Kick off, for something new. Again and again.

Sitter och njuter av Kelly Clarkson's och Cassie's magiska stämmor, får mig verkligen att njuta just nu. Lite lugn och ro.

I vilket fall så har jag i alla fall varit ute och åkt idag (som igår) men med nya mål, inget det vill säga. Familjen skulle titta efter en ny bil och jag blev ganska sugen själv, kanske skulle skaffa mig en riktig "hot ride", haha. Hittade min drömbil mitt i allt, hos Seat, vart annars liksom? En Seat Leon cupra, OH LORD. En fin dröm, nom.

Och nu till något helt annat.... Jag vill flytta, IGEN. Ja, jag vet. Nu tänker alla "men vafan, du flyttade precis" och jag vet det men Mörbylånga har ju aldrig varit mitt mål precis. Jag vill bo i Kalmar, i stan, i centrum. Ni fattar. Så sanningen är att jag letar lägenhet efter att jag bott här i cirkus en månad, galet. Det som känns lite bra är att mamma typ förutspådde att jag ville flytta in till stan ganska snart, i och för sig tänkte hon sig nog inte redan efter 1-2 månader, vi får väl se.

Från lägenhet till ingenting, ja. Jag har inget mer att säga helt enkelt. Nu ska jag springa ner och kolla om min tvätt är klar, fint. Love love ♥

Kelly Clarkson – Breakaway
Cassie – Long Way 2 Go

Jag är så hög på nått jag inte trodde fanns.

Springer och gömmer mig från allt som händer, galet glad.
Galen hela jag, dör av lycka och nyfikenhet. Måste nog lugna ner mig lite. PUSS

"Dom stänger men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser.
Mm, det här är värt att dö för jag tror mitt hjärta blöder.

Jag är så svag, Ger dig en kram. Jag ser dig ringa men har inget val.
Vi går på rad, Sotiga barn, Barfota fötter genom hela stan

Åh nej, Nu ser du mig. Jag måste rota i väskan efter mod. Jag är så hög,
Jag kunde dö. För jag kan göra det som ingen gjort. Som ingen gjort

Dom stänger men ingen bryr sig"

Världsproblem, no

Vill spy över alla tjejer med långt självlockigt hår just nu, har försökt i en evighet med att få håret lockigt eller ja vågigt, what ever med min plattång. Helt värdelöst, trots alla jävla videos jag kollat på. Hur många är det? Oj men titta, 5630 st.

Jag dör, skyller på att mitt hår är skitigt och plattat så mitt hår vill helt enkelt inte, KLART. Får försöka imorgon efter jag duschat...

Det är fredag dock, det är nice.. eller nej vänta, torsdag. Har tänkt fredag hela dagen idag, suck. I och för sig, långledigt är nog ingen som klagar över, 4 dagars ledigt är fett nice! Dock förstår jag inte påskgrejen, no big deal. Traditionsbrytare, haha.

Men nått ska man kanske göra den här extra långa helgen? Tvätta bilen, ja. En eventuell utgång, MEN snåla som fan, festa innan och gå ut efter. Har sådär 1000 kr tills näst nästa fredag, underbart.

Nu har jag slösat bort tillräckligt av er tid så nu ska jag försöka med den jävla plattången ännu en gång sen ger jag upp, startar en film och äter mig tjock. Love love ♥


Sparklin' dreams



While my eyes are closed, I can create, I can hope, my own little world.
My world as I want it, wonderful, happy, lovely, sparkling.

"I'm feeling great, I'm feeling awesome, let me explaine, you are the reason."


RSS 2.0