Klappat och klart!

Jaha, då var det klart! Den första December flyttar jag in till stan, YES!
Ringde in till hyresvärden och fick bekräftat att jag kommer få skriva på kontrakt och flytta in i december. Ringde också min nuvarande och sa att jag kommer säga upp kontraktet.

Känns ganska galet faktiskt men åh så fint. Förhoppningsvis ångrar jag mig inte för en sekund. Håller tummarna!

Livet leker.

"Feel the rain against your cheek, no one else will do it for you."
Haha åh, känner att det varit mycket negativ energi här dom senaste dagarna, dom få som jag skrivit det vill säga så nu tänkte jag lyfta upp allt igen med positivitet, som jag brukar vara. GLAD?

Nu ska vi då se, imorgon ska jag ringa Göte ifrån LW fastigheter för att prata om lägenheten som jag kollade på i Fredags. Stor som attans kändes det som. Frågan är om jag vågar bo i Berga, HAHAH. Blir lite nojig när alla mina säger hur dåligt det är där med kriminalitet och skit. Vågar jag? Jag vill ju bo i stan, när till allt... förutom jobbet men sånt får man ta. Åh, jag vill ändå. Får se vad han säger i alla fall.

Jag har fyllt på min spotify med lite ny musik, ÄNTLIGEN. Det var nog en av fördelarna med att kolla på en musikkanal i Bulgarien hela dagarna nästan, massa inspiration. Awesome.

Smiley - Dead man walking
http://open.spotify.com/track/6BksDY5xjliqiphAQjUdc9%20

The Script - Hall of fame
http://open.spotify.com/track/7wMq5n8mYSKlQIGECKUgTX

Justin Bieber - As long as you love me (JAG VET, FY MIG!)
http://open.spotify.com/track/4rvtlpAeDuOn4baUJPCEhy

Vet inte vad.....

Vet inte vad, har blivit en stor tanke hos mig numera..

Vet inte vad jag ska snyfta över, över att jag är socialthandikappad. Känner mig bara mer och mer utanför, bortglömd och lämnad.

Vet inte vad jag vill göra med mitt liv, vill jag fortsätta slita på Guldis med mina fina arbetskamrater eller ska jag försöka hitta något som jag faktiskt tycker om att göra. ELLER kanske jag till och med vill åka iväg och jobba utomlands, antingen som Au-Pair eller bara nått annat ett tag.

Jag vet inte vad jag kan göra för att komma till väga med folk, jag brukar inte vara den som blir klassad som ett nytt "hatobjekt" men av någon anledning har jag hamnat på kanten hos många, varför? Don't know acctually.

Jag vet inte hur jag ska lösa mina problem. Jag har alltid haft någon bredvid mig, som stöttar mig, som är min stadiga pelare men jag vet ärligt talat inte riktigt vart jag ska vända mig längre. Jag tänker nog skaffa mig en bok, en helig sådan där jag skriver av allt snällt men mest det elaka som äter upp mig inifrån. Låter väl bra?

En liten tanke går till min söta mor som märkte att jag såg dyster ut redan tidigare idag och gav mig råd. Du brukar alltid ha rätt på något vis, tack <3

Nej, men nu har jag inte mycket mer att säga. Godnatt, love love!


Hemma från Sunny Bitch!

Trött tjej skriver här på lilla mors dator.
Idag har vi och några bekanta tagit oss en tur till stan för bowling, gick väl som det gick. Kom hem igår dessutom ifrån regniga Bulgarien, orkar inte säga mer än att det var så himmlans fint, PUNKT.
 
Just nu sitter jag här hemma, smått upprörd faktiskt, fattar ingenting?! Att det ska vara så mycket skitsnack för ingenting. Har helt plötsligt två av mina "föredetta" vänner på mig, hatar mig av någon anledning. Frågan är varför? Helt plötsligt tar dom bort mig från facebook, ger mig pikar och allt möjligt. UNDERBART, precis vad jag behöver just nu. Skitsnack är nått jag inte tål, speciellt bakom min rygg. JAG HAR JU INTE GJORT NÅGOT?! Blir kul när jag träffar dom ute nästa gång. Om ni läser detta så hoppas jag att ni förstår hur mitt care-face lyser av ignorans. Om ni ska hålla på utan att berätta anledningen kan ni ta ett finger, klarar inte av kvinnotjafs längre. PUSS

Resfeber!

Använder mobilen för att blogga, känns.... Skumt? I vilket fall så ligger jag och kollar genom min checklista i sängen. Nästan allt är packat, bara några småsaker kvar helt enkelt.

Har resfeber som attans dessutom! Kommer aldrig kunna somna, det är som julafton när man var liten, galet. Så kul vi kommer ha de (hoppas jag). Håll tummarna för en massa sol när vi är där nere, annars blir jag en aningen nedstämd. Lite nedstämd blir jag över vad jag kommer missa här hemma medan jag är borta, speciellt på jobbet där det händer saker varje dag. Kommer känna mig efterbliven när jag kommer hem igen.

På fredag kommer vi hem igen i alla fall så har troligtvis hela helgen ledig, ganska skönt. Har lovat Alexander att gymma med honom när jag är tillbaka så jag kan få ännu mer träningsvärk, aj. Men om någon känner sig rastlös så hör av er, kommer nog ha mycket spring i benen eller vad man ska säga när jag kommer hem, hehe.

Aja ska väl ta och försöka sova nu. Ni får ha det så underbart fint här hemma tills jag är tillbaka. Puss till er!


Damn, you're my man!

Haha och ner, rubriken har inget som helst med inlägget att göra. Ville bara poängtera det hela ;)

Anyway så sitter jag här nu under en liten pause, packar som en galning. Har skrivit världens längsta lista med saker så jag kommer ihåg allt (har säkert glömt typ 10 saker men aja). Jag har kommit en bit i alla fall, slänger bara ner det som är över för "säsongen". Hösten är ju här trotsallt! Jag har ju ett visst system när jag packar, först och främst det viktigaste: sax (Hur viktigt som helst för mig!), olika papper som ska med, mediciner och sånt där. Brukar allltid vara något av det ovanstående som glöms bort, eller vad säger ni?

Det som känns så skönt är ju att jag under hela eftermiddagen igår städade, från topp till tå, ALLT. Då är det så fint och vackert när jag kommer hem. Eller ja, mer damm och mer spindlar lär det ju vara men det får man ju leva med. Bulgarien är värd det! Woop.

Aja nu ska jag fortsätta med mitt, love love♥

Skriver av mig, utropstecken.

Herregud, en evighet sen jag skrev här men kände att jag måste skriva något. Skriva av mig, ja precis! Vart ska jag börja?

Ämne nummer 1: Jävla fucking kösystem till lägenheter, JA! Har blivit så jävla less på alla fastighetsgrejer i Kalmar(överallt) som aldrig kan ha lägenheter tillgängliga, någonsin. Jag har ringt, jag har mejlat, jag har letat i sådär 9 månader. Fuck. Min lilla kompis Louise har ju iallafall lyckats få en, congratz! Men vart är min då? buhuhu. Sadface.

Ämne nummer 2: Jag åker till Bulgarien med mina kära vänner Malin, Linn och Anna på torsdag (dvs 13/9). Kommer bli helt sjukt galet! Vi åker tidigt som attan eller ja runt 8, kör bil till Arlanda där vi bokat parkeringsplats i en vecka. Sweet. Vet inte vilket jag ska vara rädd för, att vi krashar eller att det regnar när vi är där, hmm? Har i alla fall tagit hit den STORA resväskan, ska bli en upplevelse att trycka in den PLUS 3 andra väskor i min lilla bil, hehe. Sola, bada, festa, no protesta? Go son!

Ämne nummer 3: Jag är trött på mitt jobb, inte människorna, bara jobbet. Samma saker varje dag in, dag ut. Kanske ska dra mig mot större breddgrader (säger man så? WHATEVER). Kanske ska ta och gå någon enstaka kurs, något kul.. Som fotograferingskurs eller matlagning eller design eller frisör, doh. Det här blev svårare än jag trodde. I och för sig skulle jag nog sakna jobbet för mycket, åh jobbigt läge. Kan ju inte svika min tvilling (tankarna går till dig Marielle) och alla andra mina kompisar. Haha, förlåt. "Kompis" är internt ifrån jobbet, hör det i huvudet just nu. Nej men, nått att tänka på.

Ämne nummer 4: Jag saknar mina gamla umgängen, alla pluggar, jobbar, flyttar, reser, försvinner. Åh, känner mig så socialthandikappad. Gör inget annat än sover, jobbar och äter. Dock har jag ju hittat en buddie för.. livet kanske? Och inte vem som helst, min storebrors ex. Av någon anledning har vi blivit tajta, så tajta att vi var iväg på kryssning för typ 2 veckor sedan (galen resa!). Hon är min lilla favvis just nu, massa kärlek! ♥
 
Ämne nummer 5: Idioter, snälla? Är så trött på killar som inte fattar grejen. Skulle kunna kasta sten på er, haha! Människor som tror "åh, vi är störst, bäst och vackrast." GE ER! Är jag intresserad så märks det, comprende? Jag är ett forever alone-barn. Eller ja tills jag säger något annat. 

Och det sista ämnet nummer 6: Lite vilsen, sådär på ett hörn bara. Vet inte riktigt vad jag vill med någonting. Saknar saker, hatar saker, gillar saker, ja herregud. Speciellt med allt snack som redan går, haha. Fuck me I'm famous. Nej men vad säger vi, vi kör eller?

Nu får ni alla ha en trevlig kväll, själv ska jag ta och krypa till sängs. Love love ♥

RSS 2.0