Trettioförsta Augusti Tvåtusennio.

If you like it then you should put a ring on it.

Jag måste verkligen börja vänja mig med dom tidiga dagarna.
Helt slut när jag satt på bussen hem, höll på att missa min hållplats
för en tupplur, mmmh älskar att sova på bussen verkligen!
Dagen blev väll en duglig dag, långa och tråkiga lektioner.
Och det värsta av allt, på den helt första "vanliga" lektionen
vad tror ni komme då? JO, vår lärare säger vi ska ha prov på
Fredag, men wooow så roligt.. Inte nånstans.. Och nått ännu tråkigare
är att insparksfesten för ettorna är på Torsdag nästa vecka,
alltså en torsdag. Tooorsdag! Och skolan dagen efter, vadå värdelöst?!
Jag kommer ju avlida av trötthet och allt annat man kan drabbas av.
Jag har dessutom bara en vecka på mig oh fixa oh grejja,
"detta kan bli stessigt" HAHAH DAGOTTO I MITT HJÄRTA! <3
Nu ska jag ta och plugga dom där 22 sidorna som
måste kunnas till fredag, woho lycka till -.-
See ya!


Some music,listen and love.

Trettionde Augusti Tvåtusennio.

Hemma igen efter en helt lyckad kväll på Kyrketorps camping!
Det var vi, värdarna och två familjer till. Hel sköna må jag då säga. När vi kom fram visades vi först till vårt söta villatält som jag totalt älskade och sängarna var hel mysiga, mrawr. Efter det begav vi oss tillbaka till huset och spelade minigolf, Hole in one på första woho! Dock slutade det att jag kom sist i alla fall. Men men sen började all matlagning. Kräftor, grillat, sallad och massa annat och gud så gott de va! Det blev efter ett tag massa snaps visor och annat, hohoho så skoj.




Jag har också noterat att min mobils batteri suger apa, slut på några sms och ett samtal på typ 1 timme. Kasst.

Tjugoåttonde Augusti Tvåtusennio.

Crying a river.

En sjukt jobbig morgon med huvudvärk och en klocka som ringde vid halv 6, usch.  Och inte bättre blev det av en känsla av ångest,dåligt samvete och en sur Maria. Men dagen gick fort, hade bara en lite längre lektion med Ulla sen vid halv 11 var dagen slut, kändes ganska skönt kan jag tala om för er. Men ett plus till dagen är att vi fick veta vart vi ska vara på vårat inviduella val, JAG SKA VA PÅ JENNY! YEES. Jag som fått lite smått panik över att jag skulle få gå helt själv till Kagg, inte en chans säger jag. Men tydligen ska Ellie gå i min grupp också, Härligt!  Men men hejdå till korta dagar för nu börjar schemat gälla, Fyfan.

Imorgon ska jag och familjen dessutom åka upp till Löttorp på kräftskiva, väldigt lockande elr hur. Men på söndag har jag fått arbetet att passa lillebror och detta kommer fortsätta 10 veckor framöver, suck.


Jag klarar inte av detta, ett förlåt duger inte.
Allting bra blev plötsligt så värdelöst.
Jag flyr från mina egna positiva tankar,
så falska spelas dom av lögner.

Tjugosjunde Augusti Tvåtusennio.

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och det har hänt mycket idag.
Åkte in med Alexander till stan vid halv 12, vi plockade upp Magda sen åkte vi en sväng till Jula och sedan vidare till baronen där Alexander skulle ha några saker sedan vinkade vi av honom och Magda och jag fortsatte själva. Vi vandrade och vandrade till slut hamnade vi på kvasten där vi mötte upp med Malin och åt på 4-kök. Klockan blev mycket så vi började pysa iväg mot skolan som började vid 2 för vår del. Vi kom dit och blev en massa skrik när man såg alla underbara människor som man inte sett på evigheter :D

Vi fick vårt kassa schema,säga hej till nya klassen och sedan gå..
Då tog jag,Magda,Lisa och Sofie bussen till stan och vandrade en liten stund tills klockan blev 5 då bussen gick. Och nu kommer det helt otroliga, påvägen hem kände jag att vädret var helt underbart så jag beslutade att när jag kom hem skulle jag ut och springa.. Sagt och gjort, jag tog på mig lämpliga kläder och tog en runda i det underbara vädret. Underbar dag och imorgon blir det upp TIDIGT och sluta tidigt, great. See ya!

Som vatten gav du blomman nytt liv,
Som eld värmde du brasan,
Som ljus lyste du upp mörkret.
Men som vän svek du.

Tjugosjätte Augusti Tvåtusennio.

I have to stop this.

Väcktes av en hel galen väckarklocka idag, blev att gå upp tidigt för att hinna med bussen till stan där jag skulle träffa Malin. Kom in runt 12 då jag möttes upp av Malin och Bettanm men efter en stund vinkade vi av Bettan och vi fortsatte vår resa på stan.. Blev inte så värst mycket köpt, ändå har pengarna försvunnit. Men nu ska det sparas! Insparksfesterna kommer ju framöver och jag behöver pengar, notera att jag ALDRIG har lyckats spara pengar innan. Önska mig lycka till!

IMORGON ÄR DET SKOLA!
Ja herregud, nu har hela sommarlovet tagit slut och tillbaka till den tuffa verkligheten. Frågan är nu då om jag kommer klara av hela två år till med stenhårt pluggande och en helt ny klass. Och jag hatar vårt nya schema! Inte en enda sovmorgon och långa dagar. Jag kommer dö.

Some music,listen and love.

Tjugofemte Augusti Tvåtusennio.

Åh vilken kväll gårddagen va, helt underbar!
Har inte haft de så bra på evigheter.
Jag anlände hos Signe runt 6 tiden, där möttes jag upp av Maria,Louise,Signe och Emme. Dom hade lite smått börjat  förbereda maten och grillen tändes. Det tog en bra stund innan man fick sätta tänderna i maten eftersom vi inväntade Simone att komma. Och efter ett tag så kom hon tillslut så dom som skulle grilla la på sin mat medans Jag,Signe och Emme förberede kräftorna vi skulle äta, mums. Sen var det äntligen dags, Signe öppnade några presenter innan och sen så högg vi in. Kvällen rullade på med sång,dans,kubbspel och irriterande myggbett.  Tiden gick och Simone och Maria begav sig hemåt runt halv 11 och då plockade vi lite lätt i ordning för att sedan gå ut på den traditionella kvälls promenarden, de va precis lagom kallt och hur mysigt som helst, och ännu mysigare var det nere vid hamnen där vi slog oss ner tills runt klockan 1 då Alexander kom och plockade upp oss. Vi åkte vidare, släppte av Signe och Emme och Tackade för den underbara kvällen sen begav sig Louise och jag hemåt.

Nu har jag vinkat av Louise till bussen och nu väntas filmtittande och bara allmänt lugnt ;) Have a nice day!


Lite bilder från kvällen
  
  
Emme & Louise, Signe, Emme,Hejhopp, hela gänget, Signe& Emelie.
Tack för kvällen <3

Tjugofjärde Augusti Tvåtusennio.

Vilken morgon..
Sov hur sött som helst, plötsligt rycks dörren upp och en gapandes bror kommer in och säger "Gå upp! Jag har köpt frallor och vi ska se film" . Detta var då alltså vid halv 10 idag på morgonen. Så dagen börjades alltså med shrek 3 med frallor och efter de blev det bröllop och jäkelskap, ja herregud. Och nu känner jag mig lite halvt stressad för ska hinna duscha,fixa,välja kläder oh allt på mindre än 2 timmar innan bussen till Signe går. Bara för att filmerna tog sån lång tid, tack för den -.-

Hade ännu en såndär wierd dröm i natt, men den har gick inte att förklara.. Allt hoppade från olika platser med olika personer. Men allt slutade med att man vaknade upp med ett hemskt slut mitt i natten. Nightdream ohh, scary.
Men men nu ska jag ta och fixa till mig, va inte rädda för att höra av er. See ya!

Some music, listen and love.

Tjugotredje Augusti Tvåtusennio.

They don't really care about us.

En hel skön dag med lite besök och tripp till byn.

Vaknade av att klockan ringde, ställer den nu mera för att få ordning på dygnet inför skolan. Blev en halv tråkig film till frukosten sen började jag gör mig i ordning, hade sagt till Li att jag skulle komma runt 2 för att hjälpa henne med fotografering av hennes hund.. Dessvärre kom precis farmor och Birger då jag hade tänkt åka så jag fick skjuta upp fotograferingen lite längre än en timme. Så det blev lite fika och tårta, farmors kakor oh mums mums är bäst! Men runt halv 4 begav dom sig iväg hemåt igen. Alexanders "historia" blev inte avslöjad då heller vilket den skulle blivit.. Men när dom väl hade åkt skjutsade Alexander ner mig till Li och jag tog några riktigt fina bilder som jag straxt ska skicka vidare till henne. Hoppas hon blir nöjd :)

Imorgon är det dessutom fest i parken, men där kommer jag inte va för jag ska till Signe på födelsedags firande :D kommer bli härligt att träffa de gamla gänget igen. Vi får se hur de slutar.

Och jag måste ju bara berätta om dom senaste bissarra drömmarna jag haft, asså helt sinnes.Jag har dessutom kollat upp dom så mycket som jag kunnat på http://hem.passagen.se/aengel/ ..

Ett exempel: Jag drömde i Fredags att ett lejon sprang runt och attackerade människor och att jag hela tiden tittade på en klocka och betäckningen på Lejon är "Att drömma om lejon har en djup symbolisk innebörd, och "lejonet" kan sägas motsvara människans inre själskrafter. Du bör fråga dig hur ditt "lejon" är - besitter du ett inre lugn och en styrka som respekteras och uppskattas? Eller är du besatt av en lidelse som förtär allt den kommer i närheten av? Vill du dominera eller domineras? Är du själv herre över krafterna inom dig? Har du tillräckligt inre styrka att besegra svårigheter? Lejondrömmar kan ge anledning till eftertanke och självanalys."  Och att drömma att man ser en klocka betyder att man har en falsk vän.. Det är jag faktiskt inte så förvånad över men ändå, drömmarna stämmer ju in som jag vet inte vad!
Men nu ska jag gå ner och fixa trixa, see ya.

Rådgivning och förslag.

Som sagt så hade jag tänkt ställa upp på bilddagbokens foto tävling, temat är fötter (fot-o konst). Att helt enkelt va kreativ med fötterna. Och jag fick då direkt upp flera idéer i huvudet, dock har bara en genomförts och det är då denna iden:
Fot-o konst, konst av fötter helt enkelt ;)
    
Bilderna är då som ni ser ganska lika varandra men de finns vissa skillnader som jag ser som betydelse och just därför behöver jag rådgivning om tips om vilken jag ska välja. Så säg vad ni tycker.

Tjugoandra Augusti Tvåtusennio.


Right side? Wrong side? My side?

Har hjälpt min bror hela dagen näst intill, har tvättat och städat hans bil som äntligen har blivit klar efter månaders fix och trix. Men jag får ju då säga att den blev riktigt snygg. Lite senare på eftermiddan sen kom några av Mogges släktingar hit och åt mat och firade hans födelsedag allmänt. Efter massa mat hjälpte bror mig dessutom med att fixa bilder till tävlingen på Bilddagboken, ni ska vara mina rådgivare här senare med att välja en av bilderna jag ska ställa upp med.


Imorgon kommer söta farmor hit, jag vet inte redigt när men hoppas på eftermiddan eftersom jag har kommit överens med Li om att jag ska komma ner runt två tiden för att fotografera hennes hund som tyvärr ska avlivas i veckan :/ Men vi får väl hoppas de går bra eftersom jag har en lite skräck för hundar, men men jag älskar att kunna hjälpa till.


Some music, listen and Love.

Tjugoförsta Augusti Tvåtusennio.

Together we cry..
Som ett splittrat pussel.

LISTA!
Lördag(imorgon)- Fira Mogge.
Söndag- Farmor kommer hit, Gulletant<3!
Måndag- Fest hos Signe.
Torsdag- Skola, BLÖH.
Lördag- Kräftskiva i Löttorp, mums.
Ja, jag typ gillar listor. Känner mig organiserad då.
En massa andra saker som ska göras dessutom men
har inga bestämda dagar än men vi får väl se...
Vi ska dessutom kanske upp om någon vecka till Norrköping igen,
meheh jag gillar Norrköping. 50 års kalas oh de då vah :)

Some music, Listen and Love

Tjugonde Augusti Tvåtusennio.

"Because you had a bad day
You're taking one down
You sing a sad song just to turn it around
You say you don't know
You tell me don't lie"

En hemsk natt, somnade inte förrens 4 tiden på morgonen och vaknade upp fler gånger varje timme. Men trots sömnbristen blev dagen fantastisk. Åkte hemifrån med mamma runt 12 tiden och påvägen in till stan plockade vi då upp Signe. Mamma droppade senare av oss vid stan och vi vandrade vidare till fots. Vi gick runt lite överallt sen runt 15 tiden begav vi oss till Thai Silk och åt härlig kinamats buffé. Vi satt där bara hade allmänt trevlig till 5 tiden då vi beslöt oss om att gå vidare inne på stan. Blev några små saker här och var men inga större köp. Sen hoppade vi på bussen vid 18.30 för att bege oss hemåt. Underbar dag må jag då säga, trots att de sved lite när pengarna försvann ;) men men sånt är livet, fattigt och dyrt. Men tack för dagen<3


Dagens köp:
Linne, Gina tricot 99 kr
Halsband, New Yorker 99 kr
Väska/plånbok, Gina tricot 149 kr.

Det var även andra köp som dock inte kom med på bilden och som inte behövs visas.







Nittionde Augusti Tvåtusennio.

Någonsin haft en huvudvärk av känslor? Det gör ont.

Kännt mig lite som en hemmafru eller nått idag. Har sprungit fram och tillbaka och gjort lite allt möjligt. Jag har tvättat, hängt tvätten, gjort sockerkaka, diskat och fotograferat lite sådär, trots min extrema huvudvärk. Har tagit hur många alvedon som helst känns det som och huvudvärken försvinner inte iallafall men men. Imorgon åker jag inte till stan med älskade Signe, de blir god kinamat och shopping ;) Sånt som vi tycker om helt enkelt.

Jag har kollat priser på peircingar, jag vill verkligen ha! Och nu har en tanke om tungpiercing dessutom kommit upp.. Jag menar om jag skulle göra en läpppiercing skulle mamma döda mig direkt eftersom hon är helt emot de, MEN om jag då tar i tungan så ser hon den inte och jag kan ju gömma den. Sjukt smart tänkt av en sådan dum person som mig. Jag får väl se hur de går, för jag tänker då verkligen inte vänta ett helt år liksom :o Nu ska jag ner och ta en alvedon till, see ya! ;)

Some music, listen and love.

Artonde Augusti Tvåtusennio.

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva ut i hundrade år!
Idag fyller min styvpappa år, Grattisgrattis.

Tralalala det är Tisdag idag, styvfar fyller år, skulle träffat louise idag men så blev det inte. Jag vill det ska bli Torsdag då jag och Signe ska åka in till stan och äta kinamat och annat trevligt, hon ska få födelsedagspresent också, dock vet jag inte riktigt vad än men de fixar sig nog.. Måste handla massa saker när jag är inne med, presenter till bröderna (ganska långt efter men men), kläder , skor och massa massa fina saker ;)

På tal om ingenting också, jag tror jag börjar bli flintis? Jag tappar ju hur mycket hår som helst, neeeeeej mitt hår! Jag skulle kunna göra fuskpäls åt hundar med allt hår jag tappar liksom -.-
Men men nu ska jag kila, ha de!

Some music, listen and love.

Sjuttionde Augusti Tvåtusennio.

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva ut i hundrade år!
Idag fyller min älskade snygging Signe 17 år och vi hoppas
denna dag blir fylld av glädje och fina presenter. Grattis<3

Åhhh gud vad tråkigt jag har! Skolan kommer allt närmre och närmre, bara 10 dagar kvar.. Jag kommer inte överleva, liksom två hela år till med pluggande och åter pluggande gash. Inget man ser fram emot precis. Den här dagen ser man inte heller så mycket fram emot, bara massa tråkigheter... Går bara fram och tillbaka och väntar på att Torsdan ska komma så jag kan komma nånstans. Jag måste köpa presenter! Jag ligger liksom liiite efter varken någon av mina bröder har fått nått och imorgon fyller styvfar år och han har jag inte heller köpt nått till. Sånt är jobbigt. Fast jag har ju inte fått nått av Alexander än så de blir ganska bra om han får nått nu i veckan ;) Men men nu får jag ta och göra något, see ya!

Some music,listen and love.

Sextionde Augusti Tvåtusennio.

Did it hurt?
When you fall from the sky?

Dagen har varit lite som den varit,tråkig,nedstämd,rolig och en aningen smärtsam. Hela morgonen tillägnades med att sitta och pärla i köket med lillebror. Gjorde finfint halsband och självlysande hårband , mohaha. Ikväll kanske det blir bastu och mys, lider lite med mamma dessutom som börjar jobba imorgon och Alexander börjar tidigt men men.
Jag vill dessutom att de ska bli ondag, pengar ramlar in på kontot och jag behöver nya kläder och skor. Mums ;) Har redan spanat in lite kläder på internet. Som bl.a dessa fina saker.
,från topshop


Femtonde Augusti Tvåtusennio.

Att hitta felen hos människor man inte trodde fanns är som att huggas i ryggen.

Det blev inte en så händelserik dag, jag, mamma och Albin åkte en sväng till Färjestan och handlade mat. Jag hittade massa höst kläder jag vill ha, och finfina skor. Mums jag älskar att shoppa, fast hade gärna haft pengar till de också -.-
Nu ska det snart ätas paj och basta, see ya!

Förlåt.

Fjortonde Augusti Tvåtusennio.

Tystnaden innan stormen.

En helt vanligt,tråkig dag. Precis som alla andra förutom att
den är närmre till skolan börjar. Dock ändå har det verkligen
 inte varit min turdag! Först så gnällde Alexander om att jag
skulle ta bilder på hans bildelar som han fått tillbaka från
lackeringen som tog en evighet, så jag tar bilder och tar
sedan några underbara på naturen sen när jag väl ska
lägga in dom på datan så lyckades jag radera alla MINA
bilder, Alexanders hann jag flytta innan. Så blev helt förkrossad
och blev tvungen att gå ut och ta nya sen när jag ska lägga in
dom "namnet finns redan, vill du ersätta?". ÅHH, jag hade totalt
 förstört mitt system! Jag har alltid sparat en bild på kameran
för att ha kvar namnen men eftersom alla försvann nu så
började den om på nytt så har blivit tvungen att skapa en helt
ny mapp, men åhhej så kul! Och nu när jag fixat lite av bilderna
 så ville jag testa en sida som jag nyss blivit medlem på, Photoshop.com
där man också kan redigera bilder som på Picnik där jag för
övrigt fixar mina bilder. Men det va inget för mig så jag tänkte
ta bort mitt medlemskap, Men vart fan gjorde man de?!
Jag har typ letat i en timme efter nått om att avsluta medlemskapet
men hittar inget. Slår vad om att jag snart kommer få ett mejl där
de typ står "Dags att betala för ditt medlemskap".
Om de gör de går jag sönder, asså seriöst skit sida. ÅHH MORR :@@
Och som toppet på moset har jag grym huvudvärk,trött och seg som kola -.-
Men ikväll blir de nog filmmys, de tycker vi om!
Vill ni dessutom se bilderna från dagen får ni ta och droppa
in på min bilddagbok där jag lägger upp de flesta av bilderna,http://holemee.bilddagboken.se/
See ya!

Some music,listen and love.

Del 2 av dagen.

Kom precis hem från en fantastisk eftermiddag/kväll hos Malin, hur kul som helst. Jag kom först av alla så vi fick vänta in dom andra sen när alla kom så gjorde vi lite fettobollar (se tidigare inlägg för att få förklaring xD). Men det slutade med att alla istället satt med händerna i skålen och mumsade. Vädret var itne precis på topp, regnade och åskade lite då och då men jag,Johanna och Erika var hungriga i vilket fall så vi begav oss till Kalmargrillen sen till Maxi och handla onyttigheter. Sen hem igen till Malin där vi bara tog de lugnt och gjorde lite roliga saker, sen vid 10 tiden så begav vi oss ut och jag blev tyvärr tvungen att ta bussen men men, nästa gång blir de hela natten :)
Men nu ska jag nog ta och krama kudden, eller ja snart iallafall. Godnatt folket.

Ursäkta bilden, men men xD

Trettonde Augusti Tvåtusennio.

"Mormors lilla kråka skulle ut och åka ingen hade hon som körde.
Och en slank hon dit, och en slank hon dit, och en slank hon ner i diket."

Sitter här och får tiden att gå, de går ju så jätte fort -.- (hoppas ni förstår min sarkasm) Tar halv 3 bussen till Malin och kommer väll hem i natt någon gång. Vi ska se film och göra fettobollar. Och ni som inte förstår så är fettobollar enkla chokladbollar ;) Men men nu ska jag ta och fixa mig i ordning, berättar senare vad som hänt under dagen. See ya!


Och när ni ändå är här, kan ni kolla in den här som jag skrattar hysteriskt till VARJE GÅNG.
Love it!

Tolfte Augusti Tvåtusennio.

"Men idag. Har vi kommit en bit, du och jag."
Rättelse: Vi har kommit en bit ifrån varandra.

Nu börjar det kännas verkligen, sommaren och lovet försvinner. Hjärnan har kopplat för nedräkning och tidiga uppstigningar. Kan inte sova länge längre, då missar jag nått. Bara 15 dagar kvar. Tllbaka till skolan, tillbaka till kompisarna, tillbaka till en ny klass. Gåshud, jag vill verkligen inte.

För övrigt har jag absolut inte gjort något som helst intressant idag! Har suttit i 3 timmar och kolla på sagan om de två tornen, grymt tråkig speciellt när man inte har fortsättningen -.- Men men imorgon ska jag iallafall åka in till stan, till fröken Malin och träffa massa trevligt folk. Ha lite såntdär mys, dock så är jag tvungen att åka hem på kvällen. Man får ju aldrig tillbringa natten nånstans nu mera, skit.
Men ha en fortsatt trevlig kväll gott folk!

Some music, listen and Love.

Ung&Galen

Nu är det officellt, jag har helt tappat förståndet. Jag sitter här och ältar en massa sjukt glada låter för att pigga upp mitt inre som är extremt nedstämt. Jag saknar skolan lite smått, alla som faktiskt förstår mig är där. Dom får mig på bra humör. Jag vill dessutom upp till Norrköping! Upp till mormor och morfar bara sådär, dra med mig någon dit upp och ta de chill med mys och shopping. Sjukt sugen.

Jag dricker för att glömma, SKÅL FÖR HELVETE!
det är inte meningen man ska minnas allt.
Det som är mest underbart kan ibland bli
det som man vill glömma mest.


Åååååh jag är så arg, du är betäckningen på idiotin!

Elfte Augusti Tvåtusennio.

Godmorgon världen! Eller ja okej klockan är halv fyra men ändå.
Idag är det officielt en slappdag, det är tråkigt väder ute. Regn och blåst, uscha.
Så har för det mesta spenderat dagen framför tv:n med disneyfilm, Mysigt.
Tror jag är på insjukningsväg dessutom, hängig och huvudvärk tyder på
att de blir sängdagar ett tag, men vi får väl se hur det blir.
Har också letat här efter någon bra sida där man kan göra en egen hemsida gratis.
Hade tänkt ha den mer som ett fotogalleri eller vad man ska kalla det. Några bra tips?
Men men vi får väll se, nu ska jag ta och fixa lite. See ya!

Some music, listen and love.

Tionde Augusti Tvåtusennio.

"Where I can run, just as fast as I can
To the middle of nowhere
To the middle of my frustrated fears
And I swear, you're just like a pill
Instead of making me better
You keep making me ill"

Har nu precis kommit hem från den lilla staden Mörby, där jag träffade Louise, åt en massa godsaker och skrek som en idiot åt en spindel. Var även hos tandläkaren och kollade gaddarna, gick ganska bra faktiskt. Inga större hål eller något. Vilket är helt otroligt? Tog även upp de där med tandställning igen, men eftersom jag är van och är nöjd med tänderna hur dom sitter så tyckte inte hon jag behövde någon. Men ska ändå kollas upp av en specialist. Ganska roligt ändå att jag klarade mig med tanke på att jag och Louise bara några minuter innan hade ätit massa mat och godis, woho lyckat ;)

Har dessutom fixat en grej här på bloggen, ser ni den söta lilla rutan där uppe precis under headern? Om ni trycker där kommer ni automatiskt till min bilddagbok där jag varje dag lägger upp bilder som jag tagit under dagen. Fiffigt va?


Some music, listen and love.

Photograph.

What about trust, your bastard?What about trust, your bastard? Nothing at all..
What about friendship?What about friendship? What about friendship? Nothing at all..
Well pack your things and get the hell out of my life then!

Ja, jag hade lite smått tråkigt medans familjen och några va 
och körde gokart så tog en liten stund med kameran, ego bilder är grejen?
Vissa bilder är bättre än andra.

(Klicka för förstoring)
   

Nionde Augusti Tvåtusennio.

"What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around"

Sitter nu här och kollar egenom min mobil.
Gud så mycket skit man hittar, allt från meningslösa bilder och sms xD
 En hel del att radera och en del att spara. Lite såndär nostalgi känsla,
man läser en massa sms och påminns om den tiden,underbart.
Och alla söta och rara sms som jag vet inte betyder något men jag
 tycker ändå dom är värda att sparas eftersom jag hade turen att få dom ;)
Men även sms som verkligen har en mening, Som detta sms som jag
fick av min älskade tös när jag hade som sämst självförtroende
någonsin för typ ett halvår sen: "Maria allvarligt! Du är hur jävla underbar
som helst och skitsöt och vacker som en jävla skådespelare typ!"...

Ja visst lite överdrivet ändå men just exakt den människan känner mig
som bäst och vet hur dåligt jag kan må. Hon är en äkta vän som hjälper
en genom det tuffa i livet, älskar den kvinnan!

Some music, listen and love!

HEJ!

Fan vad självisk jag är som gråter alla andras tårar.

Funderar på att stänga av min mobil i 1-2 dagar eller skippa datan ett tag. Jag behöver komma ifrån allt, komma in på nya tankar och möjligheter. Slippa allt gnäll och tjat från alla människor, blir bara så besviken. Nu ska jag ner och spela Risk med min kära familj. Hejhej!

Åttonde Augusti Tvåtusennio.

Det är varmt idag, riktigt riktigt varmt! Och med värmen fick jag en slående idé om att ta med kameran ut på alvaret. Och när jag kom på den tanken att när jag ändå var där kunde jag dra med mig Albin och ha en söt piknik och så blev det. Vi packade ihop lite fika och dricka sen hoppade vi upp på mopeden och körde ut en bit på alvaret. Vi satte oss ner i närheten av vägen eftersom jag är lite smått rädd för alla djur som betar där ute. Som kor,får och hästar. Men det blev ganska mysigt där ute, jag visade Albin lite hur man tar bilder med min kamera och vad visa av effekterna gjorde. Men besöket blev inte så långt, max en timme tror jag. De var ju så fruktansvärt varmt att huvudvärken var oundviklig.
Men sen när vi kom hem väntade poolen, och gud va skönt det var! Och nu har Malin och Erika försökt få med mig in till stan men har man ont om pengar och bussar så går det inte så värst bra, så blev tvungen att stanna hemma ikväll. Men imorgon då kilar vi in till stan och kör gokart hela familjen! ;) GREAT.
____________________________________________________________
Jag ångrar allt, verkligen.
Jag mår dåligt av att se hur dåligt de är nu,
Jag mår dåligt av att se hur bra det kunde varit.
Hur patetiskt och meningslös man kan vara skrämmer mig.
Jag vill kunna som i ett pussel ta bort alla dom dåliga delarna.

kvällen..

En riktigt mysig kväll hos grannarna med god mat och dricka, dock sönderbiten av äckliga mygg.

"My tears run down like razorblades
And no, I'm not the one to blame
It's you or is it me?
And all the words we never say
Come out and now we're all ashamed
And there's no sense in playing games
When you've done all you can do"


Du har precis förstört ännu ett liv, Grattis!
Jag ångrar allt, allt blev fel.
Som en pusselbit vill jag kunna ta
bort det som orsakar alla problem, Försvinn.


Sjätte/Sjunde Augusti Tvåtusennio.

Hemma igen efter en helt lyckad kväll inne i stan.
Så mycket underbart folk man träffade!

Vissa mådde super vissa mådde inte så värst super.
Men jag var nog en av dom som var på topp!

Sjätte:
Jag anlände hos Malin vid 5, samtidigt som Johanna och Amanda. Blev en jävla massa liv direkt, grannarna var ju.. trevliga? De blev en massa snack och en snabbis till Kalmargrillen. Lite senare runt 6-7 kom Signe,Sanna och Erika förbi. Och lite senare så kom även Bettan och Amanda. De blev en massa musik och allsång, haha ;) Inte förrens runt 9 tiden begav vi oss in mot stan och RixFm. Och där var de hyggligt mycket folk, och man träffade alla möjliga människor. Sånt tycker vi om. Men i år blev det inte så mycket artisttittande utan vi kom dit kollade Erik Hassle och EMD sedan kilade vi vidare till Vallen och stationen sen ner till parken. Träffade en massa igenkända människor, trevligt. Och sen så fortsatte de så typ tills runt klockan halv 3 då vi började bege oss hemmåt, de var jag,Malin,Johanna,Emil,Sebastian,Signe och lite senare kom Erika också. Vi bara satt och tog de slött till 4-5 då vi sparkade ut Emil och Sebastian sen kilade vi ner i våra sängar, sjukt efterlängtat vare.

Sjunde:
Vi alla vaknade upp runt tio tiden, gud så segt att komma upp. Vissa mådde ju bättre än andra som sagt och vi hade sagt dagen innan att vi skulle äta frukost på mcdonalds. Inte världens bästa men ändån. Så vi satt där i en bra stund innan bussen skulle gå vid ett. Och nu är man hemma här igen, och ska snart iväg på grillfest hos en av grannarna.

Dagarnas bästa:
-Sjukt trevligt att träffa nytt och gammalt folk!
-De kunde blivit sjukt mycket värre.
-Inga dåliga minnen att vilja glömma.

Dagarnas sämsta:
-Vissa kunde mått bättre.
-Mina pengar sa "poff" borta.
-Mina underbara fina shutter shades är döda, R.I.P


Sjätte Augusti Tvåtusennio.

Nu börjar de dra ihop sig, pepp som fan! Jag peppar med pepparkorn, mohaha (min dåliga humor). Jag springer just nu fram och tillbaka mellan datorn och rummet. Jag vet inte vad jag ska ha på mig? Hur jag ska se ut? Uppsatthår eller utsläppt? Asså sånna här enkla saker blir så jobbiga i dessa situationer, Besluts ångest HEJHEJ.

Bussen går om ca 1h och 30 min och inom den tiden ska jag: sminka mig, packa ner nödvändiga saker, äta mättande mat och en massa massa annat. Jag hinner, jag är bäst under press.

Nu måste jag kila, massa grejer att göra.
Vi ses på Rix Fm i Kalmar ikväll, see ya!

...


You're just like a pill,
instead of making be better you making me ill.




I don't know how, how to do it.
How to express my feelings.
How I feel, what I want to say.
Simple words changing to sentences
that need dictionary to understand.
I wish everything could be easy,
so I could escape from all the false
feelings and all the words I don't understand.
I'm just exploding about all this.
I'm giving away feelings and words for free.
To express feelings is harder then it seems.







Femte Augusti Tvåtusennio.

"Det hemska är inte att se ett leende försvinna,
utan att få se vad som finns under.

So what are you hiding? " / Päson

En dag med wii & buzz spelande, något som verkligen tråkar ut en med tiden. Men nu så sitter man här med världens besluts ångest? Jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig imorgon, det kommer sluta med att jag tar med mig hela garderoben som vanligt -.- Imorgon är det ju trotsallt Rix Fm i Kalmar, Wroooom. Beger mig till Malin innan och träffar massa folk och så sen så är planerna suddiga. Har räknat med ett och ett annat möte med olika människor, sånt är skoj :)
Men får då allt säga att jag är lite besviken på Rix Fm i år. Det blir ju inte Roger,Titti och Gert som programledare utan några helt okända människor? Dom kunde ju åtminstonde tagit några man kände igen, som dom som redan är i Kalmar nu och kör därifrån, de hade varit toppen.
Och i år kommer artister som;
E.M.D - fjortis trion.
Agnes - Hårfobi
Erik Hassle - underbar!
BWO - Ja men hej läskiga människor.
Anders Fernette - Rawr
Velvet - Tråkig
Janet - yeah.
Kim - Töffing
och Ramsells som är förbandet, duktiga människor ;)
(ursäkta mina halvt elaka kommentarer men de får ni tåla)

Some music, listen and Love.
Cutie boy, ohyes.


Fjärde Augusti Tvåtusennio.

Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Albin, Happy birthday to you<3!
Den älskade lillebrodern fyller hela 7 år idag! Så idag blev de lite kalas här hemma, vi fixade och grejade med tårtan redan igår, de blev fin. Sen så blev de massa presenter och grejs. Wii spel,lego,kläder och en massa annat fick han. Wii köpte vi för hela familjen så han fick bara ett spel ;) Lite senare under dagen kom några av hans kusiner med familjer och hälsade på, vi fikade och åt tårta Mums. Resten av syskonen fick dessutom dom försenade presenterna från kusinerna i småland, 250kr. Precis vad jag behöver till Torsdag då Rix Fm drar igång. Men total lackar på mamma som nu har sagt att jag inte ska sova hos Malin utan att dom hämtar mig efter Rix Fm?! Jag vill sova där för en gångs skull. Jag har fan varit ute och rest fram och tillbaka i typ två veckor med dom och då tycker jag då ta mig fan att jag ska få avgöra om jag vill sova där eller inte. Jag sover där, oavsett vad dom säger, that's it! Yeah.

Ska snart ta och färga håret som jag inte alls hann med igår tyvärr men men hoppas på ett godkännt resultat.
Some music, listen and love!

Tredje Augusti Tvåtusennio.

Utvilad och pigg, ändå sitter jag här och ödslar min tid?
Men men Jag är typ klar med den nya designen som ni ser. Dessvärre typ försvann all musik från bloggen så får väl se hur detta slutar, men visst blev det snyggt?
Hyggligt nöjd är jag själv iallafall och det är saken, nu ska jag gå ner och kolla till brodern som jag just nu är barnvakt åt.
Och han fyller ju hela 7 år imorgon, otroligt va tiden går fort ;o
See ya!

...

















Besviken..
Jag har allt börjat vänja mig att inte bli besviken för allt som går fel. Men den här gången tog de emot, men du är sån.
Precis som alla andra.













Utmattad..

"Symptomen vid lågt blodsocker kan vara hunger, svettningar, huvudvärk, darrningar, hjärtklappning, koncentrationssvårigheter, oro, förvirring och aggressivitet. Botemedlet är att äta druvsockertabletter, dricka juice, söt saft eller liknande.
 

Sjunker blodsockret mycket lågt förlorar personen med diabetes medvetandet och hamnar i ett så kallat insulinkoma. Detta är ett farligt tillstånd eftersom hjärnan kan ta skada av alltför låga blodsockervärden.


En kraftigt omtöcknad eller medvetslös människa med diabetes ska snabbt föras till sjukhus. Man ska aldrig försöka tvinga ned något i munnen på en medvetslös person. En del personer med diabetes bär ett ID-kort i plånboken eller en amulett med Svenska Diabetesförbundets symbol runt halsen.


De flesta människor med diabetes känner igen tecknen när blodsockret är på väg att sjunka för lågt och hinner själva utan dramatik äta något sött så att sockerhalten stiger. En del saknar dock varningssignaler, och då kan insulinkänningen omärkligt gå över i insulinkoma


Typ 1-diabetes är delvis ärftligt och går inte att bota. Med modern behandling går det att leva ett bra liv trots sjukdomen."

Påvägen hem från Löttorp råkade jag ut för ännu ett lågblodsocker tillfälle som hade ett annorlunda symptom. Dom senaste gångerna har det ju varit helt annorlunda till gångerna innan. Ja visst, trött, kallsvettig,blek och skakig är dom vanligaste symptomen för mig men att det spårar ur som de gjorde idag är inget man ser fram emot. Dom senaste gångerna har blivit allt från minnesförluster,upprepningar, typ någon halvt hysteri(?), att halva kroppen hamnar i koma och idag blev jag skelögd? Jag förstår inte hur, vi stannade upp i Rälla för att gå in på någon affär och då när jag skulle ut ur bilen kände jag att jag inte kunde fokusera blicken, allt blev dubbelt och försvann inte. Jag blev flammsig och skrattade åt allt. Det visade sig att jag hade blodsocker på 2,1 (ska va över 4). Men ändå alla mina sympton blir olika hela tiden, det är jobbigt och irriterande. Jag blir bara mer och mer trött. Men vadå liksom "Med modern behandling går det att leva ett bra liv trots sjukdomen."

Bra liv? SKITSNACK. Att ha den där rädslan när man ska sova, rädslan för att man aldrig ska kunna vakna igen är som att se galgen framför sig. Att varje dag se den som den sista, att känna kroppen skrumpna ihop ännu mer efter varje gång du utsätts för pressen, att kanske får åka in till sjukhuset ännu en gång för du inte gjort något fel. Jag har då inte valt detta och skulle aldrig vilja. Hade jag vetat att mitt liv skulle bli fyllt med få framtidsutsikter och plågande hade jag lätt förhindrat min egen födsel. Se det som ni vill, men jag ser de då fan inte som något bra liv.


Andra Augusti Tvåtusennio.

Äntligen hemma från Norra Öland resan, är helt slut efter ca.2 veckors resande hit och dit. Har haft det jätte trevligt, har då varit på Sonjas camping lite utanför Löttorp. Helmysigt, vi åkte då dit eftersom våra kusiner hade slått sig ner där med sin husvagn med. Men men det blev lite bilåkning,badande och lite mys. Jätte trevligt, men nu vill jag gärna hålla mig hemma ett tag. Det har snackats om här hemma om att vi ska ta husvagnen upp till Ullared och sen en tripp till Göteborg, En underbar idee enligt mig! Och om jag har tur kanske jag kan få dra med mig Liiz också, Då blir allt perfekt. Vi kan ju hoppas. Men nu ska jag ta och packa upp igen, ha de!

RSS 2.0