vi skulle köra en
massa ansiktsmasker när vi kom hem så det
blev några olika, plus en massa massa godis
 och jordgubbar som hon oxå bjöd på, meheheh ;)

VI MÖTTE DESSUTOM EN KÄNDIS!
Han farsan/postmannen från Svensson svensson.
HAHAHAHAH han kom från systemet.
Sen så kom då problemet med hemresan,
vi tog bussen men dock så gick den bara till Mörbylånga
och det gick inga närmre hem, men sån tur va så
slutade Tobbe vid den tiden så vi fick skjuts hem.
Någon var ju trots allt fast besluten att inte behöva
gå hela vägen hem på ungefär 8 km xD
Men när vi väl kom hem så körde vi igång med ansikts-
maskerna eller ja det blev bara en eftersom Maja
skulle hjälpa mig med lösnaglarna med, lite lustig
känsla om ni frågar mig med detta.
Men aja Alexander kom dessutom hem runt den tiden
så vi åkte ner till byn och köpte film, Borat & Ghost rider
som vi då har sett under kvällen med esten av familjen.
Hel mysigt, det var min dag. Hoppas er var lika rolig som min.

5 dagar kvar.


Andra Juli tvåtusennio.

"Hon har en blick som kan bränna ner skogar
En tunga som bara ger
Hon har fickorna tunga av kärlek
Hon har en mun som bara vill ha mer..."

Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat,
jag hade planerat jobb och slit men istället blev
det chill,sol och bad. PLUS ännu en död mobil.
Råkade doppa den i poolen, uhh fy för mig.
JAG BEHÖVER MIN MOBIL, men får väl hoppas
den torkar. Jag har lagt den i rummet framför fläkten
med hopp om att den ska torka och fungera senare.
Håll tummarna och de då vah.
Lite senare kanske det blir att tvätta en av bilarna,
tvättade ju den andra igår så vi får väl se.
Om mamma inte skulle ta den till stan.
6 DAGAR KVAR!

Första Juli tvåtusennio.

"All I wanna say is that
They don't really care about us
All I wanna say is that
They don't really care about us"

Idag började den härliga månaden Juli,
min söta lilla månad.
Dagen har rullat på med några enkla sysslor
som jag gör för att skrapa ihop lite pengar här
hemma, allting ska ju va så dyrt nu för tiden? :s
Men men Johanna fyller dessutom år idag, grattis!
Hoppas du fick en underbar födelsedag.
Idag är det dessutom exakt en vecka tills min egna
födelsedag & sjukhusbesök -.-
Väldigt roligt på födelsedagen, YEY.
Men men de är ju inga hemma oavsett så.
Men det kommer ju förhoppningsvis blir fest senare
med en massa roliga människor ;)

Idag har jag dessutom suttit och total nötat Michael Jackson,
jag blev så deprimerad när jag insåg att jag inte kan komma
och kolla på någon konsert nu med tanke på att han är död, TUSAN.
Men dessa två låtarna, Earth song och They Don't Really Care About Us
har verkligen fastnat hos mig och mitt musiksinne, jag älskar dom!
Lyssna och njut.
 

RSS 2.0